FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da je kako zaspat braco vec glava na Kosevu
23.175 
Lijepo je vidjeti nas bolesnike sto ne mozemo ni zaspati.Svanuloooo jee.Nananana nananaaaa nanananaaananaa ooooo Sarajevoo
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
- Kontakt:
Svako jutro kad se probudim
-
- Kontakt:
Tek sad odoh malo oko sklopiti, vidimo se braćo na Sjeveru 
usputno ako ko hoće da se upoznamo popijemo nešto i tako broj dajem u pp.
NAPRIJED BORDO BIJELI

NAPRIJED BORDO BIJELI
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
Evo ga osvanu čtvrtak, Elhamdilillah.
Za mene najteži period. Nisam se mogao organizovati da dođem na utakmicu i sad ko Muha bez glave haj tamo haj vamo, zatrpam se poslom i nekim obavezama i zaboravim na utakmicu, pogledam na sat ono 09.00, radim, radim,radim pogledam ono 09.20. Dan prođe a minuta nikad. Do sada je to bilo fino oko 12.00-12.30 Mirso (kod Masnog) stavi 2-3 koljenice taman oko 14 - 14.30 gotove i počinje ludilo.
Ako kome šta treba završavati po Zagrebu i okolici neka javi, za uhar je ubiti makar sat vremena

.
Za mene najteži period. Nisam se mogao organizovati da dođem na utakmicu i sad ko Muha bez glave haj tamo haj vamo, zatrpam se poslom i nekim obavezama i zaboravim na utakmicu, pogledam na sat ono 09.00, radim, radim,radim pogledam ono 09.20. Dan prođe a minuta nikad. Do sada je to bilo fino oko 12.00-12.30 Mirso (kod Masnog) stavi 2-3 koljenice taman oko 14 - 14.30 gotove i počinje ludilo.
Ako kome šta treba završavati po Zagrebu i okolici neka javi, za uhar je ubiti makar sat vremena
U poslijeratnom periodu slabo nas ide protiv Rumuna. No zato nas je nekada islo
Neka danas bude kao nekad.
Btw na ovoj tekmi ( vidljivo na duzem snimku ) je po procjeni spikera bilo 20 hiljada gledalaca.
Neka danas bude kao nekad.
Btw na ovoj tekmi ( vidljivo na duzem snimku ) je po procjeni spikera bilo 20 hiljada gledalaca.
Rekoh ti sinoć, duga je lista…

Bordo jutro braćo, svi na Koševo !

- luckystrike
- Kontakt:
Vutra je napisao/la: ↑24 jul 2025, 00:14SARAJ'VOOOOOOOOOO, NA NA NA NA NA NA NA NA NA SAMO TI U MOM SRCU SI....luckystrike je napisao/la: ↑24 jul 2025, 00:07neka mi ne svane, nek' me nema, nek' me ne bude, neka me bez tebe ne probude...
Za početak dana

Jutro, prebit’ ćemo cigane
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Stara pita s kim to danas igra Saraj’vo !!!
Polako,pametno i mudno, ne srljati pa da se desi neki hladan tus. Nadam se da ce nas golman imati svoju noc. Dok druge golman vadi u ovakvim takmicenjima, nas su vecinom ukopavali.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Bismilletom!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
HAJDEEEEEEEE
Srusit cemo Craiovuuu
Srusit cemo Craiovuuu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pjevam ti svaki dan!!!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pjevam ti svaki dan!!!
Napokon,gdje se god pojavi truje, ignore ne pomaže, jer se uvijek neko nakaći

Trenutno korisnika/ca: Pitaristok i 13 gostiju.