Njega ja prizeljkujem odavno, pisao sam to. HajdeeeeZukanovic je napisao/la:Obradovic ima nasu ponudi na stolu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Njega ja prizeljkujem odavno, pisao sam to. HajdeeeeZukanovic je napisao/la:Obradovic ima nasu ponudi na stolu.
Zukanovic je napisao/la:Obradovic ima nasu ponudi na stolu.
Lijep info ako je istina,pravi igracZukanovic je napisao/la:Obradovic ima nasu ponudi na stolu.
Jel procitao ili ne radi nedeljom?Zukanovic je napisao/la:Obradovic ima nasu ponudi na stolu.
Hajde Marko.Zukanovic je napisao/la:Obradovic ima nasu ponudi na stolu.
Sta ti znas maliAdo76 je napisao/la:Sto se date nafurati,Obradovic je skoro zavrsen igrac kona
MortemHz je napisao/la:Sta ti znas maliAdo76 je napisao/la:Sto se date nafurati,Obradovic je skoro zavrsen igrac kona
Moze li kako van drzaveTele33 je napisao/la:U slučaju realizacije tog transfera, Amer Bekić na posudbu u Bosnu Visoko.
Može li ti reći da li je naša najbolja?Zukanovic je napisao/la:Nazalost ima jos ponuda. Zeljo, Novi Pazar i jos jedan klub.juce on mi to rekao. kaze da nista nije gotovo.realno ko najbolji ugovor (pare) nudi tamo ide.ali dobro da se napad trazi.
zezas seMemara je napisao/la:E čuj Obradović... još samo jedan prosječan napadač ove lige.
Ma Memara na drogama.FrancescoTotti je napisao/la:zezas seMemara je napisao/la:E čuj Obradović... još samo jedan prosječan napadač ove lige.
Ne zeza ništa specijalno nije Obradović. Nikakav napredak u odnosu na Ahmetović tim više što ne mogu zajedno igrat.FrancescoTotti je napisao/la:zezas seMemara je napisao/la:E čuj Obradović... još samo jedan prosječan napadač ove lige.
U paru sa njim, kakva zamjenaf0rest1946 je napisao/la:Ma Memara na drogama.FrancescoTotti je napisao/la:zezas seMemara je napisao/la:E čuj Obradović... još samo jedan prosječan napadač ove lige.
Cuj prosjecan, 3 godine jedan od najboljih napadaca u nasoj ligi, extra zamjena za Ahmetovica!
Trenutno korisnika/ca: HariTz, HordeSaSjevera, nedimmmm1337, Pantelija, Posejdon i 28 gostiju.