zvuči kao da bi jednom nogom prekucao ligucollector je napisao/la:Krle i bezvoljan bolji od 90% trenutnih na maksimumu !!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
zvuči kao da bi jednom nogom prekucao ligucollector je napisao/la:Krle i bezvoljan bolji od 90% trenutnih na maksimumu !!!
Znas kako kaze nas narod, koga uhvatise tog j*****Locust je napisao/la:Ne razumijem čemu brisanje mog posta, ako već nije obrisano 50 postova istog sadržaja kada je Benko "otjeran"?
Hajd ok.
Ja jarane, samo je moj post bio ironičan a ovi prije nisu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Znas kako kaze nas narod, koga uhvatise tog j*****Locust je napisao/la:Ne razumijem čemu brisanje mog posta, ako već nije obrisano 50 postova istog sadržaja kada je Benko "otjeran"?
Hajd ok.
Da nisi uranioLakoste je napisao/la:
Nikad nije rano za nasu ljubavSarajlijica1946 je napisao/la:Da nisi uranioLakoste je napisao/la:
Nudi se momcina al basrasavoje je napisao/la:Vidjela sam Velkoskog u scc-u.
Da.franklampard8 je napisao/la:Vidjela?rasavoje je napisao/la:Vidjela sam Velkoskog u scc-u.
bez nogu !!!DenchiNL je napisao/la:zvuči kao da bi jednom nogom prekucao ligucollector je napisao/la:Krle i bezvoljan bolji od 90% trenutnih na maksimumu !!!![]()
![]()
![]()
![]()
joker90 je napisao/la:Ima li iko ovdje, da u njemu gori zeeeeelja svaaa??
Nadam se da će Rustemović biti na klupi danasZukanovic je napisao/la:Zadna Utakmica ove godine za mene. nadam se da ce Rutemovic dati gol danas.
Nadam se da ti je ovo posljednji postZukanovic je napisao/la:Zadna Utakmica ove godine za mene. nadam se da ce Rutemovic dati gol danas.