FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Cheikh
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Cheikh » 09 nov 2016, 12:54

hilmo je napisao/la:
Cheikh je napisao/la:Pozdrav mojoj raji i braci po bordo boji. Novi sam pa da se pridruzim diskusiji. Nisam napadna licnost, nisam insajder. Ako koju mahalsku cujem podijelit cu je, jbga tako sam navikao.

Sad kad nam nema Dine i Edisa nadam se da ce polahko doci bolja vremena i da ce Tan poceti malo jace da ulaze saljudima koje ce vjerovatno sada on postaviti na pozicije.

Jos jednom, pozz... :D
S obzirom da si novi bolje je i te mahalske da ne djeliš, treba ovdje steći ugled i za mahalske a ne za nešto više.
Dobrodošao i pamet u glavu.
Kako kazete Druze Hilmo :D
Inace mislim da nema nista lose u tim mahalskim informacijama, bar za nas obicne smrtnike, koji nismo u dodiru sa informacijama iz prve ruke.
Football is a game about feelings and intelligence!

Pukovnik

Post Postao/la Pukovnik » 09 nov 2016, 13:15

Pantelija je napisao/la:
Pukovnik je napisao/la:pantelija,
s obzirom da si samouvjeren i da jako dobro raspolazes informacijama, a ono sto je vazno jeste da raspolazes i iznozis info
od prije dvije ili tri godine, znaci u periodu dok je sve bilo bajno i sjajno, nije tesko zakljuciti da si ti jedan od navijaca
koje je uprava infiltrirala u klub. postavlja se pitanje zasto si sutio sve vrijeme iako si znao sta se desava iza zavjese.
kad kazem sutio ne mislim bukvalno, zasto si u tom periodu pisao hvalospjeve o tim ljudima.
podrzavao si ibrakovica, pa si ga preko noci poceo pljuvati, edisa isto tako, za dinu si pisao da je vise uradio od pokojnog svete v.
sta se to promijenilo, nisi se uspio ugraditi u talove koje neprestano spominjes ili... ne znam, reci nam ti.
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

ja kao neko k ou zivotu nije imao prilikuu sjesti za isti stl sa dinom selimovicem, a.i., edisom kusturicom, elvirom kantardzicem i ostalima, koji nikada nisam sjedio u lozi, koji nikada nisam sjedio na nekim dernecima i zakuskama, koji nikada nisam dobio marku ood kluba niti je uzeo, da, jesam, placenik sam... 6 godina sam isao na svako gostovanje ppa i u novi grad srijedom :D to ti je gore na granici u doba blekica... e vidis, ja sam placenik, koji je sam seebe placao da prati klub

A sada o edisu dini i ibrakovicu

DOK su radili kako treba sv su ih hvalili pa tako i ja
dok je klub napredovao, a napredovao je sve dok nisu nanjusili pare, dok nisu poceli ugovorati sumnjive dilove, podrzavao sam ih kao i 99% navijaca...
Kada sam svojim ocima i usima vidio i cuo sta rade, naravno da cu ih pljuvati!
necu ko neki nastaviti ih lizati da bi dobio akreditaciju na tartan stazi, i neku poziciju i posao u klub, meni to ne treba, meni je drazi ovaj hljeb u mojoj firmi... ovako mogu do besvjesti da pljujem po ljudima koji su krajem 2010 godine se uvlacili u guzu navijacima, pa ih navijaci uvalili u klub a oni im samar opallili
Mogu da pljujem one koji su nas izadali, NAS NAVIJACE, koji nemamo na sebi i u sebi nista od kluba osim kupljenog sala i dresa
mogu da pljujem ito argumentovano dok su neki vranili ove "pokojnike" sve do zadnjeg daha zarad licnog interesa, e poserem se i njima u usta kao i ovima, a Bgm se psoerem u ustai BP koji su sutili a sve su znali,takodjer nadajuci se da ce im neko zaposliti zenu, ljubavnicu, sina ili cerku u klub....

sjeme im se zatrlo ko god se uvalio u klub guzovace....

a Pantelija ce i dalje biti placenik na istoku i na forumu da pljujem ove sto su real life placenici
aha, kazes nisi sjedio s njima znaci ne znas ih, a onda kazes da si svojim ocima i usima vidio i cuo sta rade.
kontradiktoran si pantelija. vjerujem ti ovo prvo, tako da je ovo drugo rekla - kazala.
u sustini cijeli ovaj tvoj post kao i vecina prethodnih je rekla - kazala. zasto to mislim, iz razloga jer vidim da prozivas
i prokljinjes sto je jako ruzno, neke nase navijace a recimo znam nekoliko njih pitar sam sto je i logicno, koji isto kao i ti
nisu nikad sjedili za istim stolom sa upravom niti ih poznaju, ali ipak su bili protiv njihove smjene, znaci bez interesa,
obicni navijaci koji su tu 90 minuta kad treba. ne znaci ako su bili protiv njihove smjene da su bili u potpunosti zadovoljni
njihovim radom i u posljednje vrijeme sportskim rezultatima, mislim da niko nije bio zadovoljan.
ne moras se truditi da mi objasnjavas znam unaprijed sta bi napisao.
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 nov 2016, 14:05

Semsudin ce isprangijati Mladost!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 nov 2016, 14:11

Mladost DK je u strasno losoj formi, Husref ce uraditi sve da dobiju i da zadrzi svoj posao. Mislim da ih mozemo pobijediti ako ih ozbiljno shvatimo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 nov 2016, 14:14

MortemHz je napisao/la:Mladost DK je u strasno losoj formi, Husref ce uraditi sve da dobiju i da zadrzi svoj posao. Mislim da ih mozemo pobijediti ako ih ozbiljno shvatimo.
Bolje bi bilo Husrefu da dođe skinutih gača ugura nam 3 boda u džep i poslije utakmice ostane u Sarajevu da Ćali bude pomoćnik. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 nov 2016, 14:16

Pravda za fb grubu, fb-ovci heroji, a ne zlocinci :D
Cheikh, nadam se da si Tiote i da ces nas pojacati u januaru, takav nam treba :P Salu na stranu, dobro nam dosao, i ''upamet'' :D
Sto se Mladosti tice, samo ozbiljno, samo jako, i zgaditi im fudbal, sa sigurnih 2:1 u korist Semsudina i ekipe...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 nov 2016, 14:17

pitic je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Mladost DK je u strasno losoj formi, Husref ce uraditi sve da dobiju i da zadrzi svoj posao. Mislim da ih mozemo pobijediti ako ih ozbiljno shvatimo.
Bolje bi bilo Husrefu da dođe skinutih gača ugura nam 3 boda u džep i poslije utakmice ostane u Sarajevu da Ćali bude pomoćnik. :kafa:
Ja ne bi imao nista protiv. :kafa:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 nov 2016, 14:20

MortemHz je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Ja ne bi imao nista protiv. :kafa:
Ako dođe sa namjerom da se poslije utakmice vrati u Doboj-Kakanj neće dugo sjediti na klupi u Doboj-Kaknju, ali onda ga nema nigdje ni tamo ni vamo. Ovo mu je najbolja opcija koju ima.
SRETAN BROJ - 1725

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 nov 2016, 14:26

Ide centarsut na Semsudina, stoperi zabijaju autogolove, jer znaju ako dođe do njega probit ce mrezu! Naravno golovi budi pripisani njemu kao protiv Krupe! :kafa: Milosti Semsudinove je nestalo, Mladost ce biti kaznjena iz bijesa njegovog!! Povedi nas Blazeni!

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 nov 2016, 14:28

joker90 je napisao/la:Ide centarsut na Semsudina, stoperi zabijaju autogolove, jer znaju ako dođe do njega probit ce mrezu! Naravno golovi budi pripisani njemu kao protiv Krupe! :kafa: Milosti Semsudinove je nestalo, Mladost ce biti kaznjena iz bijesa njegovog!! Povedi nas Blazeni!

slika
:bow: :bow: :bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 nov 2016, 14:28

ja sam i klintona vidio kad je.dolazio pa nisam.sjedio.sa njim
ako vifis da je.neko lopov i.cujes njihove havere sta pricaju , poslovne partnere itd
ne treba ti.da.sjedis

nema.navijaca koji nije.prijatelj.
, bp ili rodbina istih iki uposlenih preko njih, a da ih podrzava,,... svaki iskreni navijac koji nije dio govana je protiv.njih
to je.na tribinama jasno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 nov 2016, 14:38

Napravi pometnju u 16m, ljudi od straha sami sebi zabijaju, samo da se on ukloni dalje od gola bar na par minuta! Gledaj gola Slobodi, poletio frajer! Spavate li mirno, stopercici Mladosti??

Bahati, bahati Željkan!
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 nov 2016, 14:41

Ako smo mogli pobjediti Vitez i Krupu autogolom onda možemo pobjediti autogolom i Mladost DK. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 nov 2016, 14:43

Valjda se nece na nama vaditi, u zadnje 4 utakmice imaju 3 poraza i 1 nerijesen rezultat i to sve protiv osrednjih ekipa.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 09 nov 2016, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 09 nov 2016, 14:43

Nema sta, ovaj gol protiv Slobode je bas klasa.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 nov 2016, 14:45

Kontam da li treba ponovno Krpića poslati u šoping u Sarajevo :think: Neka Istok odluči...
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 nov 2016, 14:48

Stvarno dobro igra sad za sad ali kod nas nije meda mogao. Ja bi radije da uzmemo Velkoskog ili Obradovica u tandemu sa Ahmetom.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 nov 2016, 14:51

MortemHz je napisao/la:Stvarno dobro igra sad za sad ali kod nas nije meda mogao. Ja bi radije da uzmemo Velkoskog ili Obradovica u tandemu sa Ahmetom.
Gdje bi i mogao meda pod ovakvim pritiskom. Treba ih razumiti...

Mogu i ta dvojica :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 nov 2016, 14:54

Obradovic ima 11 golova i 2 asistencije u 17 utakmica lige i kupa sto je odlicno. Konstantan je sto mi se jako svidja, Krpic to ipak nije. Obradovic je u premier ligi zabijao svake godine sve vise i vise golova. Nisu tu ogromne cifre ali je solidno i mnogo bolje od ovoga sto imamo tj. nemamo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 nov 2016, 14:58

Mi trebamo imati probu za igrace prije nego sto potpisu za nas, a tice se ovog pritiska. Prije nego sto sarne ugovor, dati mu loptu pred istokom, dovesti jedno 40 navijaca da mu psuju i deru se na njega dok on vodi loptu uz liniju. Ako se bude gubio i zapinjao, nije taj za nas! Ako je bude vodio kako treba i jos odmahne rukom navijacima, odmah mu ugovor dati!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.