FK Slavija

lovcen16
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la lovcen16 » 07 jan 2013, 09:41

MIR BOZIJI!!!!HRISTOS SE RODI!!!!

Angel1410
Kontakt:

Post Postao/la Angel1410 » 09 jan 2013, 01:06

Vaistinu se rodi! Sve najbolje svima, a i fudbalskom klubu Slavija!

Angel1410
Kontakt:

Post Postao/la Angel1410 » 10 jan 2013, 18:30

http://www.slavijainfo.rs.ba/index.php? ... A2013-01-1" onclick="window.open(this.href);return false;

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jan 2013, 18:36

Steta za Mirosavljevica mogao je biti od velike koristi ali nije dobio pravu sansu u klubu.Po meni je mozda bolje resenje da Dudo napusti klub jer nisam bas fasciniran njegovim izdanjima.

Radovanovic je jos jesenas,napisao sam to tada,bio jedna od zelja ali cekao je neki INO angazman.Jbg solidan je on napadac ali nije u "koaliciji" sa navijacima znam da mu keva uvek bude lepo pocascena. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 11 jan 2013, 18:23

Devil je napisao/la:Steta za Mirosavljevica mogao je biti od velike koristi ali nije dobio pravu sansu u klubu.Po meni je mozda bolje resenje da Dudo napusti klub jer nisam bas fasciniran njegovim izdanjima.

Radovanovic je jos jesenas,napisao sam to tada,bio jedna od zelja ali cekao je neki INO angazman.Jbg solidan je on napadac ali nije u "koaliciji" sa navijacima znam da mu keva uvek bude lepo pocascena. :mrgreen:
E jbg-a Pigi je nas drug i u dobrim je odnosima sa navijacima samo i on je bio svjestan da smo ga prozivali zbog lose realizacije pa treba mu deset lopti da bi dao gol!!!!Pigi ima njuh za gol uvjek je u sansi samo neda mu se da ih realizuje a onda mu se sjetimo mame!!!ali prava istina je da su obojica Radovanovica dobri momci a za Dudu mislim da je korektno odradjivao zadatke koje je Vlado postavljao pred njega a dokaz tome je da je uvjek bio nagradjen aplauzom od strane sve raje na stadionu,malo jeste sporiji ali daje dobre lopte ono sto kazu covjek sa iskustvom!!!!Mislim da mali Make ima sta da nauci od Dude isto kao sto je ucio od Picule!!!!Osman,Dudo,Fazlagic i mali Make mislim da ce nam sredina biti pravo jaka!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jan 2013, 18:35

Make ?
Jel' se to odnosi na Perisica,nekako mi se jedino od uklapa u koncepciju recenice sa zadnjim veznim. :D
Ako se radi o njemu meni je licno veoma smetalo sto ga je Capljic gurao na poziciju beka,nije to za njega mnogo bolji je kao zadnji,iako bas i ne izgleda kao fudbaler.Nedostaje mu mase,ali je zato izuzetno skolovan fudbaler.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 11 jan 2013, 18:41

Devil je napisao/la:Make ?
Jel' se to odnosi na Perisica,nekako mi se jedino od uklapa u koncepciju recenice sa zadnjim veznim. :D
Ako se radi o njemu meni je licno veoma smetalo sto ga je Capljic gurao na poziciju beka,nije to za njega mnogo bolji je kao zadnji,iako bas i ne izgleda kao fudbaler.Nedostaje mu mase,ali je zato izuzetno skolovan fudbaler.
Ma da Perisic!!!Tjeramo ga da nabije kilazu ali nece kila na njega!!!Mnogo dobar momak iz kvarta!!!!A silom prilika je bio bek mjenjao je Benu mislim da je Bena imao problema sa kartonima pa je tako krpio tu poziciju!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jan 2013, 18:50

Za njega vazi isto sto i Edin rece nekidan za Navara.Gradja mu vise lici na ucesnika matematicke olimpijade nego na profesionalnog fudbalera. :D

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 16 jan 2013, 22:18

E poceli i nasi sokolovi da trckaraju!!!!Nadam se da ce taj novi kondicioni trener sto dolazi iz Beograda da ih malo provuce kroz sake!!!!Jbg-a prolazi nam sveti januar a svi su mi se izgleda malo ubucili!!!!Salu na stranu nadam se da su momci dosli spremni jer ovi iz uprave najavljuju pokusaj izlaska u evropu!!!!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 18 jan 2013, 19:51

Pitanje za komsije. Po vama, onako objektivno, kakav je ovaj Todorovic sto je potpisao za nas.

Ja ga se sjecam iz nekih utakmica i sekvenci dok je igrao za vas i rep. ali svakako vi koji ste pomnije pratli Slaviju znate vise.

Hvala.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 18 jan 2013, 20:41

Vamos je napisao/la:Pitanje za komsije. Po vama, onako objektivno, kakav je ovaj Todorovic sto je potpisao za nas.

Ja ga se sjecam iz nekih utakmica i sekvenci dok je igrao za vas i rep. ali svakako vi koji ste pomnije pratli Slaviju znate vise.

Hvala.
Ma dobar igrac sigurno ste dobili pravo pojacanje!!!Ima dobar dribling,jedan na jedan jak ko beton ima dobrih finti,nelibi se opaliti po lopti sa distance!!!kod nas je bio pravo dobar igrao je srcem posteno se borio na terenu!!!!mislim da ste dobar posao napravili malo mi je krivo ali sta je tu je nek mu je sa srecom samo se bojim da neprodje kao Karamatic!!!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 20 jan 2013, 13:13

Slavija sporazumno raskinula ugovor sa Lazarom Vidicem!!!!Puno srece u nastavku karijere za Vidu!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jan 2013, 22:25

A ne znam vala koliko ce biti pametna ova izmena.Videcemo u kakvoj je formi Radovanovic,on je jos od septembra u Lukavici i trenirao je jedno vreme sa Slavijom,ali on nema vise od pola godine ozbiljne utakmice u nogama,a i onako je bio tanak i dok je igrao.Malo me iznenadila Vidiceva statistika s obzirom koliko je on znacio za igru Slavije,28 utakmica,4 gola od toga 2 sa penala.Naravno napadaca odlikuje toliko koliko postigne golova,ali mislim da Radovanovic nece moci ponuditi ono sto je radio Vidic.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 25 jan 2013, 16:33

Citam danas da izgleda od Filipa Osmana nece biti nista ali izgleda da nam dolazi ipak jedan igrac iz Smedereva radi se o veznom igracu Marku Jovanovicu!!!!Steta mislim da bi Osman i Fazlagic pravili cuda!!!!Mora da su ga preporucili Osman i Krmar!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jan 2013, 20:23

Steta,Jovanovic je mnogo losiji igrac od Osmana.Ove sezone jedva da je i igrao nesta malo utakmica ulazio sa klupe i to je to.Ispod prosecan igrac.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 25 jan 2013, 20:38

Steta gledao sam malo njegovu statistiku igrao je samo na tri utakmice i to ulazio sa klupe!!!!Kazu ako uspiju da finalizuje pregovore sa glavnim sponzorom onda ce biti para za prava pojacanja a ako to propadne dobit cemo samo jos jednog napadaca!!!!nadati se najboljem!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jan 2013, 21:57

Ko je iz Sutjeske na probi ? Rece mi rodjak da jeste neko ali nije znao ko.Ima tamo par dobrih fudbalera valjda je neko od njih. :?

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 27 jan 2013, 22:17

Devil je napisao/la:Ko je iz Sutjeske na probi ? Rece mi rodjak da jeste neko ali nije znao ko.Ima tamo par dobrih fudbalera valjda je neko od njih. :?
Nikola Mojovic je na probi a izgleda da je i ovaj momak iz Smedereva na probi a do polaska na pripreme ce se znati dali ostaju,sad u srijedu je prva provjera protiv Olimpika a dan prije te utakmice imace tekmu izmedju sebe tako pise rs sport!!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jan 2013, 01:06

Mojovic ? :?
On je pokusao u Srbiji da napravi karijeri Vosa i Proleter NS ali nije uspeo pa se vratio u Sutjesku.Mislim da sam ga cak i gledao protiv Partizana u kupu na JNA ali nisam siguran toliko.
U Sutjesci pa onome sto sam citao izvestaje nije bio los,nadam se da moze pomoci Slaviji.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jan 2013, 00:48

? су у ? " за " $ " $ " ? ' " то " ?. ' је % & $ 1:1.
? је ? ", а / " на терену ? је & у 16. ". Зоран & је " са ? стране, а $ " " ? на ? " са " % " је у ? угао " ?. & " ? ? је " ", ? је $ ? ? на " $.
У & ", & тренера су ? нове поставе на терен. " је ? &, а ? је $ поравнања " у $ ". $ & је " $ $, ? Стефан " је $ ? на &, а " " све ? " " $ за " 1:1.
$ " " % ? се у & ? у & $ - $ $ ".

& ?-& ? 1:1 (1:0)
$: СЦ ";
$: 100;
$: $ ? (" Сарајево) ; ": $ $ " Ђорђе " (& " " Сарајева)
& ?: $, ?, ?, С.$, ", ?, $, ", &, ", $. ? су %: ", ", $, Урта, ", ", ", %, ", ", ".$, ".
Тренер: ? ?;
& ?: ", ", ", ", ", $, $, ?, ", '.", ". ? су ": ", &, ", Регоје, А.", Х.$, ", ?, $, ", С.$; Тренер: Хусреф ";
Hmm,dakle Jovanovic,Mojovic jos uvek na probi,Radovanovic stariji potpisao,Kozic ? Verovatno neki lik na probi,Ikonic je pretpostavljam onaj klinac iz juniora.Koliko vidim nema Papazaza. :? Otisao ? Ili ipak nesta drugo ? I jos mi neko nedostaje ali ne mogu da provalim ko.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.