FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nasa posjeta u globalu je uvijek tu negdje osim ere Amara kad je bila iznad prosjeka. Nemam namjero da se natezem s bilo kim, ali losu igru opravdavati s tim je presmijesno. Poslije evrope ova ekipa igra skroz drugacije, zasto je to tako ja ne znam ali valjda ima neko ko zna i ko ce sve ovo izvesti na pravi put.
Posjeta nema veze sa ovim danas znaci koliko kontam minjore govori opcenito da je sramota da je onako malo ljudi na domacim utakmicama i jeste sramota nego sta. Ovo danas je sramota cijele ekipe svih igraca koji su bili na terenu i nema veze sa navijacima
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Pa naravno da je loša posjeta, ovi se kao boje, ovi neće dolaziti dok Enis Sadiković igra, ovi neće jer se igra danju, ovi neće jer je noćni termin, ovi neće dok ne vide novu tribinu, ovi neće dok ne zaigra Ronaldinho za nas, ovi neće dok ne ugledaju čiste stolice, ovi neće jer onaj čiko prodaje ružne košpe, ovi neće jer ti nema ko iscijediti sok od narandže pa moraju piti one male na slamku, ovi neće jer im se ne sviđaju dimenzije terene, ovi neće jer se puši trava na utakmici, ovi neće jer više nema Baje, ovi neće što je utakmica između dva bajrama dok drugi neće što nije između dva bajrama, bla bla bla.. Uvijek neko nađe razlog..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ajzea je napisao/la:Pa naravno da je loša posjeta, ovi se kao boje, ovi neće dolaziti dok Enis Sadiković igra, ovi neće jer se igra danju, ovi neće jer je noćni termin, ovi neće dok ne vide novu tribinu, ovi neće dok ne zaigra Ronaldinho za nas, ovi neće dok ne ugledaju čiste stolice, ovi neće jer onaj čiko prodaje ružne košpe, ovi neće jer ti nema ko iscijediti sok od narandže pa moraju piti one male na slamku, ovi neće jer im se ne sviđaju dimenzije terene, ovi neće jer se puši trava na utakmici, ovi neće jer više nema Baje, ovi neće što je utakmica između dva bajrama dok drugi neće što nije između dva bajrama, bla bla bla.. Uvijek neko nađe razlog..
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Sta je jos onako zanimljivo, evo danas opalimo van 16 i damo gol isto tako i protiv viteza, znaci moze se dati gol i van 16 metara jer ako vec ne ide tvoja igra da dodjea u extra priliku pa onda pucan malo vise i van 16 ili ce uci ili se odbiti ili nesto, a uz to imamo finih sutera u ekipi
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- invincible1921
- Kontakt:
Uprava ne radi nikakav posao, ja bi njihov rad posljednjih godina definisao na nacin da skocis u duboku provaliju i nadas se da ce te superman spastiti...sve sto smo uspjeli ej splet sretnih oklonsti i inata igraca. Jednostavno potrefila ti se dobra mlada generacija, a i ostlai su dali doprinos. Sto se tice prosle dvije sezone bez problema se moglo desit vrlo lako da zavrsimo 7-8....
A ovi delegati sa clanskim, fan shopom, dobro je vise ne znam kako vas jezik ne zaboli od iste price. Ja cu ic na utakmice ko i uvijek sto sa isao i kad niko skoro nije htio, kad se posusje pogiravalo sa nama, i 2 3 milje ljudi ce vazda doc ovi ostali ce nac razlog da ne dodju i onda ce u evorpi ili na proslavi titule okacit 52 statusa u 3 dana i slikat 10 selfija na tekmi, doc ovdje i prat nekom pricom...al neka im. Pojedinim je prica isto ko da zive u Njemackoj pa eto oni imaju neke prijedloge sta bi trebalo...eto mi ostali budale ne znamo da bi trebalo tako uradit
Sto se tima uprave i igraca tice kod mene su sve kredite izgbuli tri godine su istrpljeni i oni i dalje rade po principu koji sam naveo gore "SUPERMEN" princip. Imaju pare sad imaju priliku da napadnu titulu da dovedu igrace, ali ne bolje je sjedit...
A ovi delegati sa clanskim, fan shopom, dobro je vise ne znam kako vas jezik ne zaboli od iste price. Ja cu ic na utakmice ko i uvijek sto sa isao i kad niko skoro nije htio, kad se posusje pogiravalo sa nama, i 2 3 milje ljudi ce vazda doc ovi ostali ce nac razlog da ne dodju i onda ce u evorpi ili na proslavi titule okacit 52 statusa u 3 dana i slikat 10 selfija na tekmi, doc ovdje i prat nekom pricom...al neka im. Pojedinim je prica isto ko da zive u Njemackoj pa eto oni imaju neke prijedloge sta bi trebalo...eto mi ostali budale ne znamo da bi trebalo tako uradit
Sto se tima uprave i igraca tice kod mene su sve kredite izgbuli tri godine su istrpljeni i oni i dalje rade po principu koji sam naveo gore "SUPERMEN" princip. Imaju pare sad imaju priliku da napadnu titulu da dovedu igrace, ali ne bolje je sjedit...
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 31 avg 2015, 01:41, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Da se ja utefterim.
Kriv je Alihodzic i Kokot pojma nema. 
-
staaarinavijac
- Kontakt:
šuuuti , živa glava ...
Jedno vrijeme smo non stop šutali, sijevalo je sa svih strana, šutalo se i odakle je normalno a i odakle je nenormalno ošutati i dobro se sjećam da su na ovom forumu svi od sreće skakali što su konačno vidjeli da nam se igrači ne libe šutati.. Jedno vrijeme smo non stop kružili oko gola a zatim loptu slali na stranu odakle se ubacivala u šesnaest pa ako je ko udari dobro i jest, nekada sam imao osjećaj da kada bi nam igrač izašao 1 na 1 sa golmanom da bi je pružio na stranu kako bi mu ovaj nabacio za glave.. Šutaj ba, nek ode preko stadiona, slomi prozor na zgradi preko puta platit će klub, ali šutaj ba **** joj mater..MrRiccoli je napisao/la:Sta je jos onako zanimljivo, evo danas opalimo van 16 i damo gol isto tako i protiv viteza, znaci moze se dati gol i van 16 metara jer ako vec ne ide tvoja igra da dodjea u extra priliku pa onda pucan malo vise i van 16 ili ce uci ili se odbiti ili nesto, a uz to imamo finih sutera u ekipi
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Kao Zoka u LiegeuAjzea je napisao/la:Jedno vrijeme smo non stop šutali, sijevalo je sa svih strana, šutalo se i odakle je normalno a i odakle je nenormalno ošutati i dobro se sjećam da su na ovom forumu svi od sreće skakali što su konačno vidjeli da nam se igrači ne libe šutati.. Jedno vrijeme smo non stop kružili oko gola a zatim loptu slali na stranu odakle se ubacivala u šesnaest pa ako je ko udari dobro i jest, nekada sam imao osjećaj da kada bi nam igrač izašao 1 na 1 sa golmanom da bi je pružio na stranu kako bi mu ovaj nabacio za glave.. Šutaj ba, nek ode preko stadiona, slomi prozor na zgradi preko puta platit će klub, ali šutaj ba **** joj mater..MrRiccoli je napisao/la:Sta je jos onako zanimljivo, evo danas opalimo van 16 i damo gol isto tako i protiv viteza, znaci moze se dati gol i van 16 metara jer ako vec ne ide tvoja igra da dodjea u extra priliku pa onda pucan malo vise i van 16 ili ce uci ili se odbiti ili nesto, a uz to imamo finih sutera u ekipi
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
- themaniaks
- Kontakt:
bravo,ne mogu se opravdavati njihovi porazi losom posjetom,sta je sa nama koji smo uvijek tu godinama,sto sam muda svoja pojeo gledajuci ono danas,kada prime go onda fol krenu napadati i pokusavati to a prije toga suta na go nisu imali e pa jbg boli to a sto je najgore pokazali su da mogu bolje al ocigledno danas nisu zeljeli,previse smo ih razmazili ocigledno i to je greska nas navijaca.Sta sad protiv Slobode ?samo su sebi otezali sad je imperativ pobjede ko nikad a nismo se nesto pokazali kad moramo dobiti utakmicu a sto se tice posjete ja sam na Grbavici i ko je naviko od malena on ce da bude a ko nije nece i to je tako i tu se tesko sta moze promijeniti.invincible1921 je napisao/la:Uprava ne radi nikakav posao, ja bi njihov rad posljednjih godina definisao na nacin da skocis u duboku provaliju i nadas se da ce te superman spastiti...sve sto smo uspjeli ej splet sretnih oklonsti i inata igraca. Jednostavno potrefila ti se dobra mlada generacija, a i ostlai su dali doprinos. Sto se tice prosle dvije sezone bez problema se moglo desit vrlo lako da zavrsimo 7-8....
A ovi delegati sa clanskim, fan shopom, dobro je vise ne znam kako vas jezik ne zaboli od iste price. Ja cu ic na utakmice ko i uvijek sto sa isao i kad niko skoro nije htio, kad se posusje pogiravalo sa nama, i 2 3 milje ljudi ce vazda doc ovi ostali ce nac razlog da ne dodju i onda ce u evorpi ili na proslavi titule okacit 52 statusa u 3 dana i slikat 10 selfija na tekmi, doc ovdje i prat nekom pricom...al neka im. Pojedinim je prica isto ko da zive u Njemackoj pa eto oni imaju neke prijedloge sta bi trebalo...eto mi ostali budale ne znamo da bi trebalo tako uradit![]()
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Sta da kazem sta da slazem sad a da vas ne rastuzim
1 Podmlađivanje ce trajati neke 2-3 godine reklo se,to ce uticati na tabelu I plasman I odma sam na pocetku reko halali ligu misleci da nemamo kvalitet za sampiona I to treba priznat . Nemamo igraca I nemoj da se lazemo. Ok je treba se skontat.Uzeti kup I vozdra đaci
2 Uprava se previse posvetila drugim problemima manje timu ali moraju vise biti aktivniji oko ekipe I pojacanja.
3 Oda tvrdoglav previse ko da tjera neki svoj inat pa vidi da Kokot ne moze da Enis ne moze na stopera ,koji **** placamo Uzelca .
Postujem Odu I drag mi je ozbiljno ali ko da je polupo loncice nabroji par igraca prosli put kaze ovi su umorni treba im odmora I opet iste te igrace stavi da igraju
Tiaga vadi a on je jedini izgledo pokretljivo ,Diata opet klupa ,igraci na neprirodnim pozicija I izmjene mi najvise smetaju.
4 Neki se igraci malo digli,znam I oni su od mesa I krvi I jbga moraju nesto proci ali moraju skontat da su profesionalci I da kritike mora biti .
Stvarno gledam Zebu pa kako bi nam taj covjek valjo ,mi smo samo doveli jedno pojacanje Blagojevic ovi ostali su prinove I samo mi Tiago izgleda ko da zna od tih prinova.
Ljudi morate skontati da kritika mora biti pa sve po zaslugama ,dizali smo ih u nebesa samo tako ali kad zajebu moramo im ukazati na to.
1 Podmlađivanje ce trajati neke 2-3 godine reklo se,to ce uticati na tabelu I plasman I odma sam na pocetku reko halali ligu misleci da nemamo kvalitet za sampiona I to treba priznat . Nemamo igraca I nemoj da se lazemo. Ok je treba se skontat.Uzeti kup I vozdra đaci
2 Uprava se previse posvetila drugim problemima manje timu ali moraju vise biti aktivniji oko ekipe I pojacanja.
3 Oda tvrdoglav previse ko da tjera neki svoj inat pa vidi da Kokot ne moze da Enis ne moze na stopera ,koji **** placamo Uzelca .
Postujem Odu I drag mi je ozbiljno ali ko da je polupo loncice nabroji par igraca prosli put kaze ovi su umorni treba im odmora I opet iste te igrace stavi da igraju
4 Neki se igraci malo digli,znam I oni su od mesa I krvi I jbga moraju nesto proci ali moraju skontat da su profesionalci I da kritike mora biti .
Stvarno gledam Zebu pa kako bi nam taj covjek valjo ,mi smo samo doveli jedno pojacanje Blagojevic ovi ostali su prinove I samo mi Tiago izgleda ko da zna od tih prinova.
Ljudi morate skontati da kritika mora biti pa sve po zaslugama ,dizali smo ih u nebesa samo tako ali kad zajebu moramo im ukazati na to.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
u pravu ste vi, ali to su odvojene stvari. i prošle sezone smo mi ostali u utrci za titulu kad navijanja poslije ubistva nije ni bilo. a aldin k'o aldin, šuti kad ide, otvara nove nickove i čeka da se nešto loše desi, to je priča ispričana već 30ak puta. ali srećom prošla su vremena kad je ulica vodila klub.acab je napisao/la:baš tako burazeru,mene nedavno napadoše što sam rek'o da nam je loša posjeta,kaže "šta hoćeš bilo je preko 3 hiljade protiv Radnika",tuga...Minjore je napisao/la:Bitno je i to da svi znaju gdje Beganovic pusi šiše, koju trebu Memija yebe, gdje pije Kokot, a to sto Zelji na Grbavici nije bilo iznad 5000 ljudi preko dvije godine, a da nije derbi, to je u ovom trenutku manje bitno...
i da, jel vas yebo Hodzurda, mozel iko da ne spomene momka koji minute jos nije odigrao a svi s.e.ru po njemu...
svi sve znaju,svi bi tjerali nekog',svi bi pravili formaciju,svi bi zabili ono što je Tiago fulio,svi bi nešto,a najmanje bi uradili to da dodju na utakmicu.Krenite od tog' da klub ne može funkcionisati bez nas,to je prvi korak da se pomogne klubu.
Jbena je ovo sezona,svak' svakog' može dobiti,loše jesmo odigrali,al' jbeajiga,šta treba,smjeniti sve sad' nakon poraza..pa nismo pitari.
Loše jeste bilo,zaboraviti ovo brzo i nastaviti dalje.
VOLIM TE ŽELJO!
eto konkretno, šiša je stvar gora od cigara i nespojiva sa ozbiljnim sportom. a tuku je skoro svi mladi igrači i kod nas i kod komšija. i to i treba da se proziva, i treba da o tome razmisle i učine nešto i oni kojima je to posao.
konkretno memija mora aterirati i skontati da on nije velemajstor lopte, i da mu potencijal da bude igrač leži u sjajnoj trci i motorici, a ne nekom vanzemaljskom znanju. i on kad ne daje 100% od sebe beskoristan je. kao svraka onomad, koji je dok je kidisao na svaku bio među najkorisnijim igračima lige, a kad je počeo glumiti majstora potpuno propao. zato bi volio da livaja razvali protiv slobode (malo vjerovatno znam) nego se hljeba najesti.MuhamedTM je napisao/la:
ja kod svih drugih problem sa zalaganjem iskreno juče nisam vidio.
Ja mislim da je ovoj ekipi najjaca snaga to neko zalaganje, volja i zelja za dobrim rezultatom. Sad im je izgleda toga malo zafalilo. Ne trebamo sad pljuvat ne trebamo ici iz krajnosti u krajnost. Svi smo se slozili u jednom, da nam fali jos 2-3 kvalitetna igraca sad je eto i kasno ali u zimskoj pauzi se mora naci neko ko ce unaprijedit igru a ne kao ova pojacanja pa igraci sa druge pozicije igraju prije njih. Teska ce ovo bit sezona za sve, nije jos nista izgubljeno samo sto sad moraju biti na nivou igara iz evrope, sami su se doveli u situaciju da ne smiju kiksat vise tako lako.
Upravo trebaju nam pojacanja.
Upravo trebaju nam pojacanja.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
ali zaista je jasno da i bez njih ovo može i mora mnogo bolje. dokazali su da mogu i umiju.
Ma mi imamo problem kad trebamo napast. Po meni to puno bolje izgleda kad se ko branimo i onda na trenutke se krene naprijed.
Jesu pokazali da mogu, ali treba racunat i povrede, kartone, umor a nasih prvih 11 nema ko zamjenit, sta je problem sa Diattom ?
Ne smije se govorit da nam cilj nije titula nego evo imaju pauzu spremit se i psihicki i takticki pa krenut bolje, u pobjede nafurani tuzlaci su idealna prilika.
Jesu pokazali da mogu, ali treba racunat i povrede, kartone, umor a nasih prvih 11 nema ko zamjenit, sta je problem sa Diattom ?
Ne smije se govorit da nam cilj nije titula nego evo imaju pauzu spremit se i psihicki i takticki pa krenut bolje, u pobjede nafurani tuzlaci su idealna prilika.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
al' je još kontraproduktivnije obećavati titulu k'o mahniti zaimović. ona je uvijek cilj, ali ono onako reći...
Meni Memija izgleda kao da namjerno nije zapinjao i onaj nesportski potez mi djelije kao da zeli odmoriti sam sebe kada mu iz kluba ne daju bez obzira na preporuku doktora od mjesec strogog mirovanja.ChWilla je napisao/la:konkretno memija mora aterirati i skontati da on nije velemajstor lopte, i da mu potencijal da bude igrač leži u sjajnoj trci i motorici, a ne nekom vanzemaljskom znanju. i on kad ne daje 100% od sebe beskoristan je. kao svraka onomad, koji je dok je kidisao na svaku bio među najkorisnijim igračima lige, a kad je počeo glumiti majstora potpuno propao. zato bi volio da livaja razvali protiv slobode (malo vjerovatno znam) nego se hljeba najesti.MuhamedTM je napisao/la:
ja kod svih drugih problem sa zalaganjem iskreno juče nisam vidio.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
nažalost gledajući jučerašnju utakmicu ni to se apsolutno ne može isključiti.
Trenutno korisnika/ca: Hilmo123, Hrammm1921, Hrasno15, Laudrup, Samba71, zeljovolimte i 48 gostiju.