FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zato sto je pod ugovorom, to je za mene cisto bacanje para na igraca koji vec ima 26 godina. Pogledaj samo gdje je sve igrao prije Radnika.FrancescoTotti je napisao/la: zezas se

-
- Kontakt:
Dva vezna za početak a Obradović nikakav novi štih igri dati neće i on živi od lopti i od asistencija.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
mozda si u pravu..Memara je napisao/la:Zato sto je pod ugovorom, to je za mene cisto bacanje para na igraca koji vec ima 26 godina. Pogledaj samo gdje je sve igrao prije Radnika.FrancescoTotti je napisao/la: zezas seNe znam koliko pratis ali Obradovic ti svake utakmice fuli najmanje 2-3 100% sanse. I Hodzic je u Radniku bio igracina, ovdje nista bolji od Kadusica. Sta sad mozda trebamo vratiti i Krpica?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nje ti FKS pijaca pa da probaš šta ti se probava to ti jedino može proći u ostalim mahalskim klubovima u kantonu Sarajevo. Trenutno se nitko u akademiji ne šalta već je šef akademije Alagić. Nemam ništa protiv pljuvanja, ali kada se pljuje sa argumentima. Čuj ni tamo nije išta bolje nego u seniorimaBordomen je napisao/la:Basic bi po meni u omladinski jer ni tamo nista nije bolje nego u "prvom" timupitic je napisao/la:Ma kakvi Bašići i qurci samo provjerene pitare za trenere i ostalo . Dosta je više ljudi sa strane koje ćemo otjerati za 3 mjeseca. Bašić je više pričao, a i nekad pjevao tikitiki tambu nego što je imao rezultata. Zna pričati pred kamerama paglu nije i to je sve.
Kažeš ako se ne pokaže noga, dosta je meni više nogu. Pa ko se je sa strane pokazao kod nassvi rastjerani i nekima još nije dosta tjeranja ovih sa strane.
i tamo se saltaju pa nikom ne smeta nek proba i on .
Reci ime trenera ili nekoga od njih kojeg bi stavio na neku poziciju.
Realno ne Halilhodzica za SS

SRETAN BROJ - 1725
Ne igra u Barsi, da svaku utakmicu ima najmanje 2-3 zicera.Memara je napisao/la: Zato sto je pod ugovorom, to je za mene cisto bacanje para na igraca koji vec ima 26 godina. Pogledaj samo gdje je sve igrao prije Radnika.Ne znam koliko pratis ali Obradovic ti svake utakmice fuli najmanje 2-3 100% sanse. I Hodzic je u Radniku bio igracina, ovdje nista bolji od Kadusica. Sta sad mozda trebamo vratiti i Krpica?
On i Hodzic se ne mogu porediti i Hodzic ni u radniku nije bio igracina, ni blizu dobar kao Obradovic, ili sad Peco.
Obradovic je godinama jedan od najboljih napadaca u ligi, i mi smo ga trebali pokupiti na ljeto, kada smo ga mogli dovesti za normalnu platu, sad je vec kasno. On ce kod kona, zbog Petrovica, a i kad bi nekim cudom uspjeli ukrasti ga, to ne bi bio pametan potez, jer dobro bi ga pretplatili, a on i Ahmet ne mogu igrati zajedno, nama treba drugaciji tip napadaca.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Pa naravno da je kasno gdje ćemo se utrkivat sa klubom koji ima najveću platežnu moć, a dužan 5 miliona km. 

SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoce li nama ko ostati 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Neće. Još kada Ćala rastjera ove prisutne otkazima i posudbama preostale ćemo brojat samo sa 10 prstiju.MortemHz je napisao/la:Hoce li nama ko ostati

SRETAN BROJ - 1725
Zamili kada Zike kaže računamo samo na 18 igrača u konkurenciji za prvih 11 
A među tih 18 se ubrajaju Said, Andjušić, Radovac, Adilović, Amer Bekić, Kadušić koji skoro pa i ne igraju. Znači u konačnici imamo samo 12 konkurentnih igrača za prvih 11
na čijim je leđima skoro čitava polusezona. Eto sa čime Ćala raspolaže i koliko izbora ima i opet nas je izvadio koliko toliko iz mrtvih barem sa bodovima ako ne igrom.

A među tih 18 se ubrajaju Said, Andjušić, Radovac, Adilović, Amer Bekić, Kadušić koji skoro pa i ne igraju. Znači u konačnici imamo samo 12 konkurentnih igrača za prvih 11

SRETAN BROJ - 1725
Al cemu konstatacija da njih dva nemogu nikako igrati zajedno? Kao da dodje neki drugi profil napadaca igrao bi sa Ahmetom u paru? Bi al cetvrtkom,i onako ce jedan igrati drugi na klupu i obratno,sve i da dodje Aguero il bi igrao sam il bi bio stavljen po strani nikako da bude uz Ahmetovica ako shvatate o cemu pricam,mi igramo sa jednom 9-tkom proslo je vrijeme Jesica Miodraga
Marko je za ove livadske terene dobar igrac,jel je tenk nako sam po sebi ,pobit ce se sa svakim stoperom bez problema.Sigurno medju 5 napadaca lige a imati 2 od 5 najboljih napadaca lige bi bila svakako dobra stvar,tako da,ako ima ta ponuda sigurno nije slucajna jel je neko to pozelio(citaj trener,strucni stab) kojem u ovom slucaju ja vjerujem i imao bi mi taj ptoez smisla
Marko je za ove livadske terene dobar igrac,jel je tenk nako sam po sebi ,pobit ce se sa svakim stoperom bez problema.Sigurno medju 5 napadaca lige a imati 2 od 5 najboljih napadaca lige bi bila svakako dobra stvar,tako da,ako ima ta ponuda sigurno nije slucajna jel je neko to pozelio(citaj trener,strucni stab) kojem u ovom slucaju ja vjerujem i imao bi mi taj ptoez smisla
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ThrillerHz
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ThrillerHz je napisao/la:Uzimamo mi titulu ove godine, zivi bili pa vidjeli

Lijepo je biti pozitivan pa makar samo bilo i u vrijeme ove pauze.ThrillerHz je napisao/la:Uzimamo mi titulu ove godine, zivi bili pa vidjeli
SRETAN BROJ - 1725
Mislim da je glupost u rosteru imati Ahmeta i Obradovica, naravno u ovom trenutku, kada nam je lova potrebna za igrace na drugim pozicijama. Njih dvojica su slicni igraci, a bili bi obojica super placeni za nase uslove, mislim da taj luksuz u ovom trenutku sebi ne mozemo priustiti. A ni Ahmet ni Obradovic nisu igraci koji donose 15+ golova, zato bolje dovesti jednog igraca kao sto je Velkoski, gol igrac, a mozes igrati sa njim i Ahmetom, Krste na krilnog napadaca, ili kao drugi napadac u nekim utakmicama.miky_hz je napisao/la:Al cemu konstatacija da njih dva nemogu nikako igrati zajedno? Kao da dodje neki drugi profil napadaca igrao bi sa Ahmetom u paru? Bi al cetvrtkom,i onako ce jedan igrati drugi na klupu i obratno,sve i da dodje Aguero il bi igrao sam il bi bio stavljen po strani nikako da bude uz Ahmetovica ako shvatate o cemu pricam,mi igramo sa jednom 9-tkom proslo je vrijeme Jesica Miodraga
A i treba vidjeti sta je sa Catakovicem, a imaju i ti napadaci iz Akademije, bez obzira sto imam visoko misljenje o Obradovicu, i sto ne bih zelio da pređe kod malenih, mislim da u ovom trenutku ne bi bilo pametno da ga dovedemo.
Sarajevo i Liverpool
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koga bi ti preporucio, volio vidjeti?YNWA je napisao/la:Mislim da je glupost u rosteru imati Ahmeta i Obradovica, naravno u ovom trenutku, kada nam je lova potrebna za igrace na drugim pozicijama. Njih dvojica su slicni igraci, a bili bi obojica super placeni za nase uslove, mislim da taj luksuz u ovom trenutku sebi ne mozemo priustiti. A ni Ahmet ni Obradovic nisu igraci koji donose 15+ golova, zato bolje dovesti jednog igraca kao sto je Velkoski, gol igrac, a mozes igrati sa njim i Ahmetom, Krste na krilnog napadaca, ili kao drugi napadac u nekim utakmicama.miky_hz je napisao/la:Al cemu konstatacija da njih dva nemogu nikako igrati zajedno? Kao da dodje neki drugi profil napadaca igrao bi sa Ahmetom u paru? Bi al cetvrtkom,i onako ce jedan igrati drugi na klupu i obratno,sve i da dodje Aguero il bi igrao sam il bi bio stavljen po strani nikako da bude uz Ahmetovica ako shvatate o cemu pricam,mi igramo sa jednom 9-tkom proslo je vrijeme Jesica Miodraga
A i treba vidjeti sta je sa Catakovicem, a imaju i ti napadaci iz Akademije, bez obzira sto imam visoko misljenje o Obradovicu, i sto ne bih zelio da pređe kod malenih, mislim da u ovom trenutku ne bi bilo pametno da ga dovedemo.
-
- Kontakt:
Bez puno pametovanja samo vezne treba tovariti. Što više veznih dovedemo kvalitetnih to smo veća gospoda. Ovo okolo bi odmah bilo 50% bolje nego sad da imamo dobar vezni red. Čak da se ništa drugo ne dovede osim dva veznjaka klasna mi bi opet bili najjači u ligi. Al valja dovest.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
E jbg duska i ti svaki dan drugu pricu tjeras.jurisicduska je napisao/la:Bez puno pametovanja samo vezne treba tovariti. Što više veznih dovedemo kvalitetnih to smo veća gospoda. Ovo okolo bi odmah bilo 50% bolje nego sad da imamo dobar vezni red. Čak da se ništa drugo ne dovede osim dva veznjaka klasna mi bi opet bili najjači u ligi. Al valja dovest.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Imal ko da valja ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imas ti brateZip je napisao/la:Imal ko da valja ?

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], haris004, InatSilniBosanski, Proximic, Rajvosa4ever, Rule_hz i 70 gostiju.