Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Consigliere
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Consigliere » 20 nov 2014, 16:29

S Felixom se nikad ne zna, ne bi me iznenadilo da uzmemo Belgiju, a ne bi me iznenadilo da nam Andora uzme bod... :roll: S Fulhamom, koji ima jednu od najjacih ekipa u Champhionshipu, nije upisao pobjedu u prvih desetak kola i dobio nogu.

Ja sam apolutno protiv trenera koji nije sa ovog naseg podrucja! Mislim da bi to bila greska iz mnogo razloga.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 20 nov 2014, 16:30

emil02in je napisao/la: A to što je Lill podigao u vrh Francuske lige 1,odveo u ligu prvaka to ništa,što je Ren spasio od ispadanja pa i njega ostavio u vrhu Francuske lige 1 ni to ništa....Nevalja naš čovjek i gotovo :puke: eto kakav smo mi narod sve tuđe je bolje i ljepše :puke: :puke:
Izgleda da je savez samo Vahu kontaktirao,jer da su zvali ostale to bi se čulo do Kine :)
Hajde sad klikni na njegov nick pa pročitaj njegove postove pa se lupi u glavu kad skontaš kome si se uopšte trudio da nešto objasniš.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 20 nov 2014, 16:34

emil02in je napisao/la:A to što je Lill podigao u vrh Francuske lige 1,odveo u ligu prvaka to ništa,što je Ren spasio od ispadanja pa i njega ostavio u vrhu Francuske lige 1 ni to ništa....Nevalja naš čovjek i gotovo :puke: eto kakav smo mi narod sve tuđe je bolje i ljepše :puke: :puke:
Izgleda da je savez samo Vahu kontaktirao,jer da su zvali ostale to bi se čulo do Kine :)
Ne znam ni zašto odgovaraš njemu..
EDIT: @DukeofWellington je objasnio :thumbup:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 20 nov 2014, 16:36

KK_Bosna je napisao/la:

a sta biste rekli kada bi saznali da je felix magath poslao CV u savez? :tokralju:

Ja bih rekao, da hoce opeta da se digne u trenersku elitu preko leda Dzeke i Misketa, nakon losih resultata od kako je napustio Wolfsburg prvi put. :rol:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 20 nov 2014, 16:52

HariTz je napisao/la:
emil02in je napisao/la:A to što je Lill podigao u vrh Francuske lige 1,odveo u ligu prvaka to ništa,što je Ren spasio od ispadanja pa i njega ostavio u vrhu Francuske lige 1 ni to ništa....Nevalja naš čovjek i gotovo :puke: eto kakav smo mi narod sve tuđe je bolje i ljepše :puke: :puke:
Ne znam ni zašto odgovaraš njemu..
EDIT: @DukeofWellington je objasnio :thumbup:
Ma pun mi qrac pametnjakovića koji misle da su uhvatili boga za noge kako imaju internet.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 20 nov 2014, 17:06

Nakon par dana i milion kandidata ja mislim da treba izabrati izmedju Vahe, Meše i Prosinečkog, najbolje bi bilo Vahu al eto kako kaže neće, evo Meša sam što ne plače trebalo bi ga pustiti ja mislim da bi nas Meša odveo na EP, ako ne Meši onda dat Velikom Žutom, ovi Italijani, Hadžija, to je sve gluplje od Telećeg sam što nema 'naku glavu

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 20 nov 2014, 17:09

Nikako da napisem na ovoj temi, par stvari ! Prije svega nakon velike radosti i odlaska najvece ublehe bosanskog sporta od samog postanka istog, dolazimo na novo iskusenje! Boga mi nude se mnogi, neki mi nisu jasni, neki manje jasni.. neki kristalno jasni! Nadam se da nece biti niko od ovih "stranaca" pogotovo prosinecki, koji je po meni limitiran haman kao i suskavac! I svim srcem se nadam da ce biti daleko od repke. Bajevic je odbio mogucnost, Vaha samo sto nije! Iako "hordas" zelja mi je na kraju krajeva Mesa Bazdarevic! Covjek koji je po meni sasvim pristojna osoba, solidnih trenerskih mogucnosti, i sigurna sam da je imao vise srece sa francuskim ekipama koje je vodio da je mogao imati odlicnu trenersku karijeru! Ovako, iskreno se nadam da ce preuzeti repku i dokazati sve svoje mogucnosti!!!
Max Allegri

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 nov 2014, 17:14

Kakve su sanse da Guardiola preuzme? :hmmmmm:

Mislim da bi to najbolje rjesenje bilo, izganjao bi minimum 6ro Spanaca Bosansko drzavljanstvo, sto bi dalo bas zanimljiv mix nasoj ekipi, i naravno kvaliteta.

Samo Pep :kafa:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 20 nov 2014, 17:16

Goalgetter je napisao/la:Samo Pep :kafa:
Neće, kaže uvrijedilo ga to što prošli selektor nije skonto ko je lažna devetka

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 20 nov 2014, 17:18

Goalgetter je napisao/la:Kakve su sanse da Guardiola preuzme? :hmmmmm:

Mislim da bi to najbolje rjesenje bilo, izganjao bi minimum 6ro Spanaca Bosansko drzavljanstvo, sto bi dalo bas zanimljiv mix nasoj ekipi, i naravno kvaliteta.

Cudi me da si ti za Guardiolu, on bi Dzeku otjerao iz ekipe kao sto je Ibru is Barce i Maria iz Bayerna. :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 nov 2014, 17:19

ma daj Vaha idi u k.u.r.a.c vise...ne kontam sta covjek glumi...bosanac al je davno otisao,trenirao bi al ima neke planove,na odmoru al ce saslusat ove iz saveza..definitivno najjace trenersko ime,al sta glumis brate...cuj,drago mi je sto me se ljudi sjecaju iako sam davno otisao iz BIH :roll: :roll: ....kakve su ovo izjave ba....pa nisi igro 49.,jbt :wtf: :wtf: :wtf: ....davno otiso ko da nikad vise nije krocio u domovinu a ja ga predproslo ljeto u Mostaru na musali vidim..seta covjek sa kerom,jbt...fakat bi volio da on preuzme repku al nesto mi se puno preserava ba...ako nisi zainteresovan da vodis zemlju koja ti je dala sve,reci to onda brate kratko i jasno....jos sam pogledao i ono njegovo gostovanje u nedeljom u 2 i lik mi nije jasan....covjek ne prestaje pricat o j.e.b.e.n.i.m francuzima i kako su ga primili u ratu a eto i on se tamo osjeca kao kod kuce,bla bla bla...dobro je ba....skontali smo da si napola francuz :roll: :roll: :roll: ..ova je zemlja bila u ratu i tako je kako je..ti si za njih emigrant pa taman da ime promjenis
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 nov 2014, 17:19

Ima i toga. :lol: Koliko ne voli Balkance, ne bi nam ni jedan igrao u ekipi, Dialba bi bio prvi izbor na poziciji napadaca :urnebes:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 nov 2014, 17:20

Goalgetter je napisao/la:
Dzeko na klupi. :urnebes: Prcic lazna devetka :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 20 nov 2014, 17:26

Goalgetter je napisao/la:Ima i toga. :lol: Koliko ne voli Balkance, ne bi nam ni jedan igrao u ekipi, Dialba bi bio prvi izbor na poziciji napadaca :urnebes:
Dialba meni igra na Fifa Ultimate Team, najbrzi u ekipi BiH :lol:
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 20 nov 2014, 17:40

Adnan89 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ima i toga. :lol: Koliko ne voli Balkance, ne bi nam ni jedan igrao u ekipi, Dialba bi bio prvi izbor na poziciji napadaca :urnebes:
Dialba meni igra na Fifa Ultimate Team, najbrzi u ekipi BiH :lol:
Dialiba, Baiano, Varea, Moussa iz Zvijezde, Phil Jackson, Wagner , može se i onaj Gruzijac iz Slavije sto je batine dobio izganjat i ona crncuga iz Zeljeznicara :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 20 nov 2014, 17:49

Sinišu Mihajlovića :kafa:

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 20 nov 2014, 18:02

Vaha i samo Vaha.
Vaha igra igru mislim da jos kont da li savez stvarno ima ozbiljne namjere pa da im on predstavi njegove uvjete.
Pa radi se i o plati naravno i ostali uvjeti rada i ugovora...

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 20 nov 2014, 18:11

Kaže Vaha nisu ni razgovarali oko ugovora (plate), a kažu 'patriote' traži više nula.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 20 nov 2014, 18:14

Kandidati po redoslijedu:
1 Prosinecki
2 Sinisa Mihajlovic
3 Ciro Blazevic u najgorem slucaju

Bahtic7
Kontakt:

Post Postao/la Bahtic7 » 20 nov 2014, 18:18

Mig_Mig je napisao/la:Nikako da napisem na ovoj temi, par stvari ! Prije svega nakon velike radosti i odlaska najvece ublehe bosanskog sporta od samog postanka istog, dolazimo na novo iskusenje!
Zamisli, ni pet ni sest vec najveca ubleha bosanskog sporta?
Cudan je ovaj nas narod, cudan i tezak u pm...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.