Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

guber90
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la guber90 » 08 sep 2011, 10:43

NoName je napisao/la:Edin će pružati sve lošije utakmice za reprezentaciju u budućnosti. On danas previše odskače kvalitetom u odnosu na ostale reprezentativce, navikava se na brzu igru u City-u i nikako se nije mogao adaptirati na spora dodavanja kakva smo imali u Zenici, zbog toga ogroman broj ofsajda u kojima je bio.
Donekle to jeste tacno, ali imas i drugu stranu te price. Dzeko jeste jak, moze drzati i tri bjeloruska stopera oko sebe, ali problem je sta sa loptom uraditi kada imas tri igraca oko sebe, jednostavno nije moguce je povuci i radi toga je Dzeko sve vrijeme visio na ivici offsidea, ne bi li bio u situaciji da oko sebe nema tri igraca. Takodjer, pokazalo se da je Dzeko brzi od komplet odbrane White Russie :mrgreen: , pa zasto ne pokusavati sa takvim prodorima, mada kazem opet, pasovi su trebali biti brzi, ali u par navrata i on je trebao sacekati malo da igrac uopste dodje do pozicije u kojoj moze da posalje kvalitetan pas.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 08 sep 2011, 11:02

NoName je napisao/la:Edin će pružati sve lošije utakmice za reprezentaciju u budućnosti. On danas previše odskače kvalitetom u odnosu na ostale reprezentativce, navikava se na brzu igru u City-u i nikako se nije mogao adaptirati na spora dodavanja kakva smo imali u Zenici, zbog toga ogroman broj ofsajda u kojima je bio.
a možda ćemo i mi brže igrati?!
u zenici smo igrali sporo jer su falili neki igrači koji ubrzavaju igru (pjanić i spahić), a igrao je ultraspori ibričić na poziciji koja ga još usporava :mrgreen: pa se sejo ozljedio, lulić morao da igra defanzivnije zbog toga.. i kao šlag na kraju torte loš travnjak u zenici, te igralište koje odgovara ekipi koja se dobro brani što je svakako bjelorusija..

zato ja govorim da ne treba riskirati ni kontra luxemburga, najbolje je da tu utakmicu igramo na koševu.. a u parizu će naša igra biti znatno tečnija jer ti to i uvjeti i postavka protivnika omogućuju, hoće li biti dovoljno za pobjedu- ne znam..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 sep 2011, 11:06

Sljedecu utakmicu City igra kuci , i jedva cekam da cujem kada citav stadion krene sa onom : ooooo Edin Džekoooooo ooooooooooo Edin Džekooooooooo oooooooooo Edin Džekoooooooo......... :D
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 08 sep 2011, 12:33

miralem444 je napisao/la:
amho je napisao/la:
ima smisla... samo se nadam da to nece toliko doc' do izrazaja, naravno pod uslovom da salihovic, pjanic, lulic, medunjanin, misimovic budu u dobroj formi i da ce se oni adaptirat' na njegovu brzinu ;)
pa dobro po meni kad se vrati pjanic spaha igra nase reprezentacije ce bit duplo brza ipak pjanic je mal brz strasan tehnicar a spaha neko ko zna brzo iznijet loptu takodje izuzetnu tehniku ima...nebrite se nema zime za DZEKU tek najbolje od njega i u reprezentaciji i u City-u slijedi ;)
nije u pitanju brzina igre, nego timing u dodavanju... u tome moze biti problema.. djelic sekunde kasnjenja u reakciji dodavaca, napadaca dovodi u off side... ipak mislim da se to treninzima moze izbjec', jer je to u krajnjoj liniji pitanje uigranosti... opet kazem, nadam se da se to nece odrazit na rezultate repke... ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2011, 13:53

Dzeko je odigrao dvije sjajne utakmice, spustio milion lopti, penal, korner, asistencija, crvena nad njim. Malo suvise offside za moj ukus u zadnjoj utakmici, ali ok. No Susic mora za sljedece utakmice da smisli opcije kako mu moze naprijed vise pomoci. Cesce je bio totalno odsjecen i morao je cekati na pomoc suigraca. To je naravno isto rezultiralo iz veoma oprezne taktike protiv Bijelorusa.

Ovo je veoma interesantno.
Video o taktickim pripremama Manchester City.
Kamo srece da nasa repka ima ovakvu infrastrukturu i ljude u pozadini koji bi podrzavali strucni stab:

http://www.mcfc.co.uk/Carousel?id=5d7ac ... fa4&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 08 sep 2011, 14:42

sad sam opet gledao snimak tekme TOTTENHAM -MAN CITY 1-5 na sportklubu a milina gledati sta je DZEKO POCINIO hahahaha strasno jedva cekam subotu i tekmu MAN CITY-WIGAN :D

evo citam na bluemoon da ce MANCHINI odmarati glavne igrace protiv WIGANA zbog utakmice LP protiv NAPOLIA tako da je ovo moguci sastav protiv WIGANA

Hart, Richards, Kolo, Lescott, Clichy, Milner, Yaya, Silva, A Johnson, Balotelli, Tevez.
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 08 sep 2011, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 08 sep 2011, 14:55

Sutra će city početi bez džeke, nasrija, kolarova..treba im odmora, a nasri ima povredu
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 08 sep 2011, 15:13

MOZAK je napisao/la:Sutra će city početi bez džeke, nasrija, kolarova..treba im odmora, a nasri ima povredu
Sutra će sigurno početi bez Džeke ali prekosutra sigurno neće :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 sep 2011, 15:20

MOZAK je napisao/la:Sutra će city početi bez džeke, nasrija, kolarova..treba im odmora, a nasri ima povredu
Odmor pred LP u srijedu protvi Napolia, mozda ne bude Nasrija jer povrijedio je ruku. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 sep 2011, 15:24

Neki kazu da je Dzeko odigrao slabo za repku u ove dvije utakmice :?

Borio sse lavovski, ali ponovo je bio usamljen u napadu, a znamo sta to vec znaci. Igrati sam protiv 3 igraca, koja ti stalno vise na ledjima je veoma tesko. Da smo imali jos jednog napadaca pored Dzeke siguran sam da bi Dzeko mogao pokazati puno vise. Takodjer, Dzeko se navikao na engleski nogomet, brza igra, odlicna dodavanja. U nasoj repci to ide dosa sporije, tako da je i Dzeko dosta "ispadao". Dosta puta je bio u nedozvoljenoj poziciji, a takodjer su i lopte prema njemu isle dosta drugacije nego u Cityu.

Sve u svemu, jos jedno uspjesno okupljanje za Dzeku, a vec u subotu novi izazov protiv Wigana.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 08 sep 2011, 15:26

Ili Edin nece poceti, ili ce poceti, a nece postici gol. Imam nekako taj predosjecaj, jer cim BHT1 prenosi utakmicu, naseg Edina nesto nece. Nadam se da cu pogrijesiti u svim ovim nagadjanjima.
Izdržati, to je temelj vrline!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 08 sep 2011, 17:00

Na BHT ce biti utakmica protiv Wigana.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 08 sep 2011, 18:57

soccerfan je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Sinoc se pokazalo da je Dzeko puno bolji kad ima jos neko sa njim u napadu. Ibisevic ili Muslimovic - nebitno! Nekoliko puta je bilo dobrih situacija ali je falio neko kome bi se lopta mogla dodati, falio je neko ko bi odvukao na sebe jos 2 igraca Bjelorusije tako da ne bi morala 4 cuvati Dzeku..

Nadam se da ce mu protiv Luxemburga Muslimovic (ukoliko dodje u formu do te utakmice) ili Ibisevic (ako se oporavi) praviti drustvo u napadu..
E cuj molim te sinoc se pokazalo. Ma covjece pokazalo se prije godinu dana. I u City-u kad je stalno ovdje pricamo da Dzeko sam u napadu malo sta moze napravit. Moze zabit gol al nije ni blizu efikasan kao kad ima partnera u napadu. Vedo mi nije omiljen,dalkeko od toga,al nek se on nama vrati pa kakav god bio. :)
Ja sam rekao samo da se onu noc pokazalo da mu je tesko igrati samom u napadu jer je on dan prije utakmice rekao da mu je nebitno da li je sam ili je jos neko sa njim u napadu..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 08 sep 2011, 21:14

Imao je par zicera kad je trebao pucati iz prve isao na dribling mali prostor Bjelorusi za vratom i propalo...Treba jos jedan napadac inace mislim da mi imamo trenutno slabiju vezu i napad jer nam skoro 6 igraca igra u odbrani 4+2 nemoguce je na takav nacin postizati golove kad sve pri takvoj igri rjesavamo dugim loptama na dzeku..

sastrane
Kontakt:

Post Postao/la sastrane » 09 sep 2011, 13:23

slika

mene niko ne voli :mrgreen: :lol:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 09 sep 2011, 16:02

Edin Džeko je primio nagradu za najboljeg igrača Lige u mjesecu augustu. Bit će ih još, ako Bog da.

slika
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 09 sep 2011, 16:04

BaDa12 je napisao/la:Edin Džeko je primio nagradu za najboljeg igrača Lige u mjesecu augustu. Bit će ih još, ako Bog da.

slika
Ljubi ga majka

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 sep 2011, 16:10

Dzeko je za reprezentaciju odigrao odlicno ove dvije utakmice,borio se ko lav,trcao,asistirao..na njemu je protiv Bjelorusije zaradjen i crveni karton,i njegova maestralna asistencija Misimovicu kod gola nam je donijela 3 boda! u velikoj je formi nas dijamant,samo nek ovako nastavi!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 sep 2011, 16:32

Edinu zelim ,kao i Luli,Pjani i ostaloj ekipi, do Francuske sto vise odmora i sjedenja na klupi. A da igraju samo onoliko koliko je dovoljno da odrzavaju formu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 09 sep 2011, 17:00

BaDa12 je napisao/la:Edin Džeko je primio nagradu za najboljeg igrača Lige u mjesecu augustu. Bit će ih još, ako Bog da.

slika
Gjde si nasao ovo???

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: TMovac i 6 gostiju.