ekipa koja je tu samo reda radi i mi je ne mozemo dobit
bruka jad čemer i sramota
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Za sada su dvije utakmice kazne. Jednu je odradio danas. U utorak ce se znati da li ce biti jos utakmica kazne.deno_TM87 je napisao/la:Dvije utakmice, ne igra protiv Slobode.EmirTM87 je napisao/la:Nisam upratio na koliko je kaznjen Kosoric. Igra li protiv Slobode? Odbrana izgleda jadno bez njega.
cuo sam da je sanel nasao klubDooVe je napisao/la:Ako stvarno postoji šansa da Sanel dođe, i ako je fizički na adekvatnom nivou neka dođe jer ovoj ekipi jedan takav igrač treba!
I Beganović.bistrikboy je napisao/la:Memija ima kartone.deno_TM87 je napisao/la:Dvije utakmice, ne igra protiv Slobode.EmirTM87 je napisao/la:Nisam upratio na koliko je kaznjen Kosoric. Igra li protiv Slobode? Odbrana izgleda jadno bez njega.
salle86 je napisao/la:evo me, malo sam se smirio
prvo da jeb.em sve po spisku ovim koji bi odma mijenjali odovića
sjetite se "navijači" koliko je on preporodio ovaj tim
problem jeste i u njemu ali ne možeš ti od govana pitu praviti
a danas su naši bili ko ****, proljevi(i)
da smo jači jesmo, to se vidjelo u nekim trenutcima samo ali igrači mladosti igrali 90+ ozbiljno dok naši možda 10 u vrh glave
toliko bolji nismo da ga ****
razočaran sam nazatkom nekih igrača, od kojih sam očekivao da eksplodiraju ove sezone (naša djeca memija i dženis), stokić...
ne treba sad sve redom otpuštati i pljuvati ali da se treba ovaj kiks sankcionisati e to treba
I KAD GUBI I KAD VODI, ŽELJO SE VOLI !!!
Ko god ga gura nek se jebu zajedno al bruka je vise da ako fali lijevi bek igra Enis,ako ganjamo rezultat ulazi Enis ako fali stoper igra Enis e pa jbg vise dokle brate dragi a on nema kalibra ni za jednu poziciju u Zelji a sve igra bruka i sramotaamelTm je napisao/la:Interesuje me samo ko gura E.Sadikovica danas na stoperu a i stalno dobija priluku i sa klupe,po meni on nije za Zelje...Tjeramo Colica a dovodimo krampu Livaju to mmi je bilo skroz nelogicno..i juce svi pisu netreba nam Jahic sta ce nam eh jestel danas vidjeli kolko bi nam on valjao
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa i 13 gostiju.