FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li negdje snimak utakmice?
Da se citiram, u Evropi sa 19 godina ili si igrac i u prvoj postavi si ili nisi igrac. Samo kod nas su talenti do dvadeset i neke. Mislim da se dobro radi transfer politika i da smo uzeli ozbiljne pare na igracu od 26 godina, mislim da iz ove lige sa toliko godina a za toliko para nije otisao niko kao Bubanja. A znao si da ti ostaje Jatta da ga brusis i da ne sjedi na klupi. Kapa dole za pokrivanje pozicija svakome ko je umijesan u transfere.
Takodjer Kupresak je strasan igrac jos jednom pokazao da bi se zeznuli da su ga poslali na posudbu a gurali Durakovica
Po meni Renan je izgubio snagu u pedesetoj, i valjalo bi da je izasao ranije a i realizacija mu je bas tanka, Jovic tanak. Ostalo sve preko 7 ocjena. Steta sto Guli nije ispratio igraca. Realno crveni je na Keri bio. Ukrajinac je malo vise njima navlacio ali eto. Mozda ga je onaj Romancuk udario pa ko veli gdje cu svog strovaliti. Popraviti prekide pod hitno, ocajni su nam. Niti jedan nije opasan bio po njihov gol a bilo i je fin broj.
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Srce ko džamija!
-
- Kontakt:
Ma mi konstantno pricamo da treba nase domace igrace,djecu forsirsti,realnost je da je domet nasim talentima Turska,lige petice da je neko iz nase lige ogroa i bio standardan je smijesna prica,sto vise iz Afrike,Brazila,HR igraca jer od nasoh nema nista.Gomis99 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 01:25Da se citiram, u Evropi sa 19 godina ili si igrac i u prvoj postavi si ili nisi igrac. Samo kod nas su talenti do dvadeset i neke. Mislim da se dobro radi transfer politika i da smo uzeli ozbiljne pare na igracu od 26 godina, mislim da iz ove lige sa toliko godina a za toliko para nije otisao niko kao Bubanja. A znao si da ti ostaje Jatta da ga brusis i da ne sjedi na klupi. Kapa dole za pokrivanje pozicija svakome ko je umijesan u transfere.
Takodjer Kupresak je strasan igrac jos jednom pokazao da bi se zeznuli da su ga poslali na posudbu a gurali Durakovica
Po meni Renan je izgubio snagu u pedesetoj, i valjalo bi da je izasao ranije a i realizacija mu je bas tanka, Jovic tanak. Ostalo sve preko 7 ocjena. Steta sto Guli nije ispratio igraca. Realno crveni je na Keri bio. Ukrajinac je malo vise njima navlacio ali eto. Mozda ga je onaj Romancuk udario pa ko veli gdje cu svog strovaliti. Popraviti prekide pod hitno, ocajni su nam. Niti jedan nije opasan bio po njihov gol a bilo i je fin broj.
Nisu prigusili nego je na sjeveru pjevalo 200 momaka osim par trenutaka kada su svi pjevali al kako je prije bilo jako jako lose je ovo al valjda raji mrsko pjevati jer ih vecina snima za svoje profile.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2025, 01:21Dobro da je i ovo neko napisao za navijanje. Majke mi, ja kontao da su Rumuni prigušili ton, kao što na Areni rade kad krene skandiranje Vici.Manuel je napisao/la: ↑25 jul 2025, 01:16Kupresak je prekucao nemojte zafrkavati.Prvo poluvrijeme sa Kerom je probijao non stop.U revansu bih poceo bez Renana i pojacao sredinu ali vidjet cemo sta je Zekic zamislio.Uglavnom mozemo se nadati prolazu.
Malo me navijanje razocaralo al to je vec druga prica.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ne odgovaram na svaki, samo na ultra retardirane.Kyle88 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 00:28A što tebe bodu moje riječi pa mi moras na svaki post odgovoriti?MSOZ101 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 00:04Tebi je šteta odgovarat i upuštat se u rasprave. Čuj skontali kako protiv nas, a igrači ostali bez snage. Jebote Elezi u startnoj nakon sedam dana treninga i što su nas ubili u sredini, a Jatta sam. Pročitaj šta si pisao u proteklim danima i skontaj koliko veze nemaš.Kyle88 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 23:31
Mi smo ovdje imali momentum iznenadjenja sa visokim pressingom i tempom koji je bio evropski, tamo kad protiv nas 30k ljudi bude navijalo normalno da ce oni imati taj momentum, jesmo opasni na kontre no oni ce sad sve igrace odmoriti koje imaju i dobro nas skautirati pred uzvrat, vec su od 65’ min nasli recept kako protiv nas
Mani me se.
Kosevo veceras po zvanicnim podacima treci po posjeconosti. Ispred nas Aek i Astana, mada mislim da je bilo 22 hiljade, ali eto oficijalno 20.900.
Prelijepa noć.
Veliko si Sarajevo.
Prelijepa noć.
Veliko si Sarajevo.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme je najbolja igra FKS koju sam ja zapamtio, perverzija teška. 
Ostaje žal za bar još jednim golom i onolikim brojem šansi jer stvarno više ne znam kako je moguće da mrtve zicere ovoliko fulamo. Bilo kako bilo, kompletna igra od trke kombinatorike, agresivnosti, automatizama, ma sve je bilo odlično. Kasnije umor i pad koncetracije, što je logično. Opet glupo primljen gol, nevjerica da ne možemo izaći na blok.
Ovo je jedna doktorska disertacija Zorana Zekića, kojem se pljuvači ovdje mogu samo sagnuti. Boli vas qurac sa koliko napadača ide, gdje igra ovaj, što igra tu i slično, vaše je da podržite. Toliko je razbio Rumune, nisu znali gdje se nalaze. Da je bilo znanja, 3-0 je najmanje moralo biti.
Naredni put kad ovi serratori počnu kenjati kako smo loši na pripremama i kako na osnovu toga se sve gleda, treba ih samo banovati.
Svi su bili odlični i ponosan sam na ovu ekipu. Banić presiguran, Turda me oduševio, Ristovski klasa, Mlinarić vrhunski, Elezi ima šlifa i borbenost veliku.
Svaka čast svima, srce kao džamija.

Ostaje žal za bar još jednim golom i onolikim brojem šansi jer stvarno više ne znam kako je moguće da mrtve zicere ovoliko fulamo. Bilo kako bilo, kompletna igra od trke kombinatorike, agresivnosti, automatizama, ma sve je bilo odlično. Kasnije umor i pad koncetracije, što je logično. Opet glupo primljen gol, nevjerica da ne možemo izaći na blok.
Ovo je jedna doktorska disertacija Zorana Zekića, kojem se pljuvači ovdje mogu samo sagnuti. Boli vas qurac sa koliko napadača ide, gdje igra ovaj, što igra tu i slično, vaše je da podržite. Toliko je razbio Rumune, nisu znali gdje se nalaze. Da je bilo znanja, 3-0 je najmanje moralo biti.
Naredni put kad ovi serratori počnu kenjati kako smo loši na pripremama i kako na osnovu toga se sve gleda, treba ih samo banovati.
Svi su bili odlični i ponosan sam na ovu ekipu. Banić presiguran, Turda me oduševio, Ristovski klasa, Mlinarić vrhunski, Elezi ima šlifa i borbenost veliku.
Svaka čast svima, srce kao džamija.

-
- Kontakt:
Bas tako.

Nisam Husrefov fan, ali za takva poređenja ipak treba sačekati, da Zekic ostvari neki jak rezultat s nama.rimljanin90 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 01:21I onda mi neko kaze da se zekic i musemic u istu recenicu ne mogu staviti. Zekic pa 5 praznih mjesta!!!!
- luckystrike
- Kontakt:
8.7.

Magupski ih je pročitao i napaoluckystrike je napisao/la: ↑08 jul 2025, 01:18Ako nešto i uspijemo napraviti to će biti zbog genijalnosti Zekića, koji je s jako malo poznavanja ekipe uspio ipak nadigrati isto tako nešto bolje protivnike u Evropi u 3 od 4 utakmice.

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Uzivao sam u svakoj minuti. Hvala ti Boze.
Nema spavanja!
Nema spavanja!
Bilo je oko 25000 ljudi na stadion,istok 99 % pun,sjever 70 %,na zapadu oko 1000 praznih stolica.Ako je kapacitet Koseva 26 000 onda jest bilo 20 000,ali kapacitet je blizu 31 000.