SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Jedva ih dobiše na kraju 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bayern@heart
- Kontakt:
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Prijenos na face tv vcrs 

Jesu Rooneya krenuli ovi crtaniguber_90 je napisao/la:Prejako odradjeno, valjda im Kolasinac oprosti sto nije na videuIronMany je napisao/la:Evo ga i dugo najavljivana reklama NIKE-a izasla na svijetlo dana....
[youtube][/youtube]
ODLICNA!.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
oplakahZgemboAdislic je napisao/la:

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
- kenanbrajic
- Kontakt:
vedin dres na pranju...pa cova posudioMozambik je napisao/la:Mozda zato sto su pogrijesili. Vedo i Hadzic nose broj 21.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bravo Face TV

Face
ne očekujem neki vrhunski spektakl sto se tice prenosa na "Fejsu", ali oni su se za razliku od nekih potrudili da nam omoguće gledanje

ne očekujem neki vrhunski spektakl sto se tice prenosa na "Fejsu", ali oni su se za razliku od nekih potrudili da nam omoguće gledanje
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- OnlyUnited
- Kontakt:
Razuman potez FACEa, jer ko zna kad ce opet prenositi.. 

- Ed Woodward for Prime Minister !
Ocekujemo neki dobar stream s njihove strane i malog drekavca preko telefonaOnlyUnited je napisao/la:Razuman potez FACEa, jer ko zna kad ce opet prenositi..

Taj Face i drekavac su se potrudili da mi našu repku gledamo bez obzira gdje igrali kad nam javna televizija nije u stanju obezbijediti ni gostujuće utakmice a kamoli ne do Bog prijateljske, zato svi koji pljuju po Face-u i Marjanu je 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Koliko me samo strah ove glupe i nepotrebne utakmice 

Jesam li ja jedini kojem se ovaj konstantni pesimizam popeo na neku stvar? Uživajte ljudi, još šest dana do utakmice.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Bolje bi bilo da se potrudio neko drugi, ali šta je tu je, bolje Space TV, šef i drekavac nego ništa.nedim93 je napisao/la:Taj Face i drekavac su se potrudili da mi našu repku gledamo bez obzira gdje igrali kad nam javna televizija nije u stanju obezbijediti ni gostujuće utakmice a kamoli ne do Bog prijateljske, zato svi koji pljuju po Face-u i Marjanu je
Koja perverzija od reklame, svaka čast ljudima koji su radili na ovome!IronMany je napisao/la:Evo ga i dugo najavljivana reklama NIKE-a izasla na svijetlo dana....
[youtube][/youtube]
ODLICNA!

Iako su najavili da ce prenositi sve utakmice kvalifikacija za EP ja i dalje sumnjam da ce radit ove gostujuce.Nije im u krvi.nedim93 je napisao/la:Taj Face i drekavac su se potrudili da mi našu repku gledamo bez obzira gdje igrali kad nam javna televizija nije u stanju obezbijediti ni gostujuće utakmice a kamoli ne do Bog prijateljske, zato svi koji pljuju po Face-u i Marjanu je
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
ZgemboAdislic je napisao/la:

svaka cast.

Jos jednom za svaki slucaj da pitam. U koliko je po nasem vremenu tekma sa Santosom?
Hvala
Hvala
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.