RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

bmw
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la bmw » 31 avg 2009, 16:50

mostar_mo je napisao/la:Velež je u bivšoj Jugoslaviji bio najomilljeniji klub baš kao što Ketcher II reče zbog specifične , miroljubive , gradske duše .., a bome i zbog prepoznatljive , lepršave igre koju je pružao na terenima ...,
kod nas se igralo za raju , za potez ...golovi su sami po sebi dolazili ali nisu bili najbitniji ..važnije je bilo provući loptu protivničkom igraču ˝kroz pišu ˝ili ga ˝poslati po ćevape˝ već zabiti gol ...., vjerovatno je takav pristup igri uzrokovao takav razvoj situacije u prvenstvima pa nismo nikada otišli do kraja, i zbog kojeg smo na koncu dobili nadimak ˝vječitog vicešampiona ˝, Sejo Sexon bi rekao ..˝ ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nižerazrednom Vratniku..˝ hehe
dakle , iako smo u sezoni znali okrenuti sve klubove iz ˝velike četvorke ˝ i biti bolji od njih u međusobnim susretima gubili smo titule na nekim manjim klubovima koji bi nam otkinuli taj bod ili dva vrijedan titule ..., u nekim situacijama smo i brutalno pokradeni kao što je bio slucaj na Tusnju kada smo izgubili u zadnjem kolu prvenstva od Slobode kojoj su trebali bodovi za opstanak nakon sto su im svirali dva penala pri nasem vodstvu od 0-1 koje nam je ujedno donosilo titulu ..., pogađate da je na kraju titulu odnijela Crvena Zvezda .. :roll:

no , to su ljudi prepoznavali i cijenili te su znali da je Velež masu sezona bio najbolji klub i igrao najljepši fudbal iako mu nisu dali da osvoji titulu , te je bio i ostao uvijek rado viđen gost na stadionima širom Balkana ...

i još jedna stvar ...ne znam da li ste primjetili ali jedino Veležovi navijači su sebi dali pitoma imena u moru tih ˝opakih˝ imena navijačkih skupina ... Rođeni i Red Army ...pitomo da ne može pitomije..., i to je samo za sebe dovoljna prica o LJUBAVI :)

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

svaka cast brato za tekst , mi nismo nikada igrali za lovu i nagrade nego smo fudbal živjeli i uživali u njemu .
ove sezone izlazimo u evropu aBd, ludnicaaaaaaa .

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 31 avg 2009, 18:03

bmw je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:Velež je u bivšoj Jugoslaviji bio najomilljeniji klub baš kao što Ketcher II reče zbog specifične , miroljubive , gradske duše .., a bome i zbog prepoznatljive , lepršave igre koju je pružao na terenima ...,
kod nas se igralo za raju , za potez ...golovi su sami po sebi dolazili ali nisu bili najbitniji ..važnije je bilo provući loptu protivničkom igraču ˝kroz pišu ˝ili ga ˝poslati po ćevape˝ već zabiti gol ...., vjerovatno je takav pristup igri uzrokovao takav razvoj situacije u prvenstvima pa nismo nikada otišli do kraja, i zbog kojeg smo na koncu dobili nadimak ˝vječitog vicešampiona ˝, Sejo Sexon bi rekao ..˝ ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nižerazrednom Vratniku..˝ hehe
dakle , iako smo u sezoni znali okrenuti sve klubove iz ˝velike četvorke ˝ i biti bolji od njih u međusobnim susretima gubili smo titule na nekim manjim klubovima koji bi nam otkinuli taj bod ili dva vrijedan titule ..., u nekim situacijama smo i brutalno pokradeni kao što je bio slucaj na Tusnju kada smo izgubili u zadnjem kolu prvenstva od Slobode kojoj su trebali bodovi za opstanak nakon sto su im svirali dva penala pri nasem vodstvu od 0-1 koje nam je ujedno donosilo titulu ..., pogađate da je na kraju titulu odnijela Crvena Zvezda .. :roll:

no , to su ljudi prepoznavali i cijenili te su znali da je Velež masu sezona bio najbolji klub i igrao najljepši fudbal iako mu nisu dali da osvoji titulu , te je bio i ostao uvijek rado viđen gost na stadionima širom Balkana ...

i još jedna stvar ...ne znam da li ste primjetili ali jedino Veležovi navijači su sebi dali pitoma imena u moru tih ˝opakih˝ imena navijačkih skupina ... Rođeni i Red Army ...pitomo da ne može pitomije..., i to je samo za sebe dovoljna prica o LJUBAVI :)

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

svaka cast brato za tekst , mi nismo nikada igrali za lovu i nagrade nego smo fudbal živjeli i uživali u njemu .
ove sezone izlazimo u evropu aBd, ludnicaaaaaaa .
Fino, bogami :D :D

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 31 avg 2009, 18:10

Sad ne znam ko su kartonirani igraci, ako ne bude problema sa kljucnim igracima uzet cemo mi 12 bodova najmanje po meni u 5 kola! Ove godine ne gubimo na nasem stadionu protiv Zrinjskog, a oba su stadiona nasa- pisi 6 bodova :D Siroki je nezgodan ali ako RA bude u svom elementu, u sto ne sumnjam, u Sirokom cemo igrati kao na domacem terenu, znaci bod ili 3! Do kraja sezone mozemo izgubiti samo gdje nas navijaci rasture na tribinama, a posteno, to su samo 2-3 gostovanja! Znaci skoro svugdje na strani smo barem 50-50% za bodove, a kuci ko nam iz uzme iduce godine ce u finale LP! ;)
(jest malo optimisticno, ali samo se tako moze napredovat) :D
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

hara17
Kontakt:

Post Postao/la hara17 » 31 avg 2009, 23:58

ne kontam zasto je obrisana ona slika sigurno je nekom smetala

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 01 sep 2009, 00:01

oni prije izbrisu nego sto ja napisem hehehehheh svaka im cast na brzini

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 sep 2009, 00:02

Ko je izbrisao onu sliku.

http://img530.imageshack.us/img530/600/50098753.jpg

Evo ovako niko je ne vidi, mora kliknuti da je vidi. Što to nekome nešto smeta jedna slika a tamo u nekim kratkim videoima ima vrijeđanja na sve strane. Ova slika nije vrijeđanje niti omaložavanje to je samo slika....

Očigledno da onaj koji je to obrisao nema veze .

pit bull liska
Kontakt:

Post Postao/la pit bull liska » 01 sep 2009, 00:03

kompleksasu jnekom smetala- eto kome.. :o

slika
KLUB KOJI JE ODBIO DA UMRE - VELEŽ MOSTAR 1922 - DO GROBA..

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 01 sep 2009, 00:04

Rz88 je napisao/la:Ko je izbrisao onu sliku.

http://img530.imageshack.us/img530/600/50098753.jpg

Evo ovako niko je ne vidi, mora kliknuti da je vidi. Što to nekome nešto smeta jedna slika a tamo u nekim kratkim videoima ima vrijeđanja na sve strane. Ova slika nije vrijeđanje niti omaložavanje to je samo slika....

Očigledno da onaj koji je to obrisao nema veze .
Hahahaha svaka cast :!:
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

pit bull liska
Kontakt:

Post Postao/la pit bull liska » 01 sep 2009, 00:32

koji ste kompleksasi(ultrasi moderi) sa ovim brisanjem- nevidjena tragedija.. :mrgreen:
ne moze covjek nista napisat a da vama ugodi- sve zivo pobrisaste.. qq qq

ovog modera br4isaca ko god da je treba pod hitno zbrisati odavde--
ovo je sramotno za ovaj forum.. :!:
KLUB KOJI JE ODBIO DA UMRE - VELEŽ MOSTAR 1922 - DO GROBA..

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 01 sep 2009, 00:36

Cao korektni Eagles, sta mai. Da Bog da ti nama brisao ovakve postove i ostatak sezone, znaci na pravom smo putu.
samo mostarski, samo bahato

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 01 sep 2009, 00:42

pit bull liska je napisao/la:koji ste kompleksasi(ultrasi moderi) sa ovim brisanjem- nevidjena tragedija.. :mrgreen:
ne moze covjek nista napisat a da vama ugodi- sve zivo pobrisaste.. qq qq

ovog modera br4isaca ko god da je treba pod hitno zbrisati odavde--
ovo je sramotno za ovaj forum.. :!:
slazem se s ovim postem,napises neku recenicu u kojoj ne psujes,ne vrijeđas i oni brisu,ma daj bolan kakve su to gluposti,nije vrijeme komunizma,fasizma i zabrana,pustite ljude da se malo dopisuju :D
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 01 sep 2009, 00:43

Ma nek brise, samo nek on posjecuje nasu temu. Ili mu je mozda tata doso da vidi prvu ljubav :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) :D

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 01 sep 2009, 00:47

pit bull liska je napisao/la:kompleksasu jnekom smetala- eto kome.. :o

slika
8-) 8-) 8-)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 sep 2009, 00:53

pit bull liska je napisao/la:kompleksasu jnekom smetala- eto kome.. :o

slika

Hahahahahahah Prejaka.

Dobro smo krenuli ove sezone, ali se netreba dizati u nebesa. Igramo dobro i za sada je sve po planu. Ima još da se igra i vidjet ćemo dali naši momci mogu ovakav ritam držati tokom cijele sezone.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 01 sep 2009, 00:55

Fakat nisam kompleksaš i zaboli me za Ultrase, ali ovo je krvavo premočno.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Analic, dana/u 01 sep 2009, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 01 sep 2009, 00:55

Mozete nam bar bod pustit..ne zaboravite onu pobjedu 3-2 na Bilinom i kolko smo puta bez pola tima igrali s vama u Vrapcicima...valjda ce nam i "nasi" Hadzidjulbic i Dzafic pomoc :D :D :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 01 sep 2009, 01:01

Phill Jackson je napisao/la:Mozete nam bar bod pustit..ne zaboravite onu pobjedu 3-2 na Bilinom i kolko smo puta bez pola tima igrali s vama u Vrapcicima...valjda ce nam i "nasi" Hadzidjulbic i Dzafic pomoc :D :D :D
Dzafic je proveo kratko kod vas i nije se naigrao. Ne zbih rekao da je rodjen u Zenici. Hadzija je cini mi se igrao za Celik, ali ne znam gdje je tacno rodjen. Samo da vidim po cemu su vasi? Nije da napadam. Samo da vidim.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 01 sep 2009, 01:09

Analic je napisao/la:Fakat nisam kompleksaš i zaboli me za Ultrase, ali ovo je krvavo premočno.

[youtube][/youtube]
a legende covjece :) :)
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 01 sep 2009, 01:10

Analic je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Mozete nam bar bod pustit..ne zaboravite onu pobjedu 3-2 na Bilinom i kolko smo puta bez pola tima igrali s vama u Vrapcicima...valjda ce nam i "nasi" Hadzidjulbic i Dzafic pomoc :D :D :D
Dzafic je proveo kratko kod vas i nije se naigrao. Ne zbih rekao da je rodjen u Zenici. Hadzija je cini mi se igrao za Celik, ali ne znam gdje je tacno rodjen. Samo da vidim po cemu su vasi? Nije da napadam. Samo da vidim.
Jesam li spominjo rođenje..svako ko je igro za Čelik je lafo "nas"..zajebajem se malo al stvarno ni jedan vam klub nije pomogo ko mi..to ce svaki vas realan navijac rec ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 01 sep 2009, 01:14

Phill Jackson je napisao/la:
Analic je napisao/la:
Jesam li spominjo rođenje..svako ko je igro za Čelik je lafo "nas"..zajebajem se malo al stvarno ni jedan vam klub nije pomogo ko mi..to ce svaki vas realan navijac rec ;)
Nikad necu zaboraviti kako ste orasja dobili. Al sada mi gonjamo titulu, a celik nemozes ispasti, pomalo je sebicno do ans traziti bod 8-) :D

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.