FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ljudi dragi, ja ne znam al sam u soku. Ovakvu igru nisam ocekivao najiskrenije. Iako ispadnemo, halal bilo ali ovu igru vidjeti veceras je bila fantazija. Gledamo se u grupama, na Kosevu, zasluzili smo nakon svih ovih godina.
Mlinaricu i Kupresaku treba izganjati drzavljanstvo da igraju za reprezentaciju. Kad bi uz to mogli i nekako Jattu zavrsiti bilo bi bomba. Podsjeca me na Rahimica.
Svaka čast momcima. Nadam se da nece otici u Rumuniju da čuvaju ovaj rezultat, jer onda cemo ispasti 100%. Nadam se da ce i tamo biti gladni pobjede i uvjeren sam, da ih možemo i tamo dobiti.
Jatta je ono sto nam je falio u vezi nakon odlaska Cimija. Ostali svi vrh. Mozda za uzvrat promjena Jovic out, Bralic IN. E onda je to nazad NATO
Jatta je ono sto nam je falio u vezi nakon odlaska Cimija. Ostali svi vrh. Mozda za uzvrat promjena Jovic out, Bralic IN. E onda je to nazad NATO

I pored pobjede ostaje gorak okus jer se pitanje prolaska moglo riješiti da igrači u pojedinim situacijama nisu bili sebični.
Kjeremeh - od prvog dana sam govorio da je jedan od najboljih igrača koje imamo.
Mlinaric - kako je samo izvukao centarsut kod drugog gola, svaka čast. 90% igraca bi ono poslalo u ruke golmanu.
Zekic - najbolje sto imamo i zbog čega se nadamo većim mogućnostima u Europi.
Imamo ekipu koja može ravnopravno igrati evropske utakmice protiv Craiove i sl.timova.
Za Europu su ti potrebni brzi igrači naprijed koji u svakom trenutku mogu napraviti problem protivnickoj odbrani...a to sada imamo u većoj mjeri nego ikada u prošlosti.
Kjeremeh - od prvog dana sam govorio da je jedan od najboljih igrača koje imamo.
Mlinaric - kako je samo izvukao centarsut kod drugog gola, svaka čast. 90% igraca bi ono poslalo u ruke golmanu.
Zekic - najbolje sto imamo i zbog čega se nadamo većim mogućnostima u Europi.
Imamo ekipu koja može ravnopravno igrati evropske utakmice protiv Craiove i sl.timova.
Za Europu su ti potrebni brzi igrači naprijed koji u svakom trenutku mogu napraviti problem protivnickoj odbrani...a to sada imamo u većoj mjeri nego ikada u prošlosti.
Vala se nema kome šta zamjeriti.
Da nas je neko pitao prije utakmice može li 2-1 svi bi potpisali.
Ova igra i sve od sinoć miriše na titulu.
Jatta
Kuprešak
Da nas je neko pitao prije utakmice može li 2-1 svi bi potpisali.
Ova igra i sve od sinoć miriše na titulu.
Jatta

Kuprešak

MNON
Ništa ovi Rumuni nisu kvalitetniji od nas, kako su ljudi pričali... U prvih 20 minuta možemo dobit bilo koga ovom igrom
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Odlicna igra,odlicna utakmica,nazalost rezultat je malo skromniji od prikazane igre. Ne garantuje nam nista ali u svakom slucaju mi sa Rumunima mozemo igrati. Jatta je najbolji igrac kojega sam gledao na Koševu poslije rata. Lakoca igranja,pravi igrac.
Osim njega i ostali su bili odlicni. Jovic se recimo nije najbolje snasao u ovom skroz novom timu ,no ima vremena. Renan je mozda mogao bolje. I dalje ostajem pri misljenju da on nije nivo ovog tima i da nam treba dobar napadac. Prekidi su nam isto losi,kao i uvijek,no veseli povratak Djordjevica a zna se koliko je on dobar s prekidima.
U svakom slucaju mozemo biti pozitivni u revansu,kao i u prvenstvu.
Osim njega i ostali su bili odlicni. Jovic se recimo nije najbolje snasao u ovom skroz novom timu ,no ima vremena. Renan je mozda mogao bolje. I dalje ostajem pri misljenju da on nije nivo ovog tima i da nam treba dobar napadac. Prekidi su nam isto losi,kao i uvijek,no veseli povratak Djordjevica a zna se koliko je on dobar s prekidima.
U svakom slucaju mozemo biti pozitivni u revansu,kao i u prvenstvu.
- Shategabri
- Kontakt:
strahmeipomisliti je napisao/la: ↑24 jul 2025, 18:42Shategabri je napisao/la: ↑22 jul 2025, 14:39Fino pišu ljudi, nema A5, A7, svi ulazi.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑22 jul 2025, 14:36
Zavisi kad dodjes,ako imas A5 i dodjes minut pred tekmu neces uci tu uputice te ka ulazima ka Jugu gotovo sigurno
I nemoj ubuduce da se pravis pametan

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Na temu emisije:
Obzirom da je prva takmičarska utakmica sezone - odlično!
Gulijev volej
Kera
Ristovski
Jatta
Imamo nato ekipu, a još bolje, to nije sve
Gol jest malo glupo primjljen, no dobro, ima dosta novih igrača, dotegnuće se to u vožnji.
Obzirom da je prva takmičarska utakmica sezone - odlično!
Gulijev volej

Kera

Ristovski

Jatta

Imamo nato ekipu, a još bolje, to nije sve

Gol jest malo glupo primjljen, no dobro, ima dosta novih igrača, dotegnuće se to u vožnji.
Koševo Zapad
Odlicna utakmica. Ali nista nije gotovo, ne bi bilo gotovo ni da je ostalo 2:0, tako da je ovaj rezultat mozda i dobar kako se u revansu ne bi opustili.
Jedna dobra utakmica ne mora nista znaciti, ako tu dobru igru ne potrvdimo i u revansu.
Jatta odlican, Banic i kompletna zadnja linija također, s tim sto Jović moze i bolje. Renan isto moze bolje, mozda u revansu umjesto njega staviti Đorđevića ili Elezija i ojačati dodatno sredinu.
Tek nakon revansa treba dati neki objektivan sud, jedna utakmica nije mjerilo, ma kako se ona odigrala.
Jedna dobra utakmica ne mora nista znaciti, ako tu dobru igru ne potrvdimo i u revansu.
Jatta odlican, Banic i kompletna zadnja linija također, s tim sto Jović moze i bolje. Renan isto moze bolje, mozda u revansu umjesto njega staviti Đorđevića ili Elezija i ojačati dodatno sredinu.
Tek nakon revansa treba dati neki objektivan sud, jedna utakmica nije mjerilo, ma kako se ona odigrala.
Ne bih da zvučim skeptično, ali prije će biti da smo mi sinoć bili na 300% a ne na 20-30% od svojih mogućnosti. Onakav momentum i motivaciju ćeš šipak imati u ligi protiv Sloge u gostima ili na Koševu protiv ekipa koje ti igraju bunker a Kazlagić ti presijeće 50 napada i pokaže 10 kartona. Nadam se samo da ćemo biti na onom nivou protiv konkurenata, a ove manje utakmice dobijati kako znamo i umijemo.
Navijači moraju uvijek biti vjetar u leđa ekipi, a ne da se poslije prvog kiksa mrškaju igrači i tjeraju treneri. Sinoć je bilo slabije navijanje, ali tako ti je kad imaš sadržaja na terenu.
Navijači moraju uvijek biti vjetar u leđa ekipi, a ne da se poslije prvog kiksa mrškaju igrači i tjeraju treneri. Sinoć je bilo slabije navijanje, ali tako ti je kad imaš sadržaja na terenu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Shategabri
- Kontakt:
Ako će se tako gledati, onda da ni ne igramo sezonu.Zeko87 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 08:10Ne bih da zvučim skeptično, ali prije će biti da smo mi sinoć bili na 300% a ne na 20-30% od svojih mogućnosti. Onakav momentum i motivaciju ćeš šipak imati u ligi protiv Sloge u gostima ili na Koševu protiv ekipa koje ti igraju bunker a Kazlagić ti presijeće 50 napada i pokaže 10 kartona. Nadam se samo da ćemo biti na onom nivou protiv konkurenata, a ove manje utakmice dobijati kako znamo i umijemo.
Koševo Zapad
Ne, poenta je da ne mogu biti očekivanja i poređenja sa sinošnjom i da će biti uspona i padova, što objektivnih što zbog dušmana koji će dati sve od sebe da nam podapinju kao i u zadnjih 4-5 sezona.Shategabri je napisao/la: ↑25 jul 2025, 08:13Ako će se tako gledati, onda da ni ne igramo sezonu.Zeko87 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 08:10Ne bih da zvučim skeptično, ali prije će biti da smo mi sinoć bili na 300% a ne na 20-30% od svojih mogućnosti. Onakav momentum i motivaciju ćeš šipak imati u ligi protiv Sloge u gostima ili na Koševu protiv ekipa koje ti igraju bunker a Kazlagić ti presijeće 50 napada i pokaže 10 kartona. Nadam se samo da ćemo biti na onom nivou protiv konkurenata, a ove manje utakmice dobijati kako znamo i umijemo.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Jeli neko primjetio kako se brat prostro na istoku kod drugog gola. Moram naci snimak, ja se nadam da je dobar. Pad za oskara nane mi
Nekako ste mi Banica zapostavili. Jako dobar golman koji zna igrat nogom
Dobro nam jutro bordo braćo, sinoć sve super od igre, zalaganja, navijača. Ostaje žal što u Rumuniju ne idemo sa većom prednošću a zaslužili smo i te kako. Svi su bili dobri ali Jata, šta je ono

- OldTownDistrict
- Kontakt:
Kratka je nit prosjecnog samoprozvanog pitara od “nemamo sredine”, “dovedeni su amateri” do mi smo vec u grupnoj fazi. Luzerski mentalitet.
ZZ
ZZ

....sve drugo će proći!
- Shategabri
- Kontakt:
Naše je da se uhvatimo u koštac s problemima kakvi god oni bili.Zeko87 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 08:19Ne, poenta je da ne mogu biti očekivanja i poređenja sa sinošnjom i da će biti uspona i padova, što objektivnih što zbog dušmana koji će dati sve od sebe da nam podapinju kao i u zadnjih 4-5 sezona.Shategabri je napisao/la: ↑25 jul 2025, 08:13Ako će se tako gledati, onda da ni ne igramo sezonu.Zeko87 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 08:10Ne bih da zvučim skeptično, ali prije će biti da smo mi sinoć bili na 300% a ne na 20-30% od svojih mogućnosti. Onakav momentum i motivaciju ćeš šipak imati u ligi protiv Sloge u gostima ili na Koševu protiv ekipa koje ti igraju bunker a Kazlagić ti presijeće 50 napada i pokaže 10 kartona. Nadam se samo da ćemo biti na onom nivou protiv konkurenata, a ove manje utakmice dobijati kako znamo i umijemo.
Materijala ima, to smo vidjeli.
Koševo Zapad
Treba obavezno uvesti navijacku policiju. Dva lika na istoku ono seljački glasno nista ovo ne valja, sta je ovo zekicu druga ekipa izasla drugo poluvrijeme, joooj sjevera jest propo... cijelo vrijeme. Pa ako si dosao s rajom i komemtarisi s rajom a ne da 50 ljudi oko sebe zagadjujes negativom. Ono majkemi isto da likovi dobiju po 50 maraka da seru jer ono ne moze normalan covjek raditi.
Slažem se, i ja isto govorim odavno... neke bi likove tačno izbacio zauvijek sa stadionaŠTA_JE je napisao/la: ↑25 jul 2025, 08:41Treba obavezno uvesti navijacku policiju. Dva lika na istoku ono seljački glasno nista ovo ne valja, sta je ovo zekicu druga ekipa izasla drugo poluvrijeme, joooj sjevera jest propo... cijelo vrijeme. Pa ako si dosao s rajom i komemtarisi s rajom a ne da 50 ljudi oko sebe zagadjujes negativom. Ono majkemi isto da likovi dobiju po 50 maraka da seru jer ono ne moze normalan covjek raditi.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas i 23 gosta.