Sutra uz Miloša

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Po meni, Milos bi mogao biti najveca prepreka ! Ok, prvo treba Wawa dobiti ali protiv Milosa u finalu je olaksavsjuce jedino sto ovaj nije osvojio nijedan veliki turnir pa ce imati pritisak ogromanAA23 je napisao/la:Roger odbranio bodove![]()
Sutra uz Miloša, jer u slučaju da Roger prodje Dimitrov/Raonić/Goffin bi bili idealni
Ne laprdaj o onome o čemu nemaš pojma, prosjek godina top 10 šahista je niži nego kod tenisača!coelho41 je napisao/la:Pa može al u šahu, kad zenit karijere postižeš u 60. godini života i sa 35 godina radnog staža.darker10 je napisao/la:Zasto neko ne moze bit talenat i sa 50 godina?coelho41 je napisao/la:Kako Mischa Zverev može biti talenat sa 29. godina?
Misliš ovakoUnofficialpage je napisao/la:Od koga je Murray izgubio. Ovog bi Damir sa max 3-4 gamea izgubljenih dobio.
To je bilo prije dvije godine, nema to puno veze sa ovim sad. Generalno Melzer je bolji igrač tad bio od Damira a i bolji je generalno od Mische.Galion je napisao/la:Misliš ovakoUnofficialpage je napisao/la:Od koga je Murray izgubio. Ovog bi Damir sa max 3-4 gamea izgubljenih dobio.
Melzer ga na zemlji unakazi S&V igrom, kamo li neće Miša-S&V expert na tvrdoj podlozi. Džumi bi skupljao gemove
A i evo kako se Miša poigrava s našim reketom No. 2
Miša legenda, nisam ga uzalud stavlja u fantasy hahah, lani 10 puta prošao iz kvala u MD
Ne vidim da je iko to negdje napisao.remA1 je napisao/la:Je l' to Roger već prošao Stana?
Vjerovatno je u mom postu nesto pogresno shvatio,al on je moj miljenik ovdje tako da mu ja ne zamjeramdarker10 je napisao/la:Ne vidim da je iko to negdje napisao.remA1 je napisao/la:Je l' to Roger već prošao Stana?
Federeru najvise od svega ide u prilog to da ga ovaj nikad nije dobio na tvrdoj podlozi,a i bas se ove godine potrefilo da podloga u Melbourneu bude vjerovatno najbrza jos tamo od 2007. tako da Federer sigurno ima sansu.Ali svakako mec u kojemu je sve moguce.Moguce je da Federer dobije 3-0 i otpuse Wawu sa terena.Moguce je da Wawa otpuse Federera sa terena,a moguc je i neki triler u 5 setovaleorey je napisao/la:Bit ce tesko doci do finala i Federeru i Nadalu. Mislim igra Wawrinke lezi Fedexu, ima 18:3 skor sa njim, ali kad je Stan u formi, onda je najbolji igrac na svijetu.
Nadalu ce jos teze biti, cak i da prodje Raonica, treba proci Dimitrova koji igra mozda i najbolji tenis u karijeri.
To je to. Wawa ima veliku sansu na sljaci jer je sporija podloga sto mu daje vremena da se namjesti i onda da lupa bombe i brise crtu.darker10 je napisao/la:Federeru najvise od svega ide u prilog to da ga ovaj nikad nije dobio na tvrdoj podlozi,a i bas se ove godine potrefilo da podloga u Melbourneu bude vjerovatno najbrza jos tamo od 2007. tako da Federer sigurno ima sansu.Ali svakako mec u kojemu je sve moguce.Moguce je da Federer dobije 3-0 i otpuse Wawu sa terena.Moguce je da Wawa otpuse Federera sa terena,a moguc je i neki triler u 5 setovaleorey je napisao/la:Bit ce tesko doci do finala i Federeru i Nadalu. Mislim igra Wawrinke lezi Fedexu, ima 18:3 skor sa njim, ali kad je Stan u formi, onda je najbolji igrac na svijetu.
Nadalu ce jos teze biti, cak i da prodje Raonica, treba proci Dimitrova koji igra mozda i najbolji tenis u karijeri.
Zar jeste?Edin TM87 je napisao/la:Kakav je ono hejt i disrespekt prema babuki na tippinguDANTES je napisao/la:noćas sam uz congu. hoću finale conga dimitrov..![]()
I ja to kontam, postace Stan persona non gratavedoz je napisao/la:Lako za Federera jer je on već u polufinalu, a Stan ga ne smije dobit jer će raskrstit sa Švicom za sva vremena.
Još da Rafa dobije ovog wannabe canadian boya i sve super.
To je to, ostade bez državljanstva, prognan, nema papire...moj uzor-S.G je napisao/la:I ja to kontam, postace Stan persona non grata
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.