jedva izguglah šta je i gdje je ovo, vila sa bungalovima u dominikanskoj republici ... kad budu pare padale sa neba ili barem visile na grani idemo tamo igrat forumski wimbledon, ali sa starim brzim lopticama

p.s. ali ne valja im baš plaža
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
jedva izguglah šta je i gdje je ovo, vila sa bungalovima u dominikanskoj republici ... kad budu pare padale sa neba ili barem visile na grani idemo tamo igrat forumski wimbledon, ali sa starim brzim lopticama

U prevodu, bez mene bi Thiem bio Futures igrač, još i starog uvrijedi bez razlogaGünter Bresnik menschlich enttäuscht von den Thiems. "Wenn ich jemandem alles zu verdanken habe, dann kann ich so nicht mit ihm umgehen. Wolfgang wäre ein Clubtrainer in Seebenstein und Dominic wäre ein Future-Spieler."
isto ko što platini reče: “da nije mene bilo infantino bi još uvijek miješao kuglice”bodi123 je napisao/la: ↑31 mar 2020, 21:43U prevodu, bez mene bi Thiem bio Futures igrač, još i starog uvrijedi bez razlogaGünter Bresnik menschlich enttäuscht von den Thiems. "Wenn ich jemandem alles zu verdanken habe, dann kann ich so nicht mit ihm umgehen. Wolfgang wäre ein Clubtrainer in Seebenstein und Dominic wäre ein Future-Spieler."![]()
Puko i Bresnik... Massu ga je tehnički i taktički unaprijedio kako Bresnik ne bi do kraja karijere. Klinac bi s njim ikad došao do finala slema na tvrdoj.
Uključi malo mozak , pored silne mržnje prema Federeru i LeBronu , mozak ti ne radi ...japa je napisao/la: ↑31 mar 2020, 22:23Pa eto kazu otkazace Wimbledon, znaci ako nekoga zanima hoce li ova Korona potrajati neka mu to bude referenca ako se odgadja dogadjaj koji se odrzava krajem Juna a sad tek pocinje april. Sumnjam da postoje dobre sanse da se ovo brze stabilizuje da bi se otkazivao dogadjaj koji dolazi tek za tri mjeseca.
I ti si da ispadnes pametan meni sve to ispisao iako sam ja upravo to i zakljucio. Situacija sa Koronom se nece normalizovait ni u junu a pod normalizovanjem podrazumjevamo normalan protok ljudi i roba jel tako?bombaysaphire je napisao/la: ↑31 mar 2020, 23:18Uključi malo mozak , pored silne mržnje prema Federeru i LeBronu , mozak ti ne radi ...japa je napisao/la: ↑31 mar 2020, 22:23Pa eto kazu otkazace Wimbledon, znaci ako nekoga zanima hoce li ova Korona potrajati neka mu to bude referenca ako se odgadja dogadjaj koji se odrzava krajem Juna a sad tek pocinje april. Sumnjam da postoje dobre sanse da se ovo brze stabilizuje da bi se otkazivao dogadjaj koji dolazi tek za tri mjeseca.
Wimbledon će se otkazati jer dolaze igrači iz čitavog svijeta , i tu je "problem" jer i kad se smiri za mjesec-dva u većini evropskih država biće obavezan karantin za sve strance , pa zato nema smisla da igrači dođu u London i onda budu u karantinu 14-21 dan pa onda da igraju , pa kad se vrate svojoj kući opet u karantin, to nema smisla ..
Korona će trajati, cilj je da bude pod kontrolom da države ne dožive sudbinu Italije ili Španije ...
Kinezi počinju svoje prvenstvo u fudbalu i košarci, jer su situaciju stavili pod kontrolom...
Svi igrači koji su otišli sad se vraćaju i idu u obavezan karantin, 14 dana mislim ...
"Malo je verovatno da će se tenis igrati ove godine" http://sportklub.rs/Tenis/ATP/a328133-M ... odine.html
Evo ti ovdje objašnjenje zašto je tenis u puno većem problemu od ostalih sportova , i prema tome Wimbledon ne može biti pokazatelj kad će i hoće li korona stati ...
sjeba najveceg korona, prvo wimbledon mu pomjerise a sve ste karte bacali na to a drugo i ispadose sve one petstotice, valja sljedece godine igrati milion tih malih da se stigne Connors za jos jedan prazni rekord.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.