Postao/la samo_lijevo » 14 mar 2013, 18:58
sodagrad je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:sodagrad je napisao/la:Danas ste odigrali izgleda dobru utakmicu protiv Sarajeva, jeste da je poraz 2-3, ali opomena Radničkom da odigra i više od 100% svojih mogućnosti kako bi ostvario pobjedu.......

Prvo pokluvrijeme se nisu tupavo sastali sa loptom sto je i razumljivo jer je Sarajevo igralo sa prvim timom osim Bandovica.Drugo poluvrijeme sam gledao 10 minuta jer poslije izmjena kod Sarajeva nije se imalo sta vidjeti.
Tanka je Bosna ali bas tanka.Nece braniti Bekan sto je veliki hendikep i nekako sam siguran da cete dati minimum 2 gola.Ma sve u svemu nikada goru Bosnu nisam gledao.Odbrana bez Hasanhodzica je velika nula.
Ja sam čuo za ovog lijevog beka da ne igra nos mu slomljen pa mora da miruje, a prvi golman i kapiten ima 3 žuta, a sad i taj neki igra iz odbrane jel, ma hajde dobili ste vi nas tamo 2-1, vrijeme je za revanš, a ne znam da li se ti sjećaš i pomogli smo vam u ligi da ostanete, ali naredne sezone baš vi nas gurnete u Drugu ligu, tako da sad jedna naša pobjeda ne mora biti ubjedljiva dovoljno je i 1-0, bodovi su bitni, a vi onda kući naredno kolo zapnite protiv Slobode.....

Sigurno nece igrati golman,za beka ne znam situaciju.Hasanhodzic nema kazni a nije ni povrijedjen ali jucer nije igrao sto ne znam.Ovaj je najbolji igrac i prosto sam drzi odbranu.Ja pratim rukomet ko i svaki pravi Visocanin

dok nogomet vrlo rijetko,tako da ne znam te detalje.
PS. Neka si mi rekao za Slobodu da mogu planirati da odem pogledati tekmu,oni nesto su mi bas dragi

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo