FK Radnički Lukavac

samo_lijevo
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la samo_lijevo » 14 mar 2013, 18:26

sodagrad je napisao/la:Danas ste odigrali izgleda dobru utakmicu protiv Sarajeva, jeste da je poraz 2-3, ali opomena Radničkom da odigra i više od 100% svojih mogućnosti kako bi ostvario pobjedu.......:)
Prvo pokluvrijeme se nisu tupavo sastali sa loptom sto je i razumljivo jer je Sarajevo igralo sa prvim timom osim Bandovica.Drugo poluvrijeme sam gledao 10 minuta jer poslije izmjena kod Sarajeva nije se imalo sta vidjeti.
Tanka je Bosna ali bas tanka.Nece braniti Bekan sto je veliki hendikep i nekako sam siguran da cete dati minimum 2 gola.Ma sve u svemu nikada goru Bosnu nisam gledao.Odbrana bez Hasanhodzica je velika nula.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 14 mar 2013, 18:45

samo_lijevo je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:Danas ste odigrali izgleda dobru utakmicu protiv Sarajeva, jeste da je poraz 2-3, ali opomena Radničkom da odigra i više od 100% svojih mogućnosti kako bi ostvario pobjedu.......:)
Prvo pokluvrijeme se nisu tupavo sastali sa loptom sto je i razumljivo jer je Sarajevo igralo sa prvim timom osim Bandovica.Drugo poluvrijeme sam gledao 10 minuta jer poslije izmjena kod Sarajeva nije se imalo sta vidjeti.
Tanka je Bosna ali bas tanka.Nece braniti Bekan sto je veliki hendikep i nekako sam siguran da cete dati minimum 2 gola.Ma sve u svemu nikada goru Bosnu nisam gledao.Odbrana bez Hasanhodzica je velika nula.
Ja sam čuo za ovog lijevog beka da ne igra nos mu slomljen pa mora da miruje, a prvi golman i kapiten ima 3 žuta, a sad i taj neki igra iz odbrane jel, ma hajde dobili ste vi nas tamo 2-1, vrijeme je za revanš, a ne znam da li se ti sjećaš i pomogli smo vam u ligi da ostanete, ali naredne sezone baš vi nas gurnete u Drugu ligu, tako da sad jedna naša pobjeda ne mora biti ubjedljiva dovoljno je i 1-0, bodovi su bitni, a vi onda kući naredno kolo zapnite protiv Slobode.....:)

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 14 mar 2013, 18:58

sodagrad je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:
Ja sam čuo za ovog lijevog beka da ne igra nos mu slomljen pa mora da miruje, a prvi golman i kapiten ima 3 žuta, a sad i taj neki igra iz odbrane jel, ma hajde dobili ste vi nas tamo 2-1, vrijeme je za revanš, a ne znam da li se ti sjećaš i pomogli smo vam u ligi da ostanete, ali naredne sezone baš vi nas gurnete u Drugu ligu, tako da sad jedna naša pobjeda ne mora biti ubjedljiva dovoljno je i 1-0, bodovi su bitni, a vi onda kući naredno kolo zapnite protiv Slobode.....:)
Sigurno nece igrati golman,za beka ne znam situaciju.Hasanhodzic nema kazni a nije ni povrijedjen ali jucer nije igrao sto ne znam.Ovaj je najbolji igrac i prosto sam drzi odbranu.Ja pratim rukomet ko i svaki pravi Visocanin :D dok nogomet vrlo rijetko,tako da ne znam te detalje.

PS. Neka si mi rekao za Slobodu da mogu planirati da odem pogledati tekmu,oni nesto su mi bas dragi :lol:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 14 mar 2013, 23:34

Ovaj snijeg se ne šali izgleda, kakav li će biti teren u nedjelju, snijeg sipa sad......:)

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 15 mar 2013, 07:24

I sta sad? Odgodit ili ne?
1921
1989

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 15 mar 2013, 09:59

Pa sve pripremne utakmice mi smo igrali na mokrom i losem terenu tako da za nas teren nece biti problem.Jedina briga je dali da krenemo sa dva tri ili cetiri u spicu ;)
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 mar 2013, 10:35

sjena je napisao/la:Pa sve pripremne utakmice mi smo igrali na mokrom i losem terenu tako da za nas teren nece biti problem.Jedina briga je dali da krenemo sa dva tri ili cetiri u spicu ;)
slika
075

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 15 mar 2013, 10:43

PO svemu sudeći ovo kolo biće odgođeno za 20 mart odnosno za srijedu, naravno ako tad budu dobri uslovi...:(

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 15 mar 2013, 10:44

TzBulevar87 je napisao/la:
sjena je napisao/la:Pa sve pripremne utakmice mi smo igrali na mokrom i losem terenu tako da za nas teren nece biti problem.Jedina briga je dali da krenemo sa dva tri ili cetiri u spicu ;)
slika
Pa nije cudo sto ih mijesas vidi koliko ti toga imas.Probaj skontati neki fazon sam nemoj prepisivati tudje.Ajd se potrudi mora biti uspjeha samo budi uporan

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 15 mar 2013, 11:42

Sta mislite o nekoj akciji ciscenja stadiona? Kao sto su manijaci radili prosle godine :?:
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 15 mar 2013, 13:57

Ne piši gluposti drug.
sodagrad je napisao/la:PO svemu sudeći ovo kolo biće odgođeno za 20 mart odnosno za srijedu, naravno ako tad budu dobri uslovi...:(
Gdje si pročitao?
1989 je napisao/la:Sta mislite o nekoj akciji ciscenja stadiona? Kao sto su manijaci radili prosle godine :?:
Nije snijeg metar napado', otopit će se čim prije osim ako ne misli stati :D
1921
1989

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 15 mar 2013, 14:00

VolimRadnicki je napisao/la:
1989 je napisao/la:Sta mislite o nekoj akciji ciscenja stadiona? Kao sto su manijaci radili prosle godine :?:
Nije snijeg metar napado', otopit će se čim prije osim ako ne misli stati :D
ne misli stat definitivno :lol:
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 mar 2013, 14:13

Ne piši gluposti drug.

Glupost mu je srednje ime :mrgreen:
075

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 15 mar 2013, 18:25

Kako sad pada vani snijeg uuuuu ne valja nikako......;)

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 15 mar 2013, 19:19

TzBulevar87 je napisao/la:
Ne piši gluposti drug.

Glupost mu je srednje ime :mrgreen:
Miran budi

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 15 mar 2013, 19:27

Dajte molim vas vise prestanite pisati na slobodinoj temi ako nemate sta pametno rec. Furate svakakve njihove debile da pisu jos vece gluposti a svi znamo inace u zivotu kolka je tuzlanska iskompleksiranost. Dodjem procitat neku informaciju vezanu za sport a ne da citam kako neki brdjan iz istocne bosne u potkosulji slikan u podrumu sa tegovima od kanistera glumi tuzlaka s dna kace plus prijeti lukavackoj djeci

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 15 mar 2013, 23:05

slika[/quote]
Jel ovako Jošik izgleda ovih dana.......:)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 mar 2013, 00:33

lukavac_21 je napisao/la:Dajte molim vas vise prestanite pisati na slobodinoj temi ako nemate sta pametno rec. Furate svakakve njihove debile da pisu jos vece gluposti a svi znamo inace u zivotu kolka je tuzlanska iskompleksiranost. Dodjem procitat neku informaciju vezanu za sport a ne da citam kako neki brdjan iz istocne bosne u potkosulji slikan u podrumu sa tegovima od kanistera glumi tuzlaka s dna kace plus prijeti lukavackoj djeci
Kompleksi su cudo lukavcana :lol: :lol: idi skloni onog svog pajdasa sjenu,lik non stop pise po nasoj temi,al jbg hajd da lik makar bude u centru paznje preko foruma,kada nema paznje u pravo zivotu..al jbg Sloboda dosla u lukavac nadigli se svi,jos su smisli pjesmicu za tz i slobodu :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 16 mar 2013, 01:00

harry preko 12 000 postova,jarane otidji makar na petlju nek ti ga "lazne" za cvaju bar :lol: :lol: :lol:
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 16 mar 2013, 09:40

harry_90 je napisao/la:
lukavac_21 je napisao/la:Dajte molim vas vise prestanite pisati na slobodinoj temi ako nemate sta pametno rec. Furate svakakve njihove debile da pisu jos vece gluposti a svi znamo inace u zivotu kolka je tuzlanska iskompleksiranost. Dodjem procitat neku informaciju vezanu za sport a ne da citam kako neki brdjan iz istocne bosne u potkosulji slikan u podrumu sa tegovima od kanistera glumi tuzlaka s dna kace plus prijeti lukavackoj djeci
Kompleksi su cudo lukavcana :lol: :lol: idi skloni onog svog pajdasa sjenu,lik non stop pise po nasoj temi,al jbg hajd da lik makar bude u centru paznje preko foruma,kada nema paznje u pravo zivotu..al jbg Sloboda dosla u lukavac nadigli se svi,jos su smisli pjesmicu za tz i slobodu :lol:
I još vas poderali, uzeli vam tri boda i vozdra, a tako i ti hajde vozdra sa ove teme, idi prosi za karte.....;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.