Zamalo je8emu kolje!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- luckystrike
- Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑24 jul 2025, 13:58Ko god večeras istrči na teren - nema sumnje da će dati svoj maximum, što zbog Zoranovog umijeća da usmjeri i motiviše što zbog dobre atmosfere akoBogda.
Na nama je da pružimo najveću moguću podršku! Budemo li na nivou kao protiv S. Trnave, nebo je granica.
Osim grla i dlanova, savjetujem pojačan zikr, salavate i dove.

Keremeh je najbolji igrac lige. Bez konkurencije. Da ima malo bolju realizaciju dobacio bi do liga 5
Kyeremeh na ovoj poziciji izgledao je kao Iniesta.
Muci ga sto je bolesnik sa 6 razlicitih laznih profila se cerio formaciji na fb, potom i ovde, i muci ga pobjeda jer ne moze reci "Jesam vam rek'o da ne moze ovaj sastav..." i da trabunja o izmisljenim pozicijama i kapitalcima...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Istina.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑24 jul 2025, 23:51Skontali su kako da nas neutralisu, a i nasi momci vise nisu imali snage da drze tempo. Sasvim druga utakmica se treba tamo odigrati.Kyle88 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 23:06
Mi smo ovdje imali momentum iznenadjenja sa visokim pressingom i tempom koji je bio evropski, tamo kad protiv nas 30k ljudi bude navijalo normalno da ce oni imati taj momentum, jesmo opasni na kontre no oni ce sad sve igrace odmoriti koje imaju i dobro nas skautirati pred uzvrat, vec su od 65’ min nasli recept kako protiv nas
Prosle godine protiv Trnave. Prvo poluvrijeme satrali ih. Nadju rjesenje za presing, i naredna tri poluvremena ne postojimo na terenu. U cemu je vic ne znam, ali znam da moramo imati plan b, to jeste, sta ako brzi tempo i presing odu u helac.
Jel moguce da je Jatta ovoliko napredovao od utakmice protiv Trabzona do ove utakmice protiv Craiove. Strasno!
Idemo tamo po prolaz dalje ako Bog da. Dosta su oni izvikana ekipa, samo im je onaj stoper strašno dobar i još neko u drugom ušao Carlos ili kako već. Gledao sam im statistiku prošlih godina u Europi, kući su bili opasniji. Sad ako nam se još Mamas vrati i bude spreman makar 40ak minuta biti će odlično. Jatta je nevjerovatan igrač, ne mogu se sjetiti kad smo zadnji put imali takvog igrača. Odbrana isto tako dobra osim kiksa kod gola.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Za raju dva hajlajta

Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
-
- Kontakt:
Taj stoper je rep Ukraine,strasan igrac,hobotnica prava.H8Z7 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 01:00Idemo tamo po prolaz dalje ako Bog da. Dosta su oni izvikana ekipa, samo im je onaj stoper strašno dobar i još neko u drugom ušao Carlos ili kako već. Gledao sam im statistiku prošlih godina u Europi, kući su bili opasniji. Sad ako nam se još Mamas vrati i bude spreman makar 40ak minuta biti će odlično. Jatta je nevjerovatan igrač, ne mogu se sjetiti kad smo zadnji put imali takvog igrača. Odbrana isto tako dobra osim kiksa kod gola.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Pobjedom smo donijeli BiH 0.250 koeficient, nazalost za klupski koef vrijede samo prolazi tj iz kojeg pretkola ispadnes.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Kuprešak je igračina, fantastična partija,Jatta ako ovako nastavi srušiti će sve transfer rekorde,po meni je Renan najgori
-
- Kontakt:
Pljuvali Turdu ovdje na osnovu prijateljskih tekmi,pljuvali i Mlinarica,Jattu davno oprali. Treba spomenuti i Paskaleva,lik salje lopte kao radar,Banic isto ima navigaciju u lopti. Cekamo sad ako Bog da ovog slovaka, onda po poluvrijeme on i Beganovic,bice jaci tempo jos za 50.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mah, braco. Znam ja što sam ovo napisao. I što sam baš njih dvojicu naveo, s tim da je zvono na Kuprešaku više.Vanja8 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 00:44Fantastican stoper, jako inteligentna partija veceras...MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2025, 00:36Nego, ne vidjeh nekih hejterskih komentara za Turdu i Kuprešaka?! Yebale vas prijateljske (s tim što je Turda i u prijateljskim bio i više nego solidan)
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Kupresak je prekucao nemojte zafrkavati.Prvo poluvrijeme sa Kerom je probijao non stop.U revansu bih poceo bez Renana i pojacao sredinu ali vidjet cemo sta je Zekic zamislio.Uglavnom mozemo se nadati prolazu.
Malo me navijanje razocaralo al to je vec druga prica.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
I onda mi neko kaze da se zekic i musemic u istu recenicu ne mogu staviti. Zekic pa 5 praznih mjesta!!!!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Dobro da je i ovo neko napisao za navijanje. Majke mi, ja kontao da su Rumuni prigušili ton, kao što na Areni rade kad krene skandiranje Vici.Manuel je napisao/la: ↑25 jul 2025, 01:16Kupresak je prekucao nemojte zafrkavati.Prvo poluvrijeme sa Kerom je probijao non stop.U revansu bih poceo bez Renana i pojacao sredinu ali vidjet cemo sta je Zekic zamislio.Uglavnom mozemo se nadati prolazu.
Igrači će odmah na trening.
-
- Kontakt:
Kupresak iza jatte i kyeremeha odma danas. A renan uradio koliko je potrebno, zasluzan je za prvi go kao i kyeremeh.Manuel je napisao/la: ↑25 jul 2025, 01:16Kupresak je prekucao nemojte zafrkavati.Prvo poluvrijeme sa Kerom je probijao non stop.U revansu bih poceo bez Renana i pojacao sredinu ali vidjet cemo sta je Zekic zamislio.Uglavnom mozemo se nadati prolazu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.