Slatinash_7 je napisao/la:Basel i Dinamo iz zadnja 2 sesira bilo bi extra,Benficu vjerujte ne zelimo kako su se sinoc poigrali sa Twenteom i to ne samo rezultatski gledao sam tekmu i ljudi su zvijeri igraju napadacki maximalno i imaju sposobne igrace,bilo bi patnje snjima.Ja bi prije nekako neke Talijane ili pak Njemce,zasto ne i ove levatske Ruse ove sezone su pravo losi,liga opala,para slabo ima neka nama njih

Carrick je sve osim loseg igraca,nije extra klasa iako bi se dalo prodiskutovati i o tome kad se pogleda 2. i 3. sezona kod nas...Sve u svemu solidan igrac,ne znam ko rece da nabije igraca koji ima 2 asissta i 2 gola po sezone,pogledaj Modrica kojeg svi toliko hvale i njegov broj asissta a pogotovo broj golova
Berbe bi se ja rijesio ali tek u januaru da vidimo moze li Danny podnijeti pritisak i moze li odgovoriti zadatcima na velikim utakmicama
ja sam rekao da cerik nema veze...mislim u smislu da nema veze za manchestera i za ekipu koja MORA I TREBA DA OSVAJA SVE PO REDU.ja zelim takav manchester ne zanimaju me druga mijesta i finale zanimaju me osvajanja samo...kao vecinu navijaca..a ne da nas barca redovno bruka al ono bas bruka...i NIKAD ne mozes da poredis modrica i cerika modrcic ima jednostavno elagantnije kretanje na terenu pa od toga na dalje ima sve bolje..kratki pas poprilican sut pravi akcije i sve ostalo dok ovaj nista...kod cerika kad je lopta,pa ja se molim da je sto brze preda drugom igracu jer djeluje tako smotano sa njom katastrofalno...pada preko lopte pa je povede a zaboravi loptu i svakakve gluposti...i modrci je mlad a cerik star...uostlom modric je u totenham doveden za 17 miliona a cerik u mancu za 14 i to govori nesto..i sad cijena kolika je modricu-40 mi.,kolika ceriku-10 mil max...mada sto se mene tice nikad ni modrica ne bi u manchesteru...snaider dolazi u obzir ..mozda hulk iz porta et....valjao bi i nasri al nece fergi da ponudi lovu i jbg...a sredina nam itekako treba...uvjerrit cete se pred kraj sezone koja je to losa sredina...kad naletimo na fabregasa,xavija i inijestu,vilja,mesi..ili di mariju,alonsa,quentrao,kaka i ozil,ronaldo...pa cu vas onda ja pitati sviju koji hvalite flecera cerika andersona kakava nam je sredina...psovat cete im sve po redu...lahko cemo mi sa fulhamom liverpulom arsenalom al kako sa realom,barcom,chelseom,i takvim ekipama znate kako -NIKAKO..zato nam treba dva pojacanja u sredini i te koja...
De Gea-rafael(fabio)ferdinand,vidic,evra-nani,snaider,nasri,young(valensia)-runy,hulk(hernandez)..ovakav tim momci moze da se suprostavi barci realu i chelseu..a i siguran sam da ce milan biti jak ove godine...pa sad neka neko kaze da sam ja budala ok..al ovo je ekipa koja moze da osvoji jer nema puno igraca koji mogu da se dovedu da ih mozete kupit..jer ronalda,mesija,inijestu,fabregasa,xavija,ozila,gerarda, sigurno ne moze niko pa ni manco bar ne za sad...young nam nije ni trebao...snaider,nasri i napadac tipa hulka...eto sta nam je trebalo..al ok nije young los al tu imamo valensiju koji je po meni i bolji od younga al eto..fergi valjda zna...