FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nisam pametan da poslije utakmice išta napišem osim da će od malog hiroša biti nešto.....
što nije ni loše za naše uslove.
-
SpeedGonzales
- Kontakt:
Kad bude odigrao pet utakmica, sestu ce mu j.ebat sve kako je dobar.
Zadnja izmjena: SpeedGonzales, dana/u 31 avg 2015, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
ima šlifa mali definitivno.
Upravo tako. Ovo poređenje sa Jamakom nije nikako loša stvar, jer je Nermin mogao biti pet puta bolji igrač da se 100% posvetio fudbalu. Čak je i takav "blentav" bio Pirlo za većinu igrača u ligi. A ovaj mali ima sličan karakter. Nadam se da će mu fudbal biti na prvom mjestu i da će donijeti hajra i sebi a naravno i nama.ChWilla je napisao/la:što nije ni loše za naše uslove.
DRUG NEBI TI PUNCA
znam sve to da nije dobar u glavi al umijebagrcavi je napisao/la:Upravo tako. Ovo poređenje sa Jamakom nije nikako loša stvar, jer je Nermin mogao biti pet puta bolji igrač da se 100% posvetio fudbalu. Čak je i takav "blentav" bio Pirlo za većinu igrača u ligi. A ovaj mali ima sličan karakter. Nadam se da će mu fudbal biti na prvom mjestu i da će donijeti hajra i sebi a naravno i nama.ChWilla je napisao/la:što nije ni loše za naše uslove.
Kad se sjetim Jamak dogovorio sa Spartakom ruskim, i tu noc slavio na Kovacicima castio raju, napio se i sutradan mu propadne zbog neke njegove gluposti..bagrcavi je napisao/la:Upravo tako. Ovo poređenje sa Jamakom nije nikako loša stvar, jer je Nermin mogao biti pet puta bolji igrač da se 100% posvetio fudbalu. Čak je i takav "blentav" bio Pirlo za većinu igrača u ligi. A ovaj mali ima sličan karakter. Nadam se da će mu fudbal biti na prvom mjestu i da će donijeti hajra i sebi a naravno i nama.ChWilla je napisao/la:što nije ni loše za naše uslove.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Kad smo kod Jamaka, igra standardno u Suduvi 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Halo sta ste se ufatili podmlatka sta je sa ovim nasim ufuranim digli se opasno nije im vise dres svetinja.Cim se uzelo malo paja odma opusteno Memija orgija Sadikovic ko krepan konj pred kraj utakmice pojacanja nebi igrali ni za prijasnju Slobodu iz Svrakina.Nebi mi kupili igraca nema tih para samo dzaba ili slobodan dolazi u obzir ako ima kakvih da plate sami bujrum ima mjesta.
-
SpeedGonzales
- Kontakt:
To sto pises nema veze s zdravom glavom. Oni da su tako losi ne bi izbacili Ferenc koji nema poraza od nas i prije nas.
ali da su igrali k'o juče dobili bi šest-sedam komada.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ko ti bolan još kupuje igrače osim Dinama na ovim prostorima !? Eto haj mi reci.Partizan igrao play off nije potrošio ni eura na transfere samo dovodili slobodne igrače,najveći transfer (novčano) im je Subić za 200.000 eura,Hajduk nije imao ni za Kvesu prošle godine,Zvezda prodala najtalentovanijeg golmana na SP za mlade za 3 miliona od tog 30 % ide Vojvodini....KUPOVINA igrača je za nas nepoznat pojam i bit će dugi niz godina,dobro je da ikako i prodajemo,pa pogledaj naše klubove u ligi ko je to zaradio milion maraka na nekom igraču osim nas i evo malenih od ove godine.Alipasino je napisao/la:Halo sta ste se ufatili podmlatka sta je sa ovim nasim ufuranim digli se opasno nije im vise dres svetinja.Cim se uzelo malo paja odma opusteno Memija orgija Sadikovic ko krepan konj pred kraj utakmice pojacanja nebi igrali ni za prijasnju Slobodu iz Svrakina.Nebi mi kupili igraca nema tih para samo dzaba ili slobodan dolazi u obzir ako ima kakvih da plate sami bujrum ima mjesta.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
pa sadFKZ1921 je napisao/la:Amir je druga dimenzija...salle86 je napisao/la:pa i amir je 97-o a proigrao je prošle sezone
znači mujagić bi mogao dobiti priliku pred kraj ako ništa, ili ako već nastavi ovim tempom onda ga svezati pa naredne u vatru
ako momak trpa toliko onda ne može biti da je loš
slažem se za amira ali ne treba otpisati/podcijeniti ni njega
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
I ja bih u SuduviDooVe je napisao/la:Kad smo kod Jamaka, igra standardno u Suduvi
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga?
Amir treba da bude primjer svim omladincima
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Ma zezam se malo druze, jesi ovo opet ban dobio?? Ne znam jesi li dobio pp??Okolele je napisao/la:O cemu ti?zeljocity je napisao/la:Hajd ti opet pored domaceg mlijeka potegni strano..Okolele je napisao/la:Pozdrav ljudi vracam se opet nakon sto mi je gospoda administratori,moderatori ili ko vec iskljucila korisnicko ime corleone87 trajno iz samo njima poznatog razloga bez ikakvog objasnjenja ili upozorenja..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
SpeedGonzales
- Kontakt:
Primjer svima treba da bude Josip Kvesic!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.