Post godine
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Slažem se. Dodao bih i najdominantnijiFederer17 je napisao/la:Najobjektivniji lik na forumu.
Klare mi je onako prilično drag iz ne znam ni ja kojih razloga, ali on je dominantan samo u neviđenoj gluposti.sekerbay je napisao/la:Slažem se. Dodao bih i najdominantnijiFederer17 je napisao/la:Najobjektivniji lik na forumu.![]()
![]()

Ma nisi cito za mobitele dole vjerovatno, tu je bio mrtav ozbiljan.sekerbay je napisao/la:Klare to piše za sebe i svoju raju. Ne treba to sve shvatiti doslovno.
Toliko se znamo da nam nije potrebno da nakon svakog ironičnog upisa napiše ironija. Ili hej, ovdje sam namjerno preuveličo.
Pa nisi citao ga prije mozda, na filmovima i kinematografiji svi kazu to je odlican film dodje on i kaze to je qovno od filma i dadne najvecu ocjenu nekom filmu koji ne moze nikoFederer17 je napisao/la:I meni je nesto drag, prije sam ga rado citao, ali u posljednje vrijeme pise nevjerovatno subjektivne i neosnovano dominantne postove.
Kakav je ovaj novi mate 10?Federer17 je napisao/la:mobitele
Što se tiče filmova, tu je doktor. Nema se šta dodat.tuzlak1987 je napisao/la:na filmovima i kinematografiji svi kazu to je odlican film dodje on i kaze to je qovno od filma i dadne najvecu ocjenu nekom filmu koji ne moze niko
RIjetko ulazim na tu temu, pa vjerovatno nisam vidio, iako su mi njegovi postovi na 'serijama' vrhunski. Kao da od serije cekuje neki real life i da to sve bude perfektno, da covjek i ne pomisli da gleda seriju.tuzlak1987 je napisao/la: Pa nisi citao ga prije mozda, na filmovima i kinematografiji svi kazu to je odlican film dodje on i kaze to je qovno od filma i dadne najvecu ocjenu nekom filmu koji ne moze niko
Iako vjerovatno ima dosta pozvanijih od mene da pricaju o mobitelima, ali kad si me vec pitao, da dam i ja svoje skromno misljenje.sekerbay je napisao/la: Kakav je ovaj novi mate 10?
Imo sam samsung a trenutno imam ovaj mate9Federer17 je napisao/la:svakom slucaju Samsung S8,
Glupost. Izbriši.sekerbay je napisao/la: Kad smo već kod tel, šta je SwiftKey tastatura?
Imam tu aplikaciju al nemam pojma zašto služi
Pa tastatura pomocu koje pises tekst.sekerbay je napisao/la: Kad smo već kod tel, šta je SwiftKey tastatura?
Imam tu aplikaciju al nemam pojma zašto služi
http://pcchip.hr/hardver/komponente/kir ... ucnostima/sekerbay je napisao/la:Dakle niš posebno. OK.
Je li ovaj Huaweijev kirin 970 toliko dobar il raja pretjeruje?