Ima i jahtu

Koji isti profili i ako može dokaz tih tvrdnji, kako opet ne bi ispali shizo.
slazem se, ali upravo jer se vidi da je mali potencijal mirvic je lud ako ih je ugradio 50%. prije da si ti u pravu i da ce ih zajebati nekako.
Mogu se složiti da je neugodno posuđivati igrače u istoj ligi, ali bilo je neugodno gledati i kako Željezničar posuđuje od Veleža, pa evo živi smo, preživjelo se, zar ne.Virtu4l je napisao/la: ↑03 jun 2025, 16:02Ako nas je istorija nečemu naučila onda je to da će oni vas na kraju nekako zajebati. Ne znam kako, ne znam šta piše u tim ugovorima, ali znam da ćete biti donji.
S tim da mi je malo tužno gledati da je jedan Velež zaista postao njihova filijala (eto rekao sam i to, nažalost).
Kakav pušikurac, nerealno.Virtu4l je napisao/la: ↑03 jun 2025, 16:02Ako nas je istorija nečemu naučila onda je to da će oni vas na kraju nekako zajebati. Ne znam kako, ne znam šta piše u tim ugovorima, ali znam da ćete biti donji.
S tim da mi je malo tužno gledati da je jedan Velež zaista postao njihova filijala (eto rekao sam i to, nažalost).
Uh, dobar deal isto. Preuzeli nimalo malu platu Mahmića, i spasili nas da placamo kloca misleci da su nas zajebali.Balorda je napisao/la: ↑03 jun 2025, 16:17Mogu se složiti da je neugodno posuđivati igrače u istoj ligi, ali bilo je neugodno gledati i kako Željezničar posuđuje od Veleža, pa evo živi smo, preživjelo se, zar ne.Virtu4l je napisao/la: ↑03 jun 2025, 16:02Ako nas je istorija nečemu naučila onda je to da će oni vas na kraju nekako zajebati. Ne znam kako, ne znam šta piše u tim ugovorima, ali znam da ćete biti donji.
Nije to ista priča, ako misliš na Mahmića, tu je bilo jasno da neće produžiti ugovor kod vas i da ga mi želimo, ponajviše jer je bio zaštićeno godište. Momku se izašlo u susret i to je to. Velež ispao gospodski klub jer nije zatezao i pustio ga je.
Kakvih 50 posto hahah 50 posto da mu platu daju,joj pokemona ovdje to je cudo,da je lud pa da stavo 50 posto za igraca koji ce kostati 5 puta vise od Mlinaricasvemalim1 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 16:16slazem se, ali upravo jer se vidi da je mali potencijal mirvic je lud ako ih je ugradio 50%. prije da si ti u pravu i da ce ih zajebati nekako.
Truć-muć, obrni-okreni, ali se džaba krečiVirtu4l je napisao/la: ↑03 jun 2025, 16:22Nije to ista priča, ako misliš na Mahmića, tu je bilo jasno da neće produžiti ugovor kod vas i da ga mi želimo, ponajviše jer je bio zaštićeno godište. Momku se izašlo u susret i to je to. Velež ispao gospodski klub jer nije zatezao i pustio ga je.
Vi ovdje razvijate igrače za neki drugi klub umjesto da forsirate nekoga svog od koga bi možda i mogli imati koristi.
Ok, shizo ipak.hazarder je napisao/la: ↑03 jun 2025, 16:21Duga je godina da se obrišu i preprave blamaže. Vjerujem da si i ti bio među tim profilima uz onog psihopatu opala-nešto.
Kao i za Dudica,Gulija koji voli Mostar vise od zivota,za Kevelja itd evo da ti kazem odma da je to supljak,bas ce dati 50 posto za igraca koji kosta 5 puta vise od Mlinarica,platicete samo 50 posto plate i to vam je to. Inace i ako bude igrao kod vas nece se Velez pitati kad i za koliko cemo da ga prodamo.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 jun 2025, 15:21Morat ćete shvatiti da i FK Sarajevo i Mirvić mogu napraviti loš deal. Morat ćete se pomiriti s tim nažalost. A navodno je još jedan igrač u igri sa istim uslovima kao Jatta.
Platu pokrivamo mi. Uostalom, dobili ste najboljeg strijelca lige, gotovog igrača. Možda nije loš deal.
![]()
ma upravo tako. vidim neki pisu da je to 50% ako je transfer u toku posudbe. znaci posudis ga dole bez da ga planiras za prodaju, odradi sezonu i nazad. to vec ima smisla.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 16:22Kakvih 50 posto hahah 50 posto da mu platu daju,joj pokemona ovdje to je cudo,da je lud pa da stavo 50 posto za igraca koji ce kostati 5 puta vise od Mlinaricasamo zivite u zabludi.
Renan ide jer nema sanse u konkurenciji ovih igraca, da se dohaviza malo
Trenutno korisnika/ca: hazarder, nedimmmm1337 i 19 gostiju.