Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Dame kad je u fazonu kontaš s pola da šutne ulazi 

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Valjda bude lopti u nastavku
Ma ovo je tek zagrijavanje
Ma ovo je za ocekivati da POR uzme, fale 4 startera i B2B. Bio bih pozitivno iznenadjen da uzmemo
Bilo je lopti, al' nije bilo njega.
Mislim 4 poena Nikola i 2 Jusufa identicni bukvalno.
Mislim 4 poena Nikola i 2 Jusufa identicni bukvalno.
Giganti se zagrijavaju. Drugo poluvrijememe ima da grmi
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 07 avg 2020, 02:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kao neutralcuvolio bi da Portlandu uzme, čisto radi serije sa lakersima. Vi ste ionako sigurni, a ove povrede su vam donijele novu zvijezdu u vidu Portera, bice najbolji igrač poslije Jokica ubijeđen sam jer sam već tada rekao da ste napravili steal kad ste ga onako nisko draftali.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
porter jr nije nikakav steal, uvijek se znalo da je strasan potencijal
decko je imao velikih problema s povredama i zbog toga je mnogo pao na draftu, inace bi bio top 3 sigurno
decko je imao velikih problema s povredama i zbog toga je mnogo pao na draftu, inace bi bio top 3 sigurno
Ma i ja gledam zbog MPJa i Nurkica, inace bih isao spavati jer dosta igraca fali a i B2B, mozda i Bol Bol koju minutu dobije. Lillard bi mogao preko 40 veceras, Morris i Dozier su dobri za klupe al ne vjerujem sa mogu usporiti LillardaTracy3McGrady je napisao/la: ↑07 avg 2020, 02:35Kao neutralcuvolio bi da Portlandu uzme, čisto radi serije sa lakersima. Vi ste ionako sigurni, a ove povrede su vam donijele novu zvijezdu u vidu Portera, bice najbolji igrač poslije Jokica ubijeđen sam jer sam već tada rekao da ste napravili steal kad ste ga onako nisko draftali.
@Chinaglia nisu to neke **** povrede, pricao je neki doktor o zadnjoj operaciji njegovoj
Porter ce ubaciti 30p kao od sale btw. Ko ce ga cuvati, e to je druga prica.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jeste steal na 14. Poziciji, znali su i ostali da je dobar pa nisu htjeli rizikovati, to je jedna vrsta steala
Anfernee "Penny" Hardaway #1
GTJ

Koji je majstor Gary
ovaj trent u balonu igra kao lud...pravo pojacanje za POR
- StevieFranchise
- Kontakt:
Trent Jr nije normalan 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Sace Juka preuzeti
GTJ, momak je masina.
SHAQ u publici, cool.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Odjecen iz igre bas
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], lopticaskocica, MElloo, Muumii, Poligon10, ZmajOdBosne33 i 30 gostiju.