Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Tačnije 20 181, 17KM zahvaljujući španskoj bagri djecu im ****...LudimmMrMacak je napisao/la:bil mogo malo objasnit ovo 20 milja...nemoj nas prepadat....![]()
daj nam skeniraj da se ibretimo zajednobosanac035 je napisao/la:Tačnije 20 181, 17KM zahvaljujući španskoj bagri djecu im ****...LudimmMrMacak je napisao/la:bil mogo malo objasnit ovo 20 milja...nemoj nas prepadat....![]()
Daj nam postavi tiketbosanac035 je napisao/la:**** siječem ako mi ikad više španci na tiketu budu, odoh se smiriti, odoh se napiti...
Hansen__Liedson__ je napisao/la:Aj dajte mi 2-3 rukometaša za sutra koji će sigurno prebacit granicu ?
sta je to sutra u zetrihodža je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
jbg druže...takvo je vrijeme došlo![]()
p.s.
šta misliš hoće li biti raje sutra u zetri u 18:30 ??
da rezervišem ujutro??
jel to dojava ili ?Virtu4l je napisao/la:Sutra igram Federera u singlu, samo da prođem, da se osmjehnem djelatnici kad budem naplaćivao... izgleda da ovih dana može samo tako, drugačije nikako
villa-cityAdmir_Sa je napisao/la:
sta je to sutra u zetri
aha, ja kontao nesh ozbiljnije mnogohodža je napisao/la:villa-cityAdmir_Sa je napisao/la:
sta je to sutra u zetri
Hansen preko, Karabatic prekohodža je napisao/la:Hansen__Liedson__ je napisao/la:Aj dajte mi 2-3 rukometaša za sutra koji će sigurno prebacit granicu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.