avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 jun 2025, 22:24
ErosViverosViv je napisao/la: ↑02 jun 2025, 22:14
avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 jun 2025, 22:06
Koliko god da smo dobili, u ovoj situaciji za nas je jako bitna cifra pred Evropu i Ligu10.
Sigurno ćemo biti još konkurentniji sljedeće sezone.
Nema potrebe da pjenite komšije, kad bude transfer Gulija, prvi ću vam čestitati.
Malo vam je falilo da oborite najveci transfer u historiji lige.
A tek juli kad dodje
Vi ste godinama gradili stepenice raznim transferima, da dođete do cifre od 2,5 miliona eura, mi igrača nismo prodali već 5.godina.
To je ogromna razlika, ja sam siguran da bi vi za Jabera uzeli barem oko 3 miliona eura. Nama je najveći transfer bio 900k eura za Hadziahmetovica, sad smo uzeli oko duplo od te cifre.
Ono sto je jako bitno, ovim transferom smo podigli cijene i Mufticu i Sosicu, i ne moramo ih za neku mizeriju prodavat. Ja iskreno očekujem da ćete vi za Gulija uzeti oko 3,5 miliona eura, ali eto vidjet ćemo.
Nista od toga nije problem, slazem se ja sve. Problem su vasi komentari nakon nasih transfera koje vi ismijavate, a ustvari ih sanjate.
Onda kada vi slicno docekate tesko vas je slusati.
Za viverosa ovdje ismijavanje kako je opran novac a frajer ce za 1.5mil eura otici dok kod nas ni na spisku nije bio.
Slicno je bilo i sa svakom investitorskom pricom. Konstantno ismijavanje Mirvicevih poteza dok o istim sanjate. Otkrili ste se vise puta, dok ste bili privrzeni za "nikim te ne damo", nudili ste klub i kurti i murti, prvi koji vas je prihvatio je lgpt iz londona, trebalo vam je 2 sata da napravite euforiju.
Pa tek ovi arapi, nikom te ne damo, a kako dodjose prve naznake da bi neko od arapa mogao u klub uci, nije se moglo doci na red da se ostavi komentar i kritika ovdje, zapjenili ko najveca djeca, jedva docekali. Medjutim, svi vas zajeebase.
"Vi" su ove tvoje knjigovodje sa teme, ti si jedan od rijetkih s kojim se moze koja prodivaniti.