Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Adis za danas pripremio jedno iznenadenje za Montenegro!
I sta bi imali od Garze kada Nurk igra 30min...Nama treba jak PF Koji ima shut ,ili SG!.ElCartel11 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 12:37Da sam ja trener radije bi pozvao Garzu nego Robertsona.
Imali bi dva jaka centra Garza i Nurkic. Mi i onako ne znamo igrati drugačije nego pod kos. Neke izradjene akcije i onda sutevi za 3 poena su iznimka kod nas.
Amar Alibegovic
ja se slazem sa tobom, s' tim da mi stvarno nemamo nikoga na poziciji play-a izuzev Robertsona... to se najbolje vidilo na utakmici protiv Litvanije u Tuzli. eh sad da je recimo Gordic u repki, ja bih definitivno stavio Garzu ispred Robertsonalumani je napisao/la: ↑24 avg 2022, 17:49I sta bi imali od Garze kada Nurk igra 30min...Nama treba jak PF Koji ima shut ,ili SG!.ElCartel11 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 12:37Da sam ja trener radije bi pozvao Garzu nego Robertsona.
Imali bi dva jaka centra Garza i Nurkic. Mi i onako ne znamo igrati drugačije nego pod kos. Neke izradjene akcije i onda sutevi za 3 poena su iznimka kod nas.
Amar Alibegovic![]()
mahic je napisao/la: ↑24 avg 2022, 17:53ja se slazem sa tobom, s' tim da mi stvarno nemamo nikoga na poziciji play-a izuzev Robertsona... to se najbolje vidilo na utakmici protiv Litvanije u Tuzli. eh sad da je recimo Gordic u repki, ja bih definitivno stavio Garzu ispred Robertsonalumani je napisao/la: ↑24 avg 2022, 17:49I sta bi imali od Garze kada Nurk igra 30min...Nama treba jak PF Koji ima shut ,ili SG!.ElCartel11 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 12:37Da sam ja trener radije bi pozvao Garzu nego Robertsona.
Amar Alibegovic![]()
A sto Garzu ako nam je potrebniji Amar?Roberson je sada tu i nema izlaza ,ako zabije 5 trica svi ga Slave .
- JohnCleese
- Kontakt:
I da imamo vremesnog Gordica opet bi nam prioritet bila pozicija 1
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ne smijemo izgubiti.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma znam ja, da je Nurkic nas prvi centar ali opet ne može on sam igrati. Treba i njemu odmor na utakmici, necemo ga valjda koristiti 35min po utakmici, pa da se vec nakon 3 utakmice lik slomi.
A FIBA jede gov.na jbt i Garza i Alibegovic imaju itekakve veze sa BiH, ali im nedaju da budu domaci igraci. Sa njima 2 bi se mozda i mogli nadati, da prodjemo grupe na EB, a i da odemo na Mundobasket.
A FIBA jede gov.na jbt i Garza i Alibegovic imaju itekakve veze sa BiH, ali im nedaju da budu domaci igraci. Sa njima 2 bi se mozda i mogli nadati, da prodjemo grupe na EB, a i da odemo na Mundobasket.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mogao bi nas prenositi možda ovaj Crnogorac, jer evo studijska emisija na SK 1 i uključuju se iz Morače ovaj naš novinar Haris Mrkonja sa ovim crnogorskim komentatorom i govori Haris da će taj Crnogorac prenositi utakmicu večeras.
E sad možda misli da će ovaj raditi prenos za Crnu Goru, a za nas neko drugi (Kemo i Baho).
E sad možda misli da će ovaj raditi prenos za Crnu Goru, a za nas neko drugi (Kemo i Baho).
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Hocel biti neki live na fbu, ili na yt neki link nesto
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zoran Vučeljić, Aleksa Ilić, Vladimir Mihailović, Nikola Pavlićević, Dino Radončić, Marko Simonović, Nemanja Radović, Bojan Dubljević, Zoran Nikolić, Igor Drobnjak, Petar Popović, Kendrick Perry.
hoce li biti kakav stream
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
tačnoJohnCleese je napisao/la: ↑24 avg 2022, 18:00I da imamo vremesnog Gordica opet bi nam prioritet bila pozicija 1
Bravo Crnogorci kakav docek...
Hoce li biti tona,sta kaze Baho? 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
STAA RAAAAADI COVJEEEEEK
Joj evo ga...
Već mi nije dobro
Već mi nije dobro
Zadnja izmjena: Gifron, dana/u 24 avg 2022, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad, jedna ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.