Ko i 95% transfera na Svijetu. Dovedes ga i nadas se da ce se prilagodit.Hansestadt je napisao/la: ↑01 jun 2025, 21:48Ne vidim nista novo kod Sarajeva sto se tice strategije. Kupuju igrace kao i nekoliko godina unazad, mozda ovaj put budu imali vise srece.
Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Njegova odluka da prihvati ponudu Sarajeva dolazi nakon rekordnog transfera iz Veleža, a prve riječi u bordo dresu ostavljaju snažan utisak:
"Znao sam gdje želim biti. Vidim sebe ovdje u Sarajevu, u ovom ambicioznom i uzbudljivom projektu. Kada neko vjeruje u tebe i pokaže to na djelu, lako je donijeti odluku. Spreman sam dati sve za ovaj dres i klub i radujem se što je Koševo moj novi dom.
METROPOLA JE METROPOLA
Al extra novce ste dobili kao da ste ga u Tursku prodali ili u Švicarsku
Kad kažete Grad Sarajevo i F.K.Sarajevo Vi Rođeni treba da ostanete i stanete mirno
"Znao sam gdje želim biti. Vidim sebe ovdje u Sarajevu, u ovom ambicioznom i uzbudljivom projektu. Kada neko vjeruje u tebe i pokaže to na djelu, lako je donijeti odluku. Spreman sam dati sve za ovaj dres i klub i radujem se što je Koševo moj novi dom.
METROPOLA JE METROPOLA
Al extra novce ste dobili kao da ste ga u Tursku prodali ili u Švicarsku
Kad kažete Grad Sarajevo i F.K.Sarajevo Vi Rođeni treba da ostanete i stanete mirno
Nema na čemu KinoŠvra

Ako misliš na laganog, on nije njihov igrač. Oni ga ne plaćaju i oni ne odlučuju o njegovoj prodaji, ako se proda imat će neku lovu zato što tu igra.jurisicduska je napisao/la: ↑01 jun 2025, 21:41Jedno je sigurno ako ga sad ne prodate ode on za 0 KM, ugovor do 2026. Tim prije su neke cifre sulude, ostave ga još godinu i uzmu ga besplatno, jer koliko sam ja vas skontao neko drugi odlučuje hoce li se prodavati ili neće.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dušo to ti je samo na memli strani grada. Ovamo gdje živi normalan svijet nema toga.Antesportas9AP je napisao/la: ↑01 jun 2025, 21:48I Mlinaric budala iz ovakvog suncanog i zdravog grada u grad sa milijun stakora i povecanim brojem HIV pozitivnih.Mlinka ne vracaj sa Alaha ti u Mostar za dva,tri tjedna!
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- svrakino1921
- Kontakt:
tabba77 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 18:51Ne znam ja gdje ide sad, kažem ti gdje će otići dalje.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 17:38Ne
Ide na okupljanje U - 23 reprez.
Nego sam mislio da se vidi kako se oblaci jedan igrac velikog kluba
Svašta se može vidjet na ulici i ovakvi i onakvi igraci pojedinih klubova
Evo ga
Bravo kralju
Hvala što me obradova
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Fran Topic dobio ponudu Sarajeva.
Doktori ga savjetovali radi zagadjenog zraka zimi i kuge stakorske da ce mu karijera biti upitna.Toliko znam od njegovog menadzera,sad gdje je vama memla po gradu ne znam.
Doktori ga savjetovali radi zagadjenog zraka zimi i kuge stakorske da ce mu karijera biti upitna.Toliko znam od njegovog menadzera,sad gdje je vama memla po gradu ne znam.
A što se ovi patriotski klubovi odbaciše ljiljan sa dresa, svaka čast recimo Čeliku
Šta ima patriote na baterije.

Šta ima patriote na baterije.
u moru podjebavanja jednih, drugih trecih dajte svojih najboljih 11 u ovoj sezoni. mozete i dva sastava zavisno od taktike
ja bih sastavio u 4231
Maric
Beganovic Meijers Gojkovic Herrera
Bubanja Surdanovic
Mlinaric
Topic Mulahusejnovic Guliashvili
ja bih sastavio u 4231
Maric
Beganovic Meijers Gojkovic Herrera
Bubanja Surdanovic
Mlinaric
Topic Mulahusejnovic Guliashvili
Al Jaber ima ponudu Sunderlanda. 

-
- Kontakt:
Tanka linija izmedju Sunderlanda i najveceg rivala al ne trebamo ih remetit nek i oni jednom prodaju nekoga
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Jozak kaze da je on nas igrac.
Ali dodje truhlo i kaze ma nema Zeljo nista s njim
Ali dodje truhlo i kaze ma nema Zeljo nista s njim

Antesportas9AP je napisao/la: ↑01 jun 2025, 22:10Fran Topic dobio ponudu Sarajeva.
Pa to je i razlika velikih klubova sto ce prije u zivotu uspjeti kod nas nego kod vas. Svi znaju na dunjaluku da ste politicki klub i vjestacki, dzaba vam 20 titula da imate nikad necete biti bitqn faktor i mamac za igrace i sve ostalo. Mozes ti pljuvati i mrziti grad Sarajevo jer znaš da jedva ceka da dodju ovdje jer poslije vas moze samo u trecu ligu hrvatske ili u penzuju.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Na kraju 2.5 miliona, ok je to.
Pa ovo je mozda i realnih kristalnih 11, a ne sto su oni debili sastavili. Samo Mlinarica u spic, a umjesto Nardina, Ivancic.
- svrakino1921
- Kontakt:
drug nebi ti cijena.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 21:43
Počela ljetna sezona na Panonskim jezerima u Tuzli: Ovo su nove cijene ulaznica
- svrakino1921
- Kontakt:
Izvini molim tesvemalim1 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 00:08drug nebi ti cijena.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 21:43
Počela ljetna sezona na Panonskim jezerima u Tuzli: Ovo su nove cijene ulaznica
Panonska jezera dočekala su sezonu sa obnovljenom infrastrukturom, dodatnim pristupnim stazama, adaptiranim ugostiteljskim objektima i novim sadržajima za djecu i porodice. Tokom ljeta planiran je bogat kulturno-zabavni program, a očekuje se da će, uz povoljne vremenske uslove, broj posjetilaca nadmašiti prošlogodišnjih 534.000.
Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo TK, kvalitet vode zadovoljava najviše higijenske standarde, a sigurnost posjetilaca osigurava više od 190 uposlenika, uključujući spasilačku službu. Novina ove godine je uvođenje papirnih narukvica koje omogućavaju višekratni ulazak u toku dana uz doplatu od 0,50 KM.
Cijene ulaznica su blago korigovane – radnim danima iznose 7,00 KM, a vikendom 9,00 KM. Posebne pogodnosti važe za penzionere, djecu i porodice, dok je ulaz za djecu do četiri godine i osobe sa 100 posto invaliditetom besplatan.
Za stanovnike KS nema pogodnosti a cijene ulaznica - 10€
Trenutno korisnika/ca: Bistrik, Bordo10, itatabisine, juka55 i 35 gostiju.