Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Joj šećere kakve bošnje i tajna policija
pa jedva javna funkcioniše.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jesu smatrali i Makedoniju svojom?sekerbay je napisao/la: Srbi su ovu zemlju smatrali svojom, baš ko i ti, barem do rata i početkom rata.
Pa ti sad meni kaži, ko je veći čuvar rs-a, dodik ili sda
Ma i sda i sve druge strane. Za mene je to sve isto.
@Kawhi, nismo valjda slabiji i od Makedonije pa ih Srbi ne napadaju?
-
- Kontakt:
Zaključio sam na osnovu videa gdje se momci izvinjavaju, vidi se da su nezreli. Ovaj drugi roni suze.Kajzer10 je napisao/la:A sta, to si ti zakljucio na osnovu klipa gdje oni gadjaju nesto?
Imate ovih odraslih koji vrijeđaju i nije im uopšte žao zbog toga, a o izvinjenju da ne pričam.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
S ovim se slazem, ali samo ako bi derala zlocince sa sve tri strane, a ne sa jedne.sekerbay je napisao/la:To je drugo. Treba znati napraviti razliku.Kajzer10 je napisao/la:Opet kazem, tu pricu primjenite na svaki zlocin. Sutra da ovi udave nekog, reci cemo opet djeca, sta oni znaju od zivota.
Primjer:
Skoro je bio slučaj da su neki srbi bošnjacima potrovali stoku.
Što se mene tiče, slučaj treba dobro ispitati. Ako je u pitanju klasična komšijska mržnja, onda ih samo oglobiti.
Ali, ako se radi o nacionalnoj netrpeljivosti, onda globa plus dugogodišnji zatvor.
Ovdje bi srbi trebali pokazati ljudskost i obračunati se s njima. Ovo je ispit za njih.
E sad drugo, a to je ono što zamjeram rahmetli aliji.
Naime, morala se napraviti tajna organizacija koja bi se isključivo bavila pronalaskom i eliminacijom ratnih zločinaca. Ono, pojela ih noć. Na svakom ostaviti ceduljicu. Uzor? Mosad i njihov lov nacista. I još žešće.
Kad bi smako stotinu il dvije, nikad im više ne bi naumpalo da ponove ono što su radili.
A ovo... Ma daj. Sad, ili je do nas koji smo rasli u nekim drugim vremenima i koji smo oguglali u ratu, ili je do vas osjetljivih.
Ovi nisu djeca, ali ocigledno nisu ni zreli, a ni bistri. A svakako je postalo simptomaticno da vise mrznje ima u onima koji su rodjeni posle tog rata, nego u onima koji su ga prozivjeli. Kao i da su oni u dijaspori najvece patriote.
Nema razlike, jer ovdje vise pricamo o opravdanju za krivicno djelo Sutra neka popije i udari nekog, hehe dijete se malo zanijelo. Nek se izvine covjeku i to mu je kazna.sekerbay je napisao/la:To je drugo. Treba znati napraviti razliku.Kajzer10 je napisao/la:Opet kazem, tu pricu primjenite na svaki zlocin. Sutra da ovi udave nekog, reci cemo opet djeca, sta oni znaju od zivota.
Primjer:
Skoro je bio slučaj da su neki srbi bošnjacima potrovali stoku.
Što se mene tiče, slučaj treba dobro ispitati. Ako je u pitanju klasična komšijska mržnja, onda ih samo oglobiti.
Ali, ako se radi o nacionalnoj netrpeljivosti, onda globa plus dugogodišnji zatvor.
Ovdje bi srbi trebali pokazati ljudskost i obračunati se s njima. Ovo je ispit za njih.
E sad drugo, a to je ono što zamjeram rahmetli aliji.
Naime, morala se napraviti tajna organizacija koja bi se isključivo bavila pronalaskom i eliminacijom ratnih zločinaca. Ono, pojela ih noć. Na svakom ostaviti ceduljicu. Uzor? Mosad i njihov lov nacista. I još žešće.
Kad bi smako stotinu il dvije, nikad im više ne bi naumpalo da ponove ono što su radili.
A ovo... Ma daj. Sad, ili je do nas koji smo rasli u nekim drugim vremenima i koji smo oguglali u ratu, ili je do vas osjetljivih.
Ljudi imaju 20 godina, znaci deliktno sposobni, dusevno zdravi i neka odgovaraju u skladu sa zakonom a ne da tamo nesto pociste. Bas me zanima ta tvoja vlast i kako bi izgledao taj krivicni zakon tj. ko bi sa 20 godina bio dijete a ko ne.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Osoba sa 20 i 21 nije zrela, još ih vode emocije. Neke studije su pokazale da osobe sa 22 koriste iste dijelove mozga, na isti način, kao i osoba sa 16 god. Nijedna osoba nije sa 21 zrela, nema šanse. Da li na isti način razmišlja osoba od 21. i osoba od 30?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ostavite se psihologije i razvoja ličnosti.
Ni ja se ne petljam u statiku.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kako sa mladom ideBosniacum Lilium je napisao/la:Ostavite se psihologije i razvoja ličnosti.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Feldmarschall
- Kontakt:
Treba pritvoriti sve koji dvadesetjednogodišnjacima daju akademske titule jer se radi o dječurliji koja veze sa životom nema.
ja razmišljam kao da imam 30Unofficialpage je napisao/la:Osoba sa 20 i 21 nije zrela, još ih vode emocije. Neke studije su pokazale da osobe sa 22 koriste iste dijelove mozga, na isti način, kao i osoba sa 16 god. Nijedna osoba nije sa 21 zrela, nema šanse. Da li na isti način razmišlja osoba od 21. i osoba od 30?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Stvarno misliš da bi se oni izvinuli da ih kamere nisu snimile?Bundesliga je napisao/la:Zaključio sam na osnovu videa gdje se momci izvinjavaju, vidi se da su nezreli. Ovaj drugi roni suze.Kajzer10 je napisao/la:A sta, to si ti zakljucio na osnovu klipa gdje oni gadjaju nesto?
Imate ovih odraslih koji vrijeđaju i nije im uopšte žao zbog toga, a o izvinjenju da ne pričam.
Još sad mogu moždanrafiti u Lidlu a ne biti profesionalni fudbaleri.
Kocka je bačena
A stani, zar stvarno mislite da je izvinjenje iskreno ? Uostalom, i da jeste kakve koristi ? Imaš svoju kuću i idi gađaj do sabaha ako hoćeš pa se izvinjavaj babi i majci što su te napravili takvoga kakav jesi.Hendo je napisao/la:Stvarno misliš da bi se oni izvinuli da ih kamere nisu snimile?Bundesliga je napisao/la:Zaključio sam na osnovu videa gdje se momci izvinjavaju, vidi se da su nezreli. Ovaj drugi roni suze.Kajzer10 je napisao/la:A sta, to si ti zakljucio na osnovu klipa gdje oni gadjaju nesto?
Još sad mogu moždanrafiti u Lidlu a ne biti profesionalni fudbaleri.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nije bitno jel razmisljaju kao da imaju 16, 20 ili 30 godina. Ocito nisu razmisljali nikako. Jer da su razmislili sekundu jednu, oni bi bili svjesni posljedica, na stranu sa tom mrznjom koju imaju u sebi.
Postoje ljudi koje i ja mrzim (pojedinci, ne skupine), pa opet se nikad nisam pijan pobio, niti razbijao nesto na javnom mjestu, niti nacinio bilo kakvu vrstu stete (osim sebi
)
Postoje ljudi koje i ja mrzim (pojedinci, ne skupine), pa opet se nikad nisam pijan pobio, niti razbijao nesto na javnom mjestu, niti nacinio bilo kakvu vrstu stete (osim sebi

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Još uvijek priča oko bacanja flaša 
I ja sam gađo svašta neš
kasnije fasujem kod kuće i to je to.
Jbt država, svi me tukli
od učiteljice, preko starijih momaka, pa sve do ukućana.
Nikom ništa. Još sretan ako si umjesto pet nanijećenih dobio samo dva šamara.
A sad? Jao, moje dijete
nemoj da ga komarac ujede. I onda kad "moje dijete" odraste da može pisat na forumu, zgrazava se kad neka balavurdija baci flašu na džamiju. I kod nas je bilo nijeta da se šta hiti na srpsku crkvu. Al k., ima police. Nabije te nogom i pošalje kući.
Nema medija da prave dramu.

I ja sam gađo svašta neš

Jbt država, svi me tukli

Nikom ništa. Još sretan ako si umjesto pet nanijećenih dobio samo dva šamara.
A sad? Jao, moje dijete

Nema medija da prave dramu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Jah, naumpade mi i onaj slučaj kad radnici komunalnog hvataju onu dzukelu 
Onaj jedan proklinje, a ona ženska plače
Ma drama jbt.
Kod nas joldo šinter, ubije ti kera ako nema kaiš. Samo zaustavi motor, skine pušku i to je to. Čak ni ne sjaše sa motora

Onaj jedan proklinje, a ona ženska plače

Ma drama jbt.
Kod nas joldo šinter, ubije ti kera ako nema kaiš. Samo zaustavi motor, skine pušku i to je to. Čak ni ne sjaše sa motora

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Pitao bih te kakva bi se kampanja napravila da je bilo šta se desilo nekom katoliku ili pravoslavcu u nekom većinskom Bošnjačkom gradu.
Derdiyok, oni to sve glume. Pravo lice su pokazali napafom a sve poslije toga je gluma.
Derdiyok, oni to sve glume. Pravo lice su pokazali napafom a sve poslije toga je gluma.
Kocka je bačena
Covjek je najiskreniji kad popije. 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
I ti Hendo neka drama kvin 
Samo crnjaci.
Ako si nekad bio u tz, možda si prolazio kraj srpske crkve. E, tu je u ratu često bila murija. Čuvali ljudi jer je bilo nas koji bi hitili kamen. Kažem, šutne te nogom i na tome se završi.
Tragedija je Jaro što jedan adolf iz Brčkog iz zatvora ismijava žrtve i kaže kako se on tobože pomirio.
Tragedija je što ga nismo živog zapalili prije negoli se dokopo haga.
I sa ovim završavam na ovu nepotrebnu temu.

Samo crnjaci.

Ako si nekad bio u tz, možda si prolazio kraj srpske crkve. E, tu je u ratu često bila murija. Čuvali ljudi jer je bilo nas koji bi hitili kamen. Kažem, šutne te nogom i na tome se završi.
Tragedija je Jaro što jedan adolf iz Brčkog iz zatvora ismijava žrtve i kaže kako se on tobože pomirio.
Tragedija je što ga nismo živog zapalili prije negoli se dokopo haga.
I sa ovim završavam na ovu nepotrebnu temu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.