Ja sam apolutno protiv trenera koji nije sa ovog naseg podrucja! Mislim da bi to bila greska iz mnogo razloga.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Hajde sad klikni na njegov nick pa pročitaj njegove postove pa se lupi u glavu kad skontaš kome si se uopšte trudio da nešto objasniš.emil02in je napisao/la: A to što je Lill podigao u vrh Francuske lige 1,odveo u ligu prvaka to ništa,što je Ren spasio od ispadanja pa i njega ostavio u vrhu Francuske lige 1 ni to ništa....Nevalja naš čovjek i gotovoeto kakav smo mi narod sve tuđe je bolje i ljepše
![]()
![]()
Izgleda da je savez samo Vahu kontaktirao,jer da su zvali ostale to bi se čulo do Kine
Ne znam ni zašto odgovaraš njemu..emil02in je napisao/la:A to što je Lill podigao u vrh Francuske lige 1,odveo u ligu prvaka to ništa,što je Ren spasio od ispadanja pa i njega ostavio u vrhu Francuske lige 1 ni to ništa....Nevalja naš čovjek i gotovoeto kakav smo mi narod sve tuđe je bolje i ljepše
![]()
![]()
Izgleda da je savez samo Vahu kontaktirao,jer da su zvali ostale to bi se čulo do Kine
KK_Bosna je napisao/la:
a sta biste rekli kada bi saznali da je felix magath poslao CV u savez?
Ma pun mi qrac pametnjakovića koji misle da su uhvatili boga za noge kako imaju internet.HariTz je napisao/la:Ne znam ni zašto odgovaraš njemu..emil02in je napisao/la:A to što je Lill podigao u vrh Francuske lige 1,odveo u ligu prvaka to ništa,što je Ren spasio od ispadanja pa i njega ostavio u vrhu Francuske lige 1 ni to ništa....Nevalja naš čovjek i gotovoeto kakav smo mi narod sve tuđe je bolje i ljepše
![]()
![]()
EDIT: @DukeofWellington je objasnio
Neće, kaže uvrijedilo ga to što prošli selektor nije skonto ko je lažna devetkaGoalgetter je napisao/la:Samo Pep
Cudi me da si ti za Guardiolu, on bi Dzeku otjerao iz ekipe kao sto je Ibru is Barce i Maria iz Bayerna.Goalgetter je napisao/la:Kakve su sanse da Guardiola preuzme?![]()
Mislim da bi to najbolje rjesenje bilo, izganjao bi minimum 6ro Spanaca Bosansko drzavljanstvo, sto bi dalo bas zanimljiv mix nasoj ekipi, i naravno kvaliteta.
Samo Pep
Dzeko na klupi.Goalgetter je napisao/la:
Samo Pep
Dialba meni igra na Fifa Ultimate Team, najbrzi u ekipi BiHGoalgetter je napisao/la:Ima i toga.Koliko ne voli Balkance, ne bi nam ni jedan igrao u ekipi, Dialba bi bio prvi izbor na poziciji napadaca
Dialiba, Baiano, Varea, Moussa iz Zvijezde, Phil Jackson, Wagner , može se i onaj Gruzijac iz Slavije sto je batine dobio izganjat i ona crncuga iz ZeljeznicaraAdnan89 je napisao/la:Dialba meni igra na Fifa Ultimate Team, najbrzi u ekipi BiHGoalgetter je napisao/la:Ima i toga.Koliko ne voli Balkance, ne bi nam ni jedan igrao u ekipi, Dialba bi bio prvi izbor na poziciji napadaca
Zamisli, ni pet ni sest vec najveca ubleha bosanskog sporta?Mig_Mig je napisao/la:Nikako da napisem na ovoj temi, par stvari ! Prije svega nakon velike radosti i odlaska najvece ublehe bosanskog sporta od samog postanka istog, dolazimo na novo iskusenje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.