Sportski komentatori
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Ko prenosi BiH - Slovačka 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Vjerovatno Kristic, on se veceras uzivo javljao iz Slovacke za neki od Dnevnika 
Support Velez, It's logical! ★
- Sexmachineboy
- Kontakt:
jel ono on govori za svaku sansu kad fulimo"..ma nema veze"

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
ili ono "obratite paznju"tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Najjači je Šuko kad kaže; vrlo fino.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
J.ebo ti Chucka,Spuzvu,Karleusu,Brenu,Muju iHasu,Fatu,Pericu,plavusu,crnogorce,slovence,Hitlera,Musolinija,POLICE man-e,drotove,Patricka,Kalamarka,onog raka,Herculesa,Amerikanca,bosanca,rusa,engleza,francuza,italijana,brazilca,njemca,ibrakadabru,zeca,vuka,lava,slona,medjeda,papagaja,kecap,ves masinu,vampire,paradajz,baklave i sve ostale likove iz viceva kad na utakmici koju komentarise Suko bude desetak golova.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Sexmachineboy
- Kontakt:
sikirica je napisao/la:J.ebo ti Chucka,Spuzvu,Karleusu,Brenu,Muju iHasu,Fatu,Pericu,plavusu,crnogorce,slovence,Hitlera,Musolinija,POLICE man-e,drotove,Patricka,Kalamarka,onog raka,Herculesa,Amerikanca,bosanca,rusa,engleza,francuza,italijana,brazilca,njemca,ibrakadabru,zeca,vuka,lava,slona,medjeda,papagaja,kecap,ves masinu,vampire,paradajz,baklave i sve ostale likove iz viceva kad na utakmici koju komentarise Suko bude desetak golova.
Meni je daleko najjači hadžija Muhamed Bikić. karikatura od čovjeka

-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
možda sam dosadan ali edin avdić nije normalan,čovjek zna sve ali bukvalno sve o nba i ncaa košarci,fenomen
On sad na areni radi,slusao sam ga par puta,velika greska OBN-a da puste onakvog profesionalca...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:možda sam dosadan ali edin avdić nije normalan,čovjek zna sve ali bukvalno sve o nba i ncaa košarci,fenomen
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
LFC4ever je napisao/la:On sad na areni radi,slusao sam ga par puta,velika greska OBN-a da puste onakvog profesionalca...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:možda sam dosadan ali edin avdić nije normalan,čovjek zna sve ali bukvalno sve o nba i ncaa košarci,fenomen
evo slušam ga na arenasportu,ncaa košarka
- Megamon
- Kontakt:
Joj kako su nenadyebivi ovi sa Eurosporta 2
Kazu sudiji treba kupiti karte za baletnu predstavu pa da ide zajedno sa zenom a da nekoga drugog pusti da vodi nogometnu utakmicu
Kazu sudiji treba kupiti karte za baletnu predstavu pa da ide zajedno sa zenom a da nekoga drugog pusti da vodi nogometnu utakmicu
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
U slobodnom prevodu su interpretirali Džekinu psovku, a ona je glasila: "Gospodine arbitre, ja se izvinjavam što vas pitam, ali zbog čega niste svirali prekršaj maloprije nad mojom desnom nogom"?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Bolje reći: Velika mudrost, dobar potez Edina da ode sa OBN-a. To je pravilnije, on je čovjek za velike stvari, i ja samo mogu da žalim što nemam te proklete Arene.LFC4ever je napisao/la:On sad na areni radi,slusao sam ga par puta,velika greska OBN-a da puste onakvog profesionalca...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:možda sam dosadan ali edin avdić nije normalan,čovjek zna sve ali bukvalno sve o nba i ncaa košarci,fenomen
A, ovi na EUROSPORTU su kraljevi, sa njima svaki sport je za veliku mrvu interesantniji.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Kad Džeko dobi žuti legendarno
Inače utakmica dosadna,ali oni su prejaki
Pa nij fudbal balet... 
Inače utakmica dosadna,ali oni su prejaki
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Megamon
- Kontakt:
Kako se zovu,na koji im mail mozemo slati mailove za vrijme utakmiceLBJ MVP je napisao/la:Kad Džeko dobi žuti legendarno![]()
Inače utakmica dosadna,ali oni su prejakiPa nij fudbal balet...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Nemam pojma,ali tekme su puno zanimljivije kad komantarišuMegamon je napisao/la:Kako se zovu,na koji im mail mozemo slati mailove za vrijme utakmiceLBJ MVP je napisao/la:Kad Džeko dobi žuti legendarno![]()
Inače utakmica dosadna,ali oni su prejakiPa nij fudbal balet...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- KB-TM87
- Kontakt:
Joj one dvojice sinoć na Eurosportu na utakmici između St.Pauli-a i Wolfsburg-a, kažu, svi fanovi Vukova nek zapamte ime glavnog sudije da mu se mogu sjećati bliže i uže familije. 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
St.Pauli-Wolf: "Vidi vidi covjeka kako navija s pivom!!! Pogledaj molim te..." 
Pretrpali su mi mozak svojim izvalama pa je samo ova ostala...
Pretrpali su mi mozak svojim izvalama pa je samo ova ostala...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.