FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da se ne zahebavamo i nas bi ovaj Slovan raskovao k'o paletu al' mislim da protiv Craiove možemo probat' igrat ako ne napravimo rano neku glupost ala penal il' crveni.
-
- Kontakt:
Ko su ovi u B timu
Adam Kend
Nikolas Dimitriadis
Gelson Carlos Mundo da Rocha
Renat Gerdelesko
Jack Senga
I pobjeda protiv Sutjeske Foca 4:1
Adam Kend
Nikolas Dimitriadis
Gelson Carlos Mundo da Rocha
Renat Gerdelesko
Jack Senga
I pobjeda protiv Sutjeske Foca 4:1
-
- Kontakt:
Zrinjski jadan fudbal igra duze vrijeme al hajd ako kazete da bi nas raskovali ovi,bi al u k.rimljanin90 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 22:07Bi nema sta, ali zrinjski nespreman totalno i dubina u ekipi im je losa
Ih ti ga rasčlani do detalja, svaka čast. Ja sam im nanijetio golove pred kraj poluvremena da se ne mogu dohavizatiluckystrike je napisao/la: ↑22 jul 2025, 21:04Na ubačaj Kuprešaka iz kornera, Jatta udarcem glavom trese prečku - na pravom mjestu Mlinarić, hladan kao led posprema odbijenu loptu u mrežu.
Nakon što je Mamas presjekao jedan poprečni pas lopta dolazi do Krdžalića, koji maestralni solo prodor sa sredine terena završava lucidnim lob udarcem za 2 - 0 i delirij na tribinama Koševa.
![]()
Shkendija je dobila prvaka Rumunije bivsu Steauu. Nije Rumunska liga vise toliko jaka. Pogotovo ova Craiovija. Gledao sam im igrace i gdje su prije njih igrali. Pa mi imamo jaci roster i iskusnije igrace ako bi gledali na iskustvo igraca u inostranstvu.
-
- Kontakt:
Samo mi imamo manu skidanja gača nakon Bradine.
Vidjet ćemo,nada umire zadnja.
-
- Kontakt:
Da hoce Slovak sarnut da mogu mrtve psovat na pojedine izjave.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nemoj duska, bananu ces dzabe dobitjurisicduska je napisao/la: ↑22 jul 2025, 22:29Da hoce Slovak sarnut da mogu mrtve psovat na pojedine izjave.

Nikad...tuitamo je napisao/la: ↑22 jul 2025, 22:31Nemoj duska, bananu ces dzabe dobitjurisicduska je napisao/la: ↑22 jul 2025, 22:29Da hoce Slovak sarnut da mogu mrtve psovat na pojedine izjave.![]()
![]()

Oni su se izgleda predali, cim su saznali da ce igrati protiv Slovana, realno da su ne znam kakve kapitalce doveli, opet bi ispali. Sve ce snage usmjeriti na ovaj Breidablik, da uđu u grupe, to bi za nas bilo top, u borbi za titulu.rimljanin90 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 22:07Bi nema sta, ali zrinjski nespreman totalno i dubina u ekipi im je losa
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ja se plasim jatte i ranog kartona, jel nema vara do playoffa?
Da li ce u grupe ili ne je irelevantno, Borac je novi/stari šampion i to se već zna...Lucas je napisao/la: ↑22 jul 2025, 22:34Oni su se izgleda predali, cim su saznali da ce igrati protiv Slovana, realno da su ne znam kakve kapitalce doveli, opet bi ispali. Sve ce snage usmjeriti na ovaj Breidablik, da uđu u grupe, to bi za nas bilo top, u borbi za titulu.rimljanin90 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 22:07Bi nema sta, ali zrinjski nespreman totalno i dubina u ekipi im je losa
Hebo li im Kabiri nane, uzeo ih **** lopatom, a ne da ni marke, bravo Slovan, jedva cekam da zgazimo kabirijevu prciju
Bit ce sve na temi B tima. Da ne spamam ovde. Neke sam vec naveo ko su, ali cu objediniti sve u jedan post, o svakom igracu B tima po malo, bit ce na prvoj stranici.
P.S. Koji broj je zaduzio Ristovski ??? Da li neko zna ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ko god je gledao tekmu vidio je da je Slovan uzasna ekipa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 22:17Zrinjski jadan fudbal igra duze vrijeme al hajd ako kazete da bi nas raskovali ovi,bi al u k.rimljanin90 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 22:07Bi nema sta, ali zrinjski nespreman totalno i dubina u ekipi im je losa
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Ako je istina to da je preko 17k puklo,sutra ide na 20+
I na dan utakmice sve je premija.Bit ce blizu 25k oko te cifre
Vidite da nije problem radni dan
Mi cemo svojw odraditi,ostaje na momcima da upotpune i naprave historijsku noc
Volim te Sarajevo!
I na dan utakmice sve je premija.Bit ce blizu 25k oko te cifre
Vidite da nije problem radni dan

Mi cemo svojw odraditi,ostaje na momcima da upotpune i naprave historijsku noc
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 22 jul 2025, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!