SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
kao djeca neka
neka hvala, nema ovde nikakvih dogovora, samo vi igrajte
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ko se sjeca tadasnje debate zna da je tako dogovoreno da Adriano ostavlja sebi irvinga a svi ostali idu na draft, cak ce i Adriano ici na draft stim sto ce morati uzeti irvinga u prvom krugu, jer ne znam da li se bas moze nariktati da samo jedan manager ostavlja jednog igraca. Uostalom i nije sebi rezervisao Duranta, Jamesa, Howarda, Mela itd... vec svog miljenika i to je svima podnosljivo, draft ce biti tako uradjen da ce random odlucivati o pozicijama za draft, i tu ce se morati naci i Adriano, znaci svi koji budu prije njega ce morati preskociti Irvinga u prvom krugu. Samo cekam da se napravi update da se mogu slati pozivnice pa onda idemo aktivno, jedno je sigurno, draft ce biti puno prije nego prosle sezone, sto u prevodu znaci da cemo svi imati dovoljno vremena da sebi riktanmo roster do pocetka sezone onako kako zelimo.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Adriano, nemoj pretjerivati - nisi ga uzeo povrijeđenog. Znam, jer sam ja učestvovao u tom trejdu.
Inače, što se tiče ostavljanja - dogovor se treba ispoštovati i tačka. Ako smo odlučili da samo Adriano ostavlja jednog igrača - onda neka se tako i desi. Mada, uvijek se može i nešto drugo uraditi - recimo da se dogovorimo da isključivo Adriano na draftu bira Irvinga i riješen problem (nevezano koji će birati u prvoj rundi).
Inače, ja još uvijek nisam siguran da ću igrati (ne znam da l' ću biti ovdje ili negdje na strani), ali će komesar i ostali biti na vrijeme obaviješteni.
Inače, ja još uvijek nisam siguran da ću igrati (ne znam da l' ću biti ovdje ili negdje na strani), ali će komesar i ostali biti na vrijeme obaviješteni.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da, dogovoreno je da Adriano može ostaviti Irvinga, ne znam zašto se sad neki bune, ako im se ne igra ne moraju ni igrati, ko ih hebe 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa to i jeste plan, cisto sumnjam da ce se moci nariktati da samo on moze ostaviti igraca, onda bi on imao Irvinga+1. runa drafta i to bi vec bilo previse, znaci Adriano gubi prvi pick ali ima Irvinga zagarantovanog, sto i nije komplikovano skontati.Monolog je napisao/la: Mada, uvijek se može i nešto drugo uraditi - recimo da se dogovorimo da isključivo Adriano na draftu bira Irvinga i riješen problem (nevezano koji će birati u prvoj rundi).
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ide se na novi draft , to je draz , jer bi imali uvjek iste timove na vrhu , pa ne igramo u pare ? 
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa da, ja uzmem Irvinga u prvom krugu i onda u drugom i ostalim krugovima sta me dopadne. Nije nikada ni bilo govora o tome da uzmem Irvinga i da opet biram u prvom krugu.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa to i jeste plan, cisto sumnjam da ce se moci nariktati da samo on moze ostaviti igraca, onda bi on imao Irvinga+1. runa drafta i to bi vec bilo previse, znaci Adriano gubi prvi pick ali ima Irvinga zagarantovanog, sto i nije komplikovano skontati.Monolog je napisao/la: Mada, uvijek se može i nešto drugo uraditi - recimo da se dogovorimo da isključivo Adriano na draftu bira Irvinga i riješen problem (nevezano koji će birati u prvoj rundi).
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Izgleda da se nesto desava, stranica ne radi kako treba, kontam da rade update pa ce za vikend biti moguce kreirati ligu.
- majestic24
- Kontakt:
Nemojte zajebati pa primiti neke nove a niste pitali stare korisnike da li zele igrati.
Mene obavezno racunajte
Mene obavezno racunajte
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
koliko se vec starih javilo,mene racunajte
dema je napisao/la:mene racunajte
- Sportfanatik
- Kontakt:
JHam je napisao/la:dema je napisao/la:mene racunajte
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
I ja bih igrao. Ako trebadne, samo javite.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
i ja sam tu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Koliko vidim, stranica je proradila. Evo poslao sam komesaru reminder da obnovi ligu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Stranica proradila, kao sto je jose napisao; Liga je obnovljena, svim ucesnicima prosle sezone je poslana pozivnica, molim sve clanove od prosle sezone da se sto prije oglase i prihvate pozivnicu kako bi mogao nastaviti sa uredjivanjem lige. Ako u nekom slucaju ima problema sa pozivnicama javite mi ovdje.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ajmo momci dovrsite ovo sto prije, mislim na one koji nisu prihvatili pozivnicu, ima nas 8 a cekaju se i ostali, kontam vikend pa ih nema na netu, ali do sutra na vecer bi trebali svi prihvatiti.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Daj link straniceTracy3McGrady je napisao/la:Ajmo momci dovrsite ovo sto prije, mislim na one koji nisu prihvatili pozivnicu, ima nas 8 a cekaju se i ostali, kontam vikend pa ih nema na netu, ali do sutra na vecer bi trebali svi prihvatiti.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Jel se otvorilo ijedno mjesto za novu sezonu, cekam od prosle godine.. :ugeek:

ser del barça es el millor que hi ha !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije ti vise isti komesar, tako da se ne bih previse nadao da sam na tvom mjestu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.