FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Dobra je to ideja ja bi rado prihvatio mi profitiramo tu kako god.
- SultanSulejman
- Kontakt:
I kakve su šanse sad od svega toga?MakeTZ je napisao/la:Dobra je to ideja ja bi rado prihvatio mi profitiramo tu kako god.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nase hinje uprpile, vole drugoligasa u kome mogu krasti i raditi sta zele, nego klub koji moze biti dobar, a da u njemu nemaju tala! Svi se prepali za svoje stolice od Mesketa patokara, do Denisa.
Oni misle da bi Nijaz davao pare, a oni vedrili i oblacili! Sta hoce ionako su htjeli ugasiti Slobodu. Vec su jednu ugasili-Ditu. Zato dobro bi nam dosao neko da nas spasava!
Oni misle da bi Nijaz davao pare, a oni vedrili i oblacili! Sta hoce ionako su htjeli ugasiti Slobodu. Vec su jednu ugasili-Ditu. Zato dobro bi nam dosao neko da nas spasava!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Posto neko napisa gore samo prava raja zna kada dva kluba fuziraju u cemu je stos, pocev od historije pa nadalje, sto se tice Nijaza volio bi da dodje nemam nista protiv da covjek ulozi milione i treba da bude glavni ne neko drugi nego on. Uslov nema mjenjanja klupskih boja, a ime kluba FK "Sloboda Tuzla " nesto slicno kao sto je uradila CRvena Zvezda Beograd kako se zove jer i ako dodje do ovoga bice Slobode i ostace Sloboda Sloboda.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
To znači da se klub preseli u Tuzlu a na Otoci počne sijati krompir!jovanmaksimovic je napisao/la:to olimpic hoce da se preseli u tuzlu?!![]()
kako bi se zvao klub?
a veoma interesantno bi bilo ciju istoriju kluba bi taj novi klub uzeo? bili taj novi klub nastavio kontinuitet slobode ili olimpica?

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ne bi me cudilo da ove nase tzv legende odbiju ovaj prijedlog,kako ce meske i drustvo krasti..neka puste Gracica da radi svoj posao,covjek makar zna,na ovima se vidi da nemaju pojma i da pucaju suplju pricu 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Probisvjet objasnio.SultanSulejman je napisao/la:I kakve su šanse sad od svega toga?MakeTZ je napisao/la:Dobra je to ideja ja bi rado prihvatio mi profitiramo tu kako god.
Ne vjerujem ja u to uglavnom raspitat cu se ima Gracic puno familije u Tuzli ovde.
- King Kenny
- Kontakt:
Ako ne prihvate taj prijedlog Gracica (ako vec postoji) onda nije tesko zakljuciti da uopste ne zele izvuci klub iz krize i da se ide ka gasenju,nadam se da nisu toliko retardirani da ce odbiti.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislis da nisu donekle retardirani?King Kenny je napisao/la:Ako ne prihvate taj prijedlog Gracica (ako vec postoji) onda nije tesko zakljuciti da uopste ne zele izvuci klub iz krize i da se ide ka gasenju,nadam se da nisu toliko retardirani da ce odbiti.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Zavrsili prvu polusezonu na 5. mjestu Lige federacije, a poceli drugu polusezonu na 3. mjestu Premijer lige. 

- King Kenny
- Kontakt:
Ovo je kao grom iz vedra neba,tesko da ce se na neki drugi nacin osloboditi toliko dugova,jedinstvena prilika za sve njih da ipak spase klub,a nisu "retardirani",lukavi su oni svi,zato se bojim da ce i ovaj put us.rat motkuProbisvjet je napisao/la:Mislis da nisu donekle retardirani?King Kenny je napisao/la:Ako ne prihvate taj prijedlog Gracica (ako vec postoji) onda nije tesko zakljuciti da uopste ne zele izvuci klub iz krize i da se ide ka gasenju,nadam se da nisu toliko retardirani da ce odbiti.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ako se ne promjene boje i ime kluba, onda fakticki olimpic prestaje da postoji a sloboda preuzima olimpikovo mjesto u premijer ligi, sto za vas uopste nije lose...
samo pitanje je jel pametno uraditi to sada prije proljetnog dijela prvenstva ili tek na kraju prvenstva... tj prije pocetka nove sezone...
ako se to desi tek poslije sezone, onda mozete ako nista poslati juniore na proljece da neopterecno igraju za klub...

samo pitanje je jel pametno uraditi to sada prije proljetnog dijela prvenstva ili tek na kraju prvenstva... tj prije pocetka nove sezone...
ako se to desi tek poslije sezone, onda mozete ako nista poslati juniore na proljece da neopterecno igraju za klub...
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 29 nov 2012, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Probisvjet
- Kontakt:
To bi bio skok na tabeli koji niko nije napravio, cak osamnaest mjesta u nijednoj utakmici.Vamos je napisao/la:Zavrsili prvu polusezonu na 5. mjestu Lige federacije, a poceli drugu polusezonu na 3. mjestu Premijer lige.

- Probisvjet
- Kontakt:
Ulaznica 7KM x 5000 gledalaca, 35000KM za jednu utakmicu. Ima se racunice NIjaze, a imamo i mi slobodasi!
- SultanSulejman
- Kontakt:
Ovo bi odlično bilo,mada neću da se nadam/radujem ,jer kad god je nešto bilo "dobro" oko Slobode vazda se zaj*balo,i ostanemo na istom tj. na nuli.
Mada moj mi insekt govori da bi od ovog moglo biti nešto

Mada moj mi insekt govori da bi od ovog moglo biti nešto

To ni Čak Noris ne možeVamos je napisao/la:Zavrsili prvu polusezonu na 5. mjestu Lige federacije, a poceli drugu polusezonu na 3. mjestu Premijer lige.

Zadnja izmjena: SultanSulejman, dana/u 29 nov 2012, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Probisvjet
- Kontakt:
Za Nijaza bi bila propast i sramota da izadje u Evropu sa Olimpicom i da na utakmici bude 200 navijaca.
Niti ide njemu na taj nacin, niti nama na ovaj.
Dobar je nekada brak iz koristi, samo ako su supruznici pametni i razboriti. Onda tu bude i djece!
Niti ide njemu na taj nacin, niti nama na ovaj.
Dobar je nekada brak iz koristi, samo ako su supruznici pametni i razboriti. Onda tu bude i djece!
Ja ako sam skontao to faktički znači gašenje Slobode, nestaju dugovi, a Olimpic mijenja ime u Sloboda 1919 naprimjer, i vrši "preregistraciju" u Tuzli... Ne razumijem se baš najbolje u te stvari, ako neko zna nek mi objasni. 

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Nijaz razmislja poslovno i logicki. Nema tu puno emocija. Ova ekipa koju sada ima Olimpic, je potencijal da se uz 2 pojacanja ravnopravno bori za Evropu. Ono sto njemu nedostaje su navijaci. Sa Fukarama ako bi vi prihvatili ovu fuziju, sve zavisi kakav bi bio zvanicni stav grupe, i sa publikom iz Tuzle, on rahat moze jurisati na izlazak u Evropu, cak i na solidno prestavljane u evropskoj ligi.
Pitanje svih pitanja, na koji bi nacin, pravno, sve ovlasti vezane za klub presle u njegove ruke.
Pitanje svih pitanja, na koji bi nacin, pravno, sve ovlasti vezane za klub presle u njegove ruke.
Zadnja izmjena: Vamos, dana/u 29 nov 2012, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ko ima pravo da ugasi Olimpic?jovanmaksimovic je napisao/la:ako se ne promjene boje i ime kluba, onda fakticki olimpic prestaje da postoji a sloboda preuzima olimpikovo mjesto u premijer ligi, sto za vas uopste nije lose...![]()

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mislim da bi to onda bio privatni klub u kojem bi on bio vlasnik kluba ili vecinski vlasnik sa gradom Tuzla. To znaci olimpic se seli u Tuzlu, mjenja naziv u Sloboda + nesto a sadasnja sloboda se gasi. Tuzla dobiva stabilnog premijerligasa a Nijaz grad i navijace koje stoje iza njega.Vamos je napisao/la:Pa Nijaz ako bi i krenuo u ovaj proces sasvim je sigurno da bi zelio biti glavni u cijeloj toj prici. Pitanje je na koji nacin bi on mogao sebi obezbjediti lidersko mjesto u Slobodi, i to DUGOROCNO.
Nema sanse da bi pristao da ulaze svoj novac, dovodi i odvodi igrace..a da se onda neki tamo u predsjednistvu upravnog odbora, ili kako se vec to zove, Slobode pocnu buniti ili pokusaju sve to preuzeti.
Najbitnija je varijnta na koji bi nacin Nijaz sebi obezbjedio vecinsku vlast u Slobodi, gdje ga se ne moze smijeniti i slicno..pa tek onda da pocne ulagati svoj novac..a milioni su u pitanju.
Republika Zenica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.