Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

AshburtonG
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la AshburtonG » 25 jan 2017, 11:57

AA23 je napisao/la:Return Miloša je 0, Nadal osvaja preko 20 poena na drugi servis, mislim da to ne bi prošlo pored nekog boljeg returnera, i 6 set lopti, čisti dokaz da Raonić nema ono što treba da riješi meč.

Nego btw. zašto ovi Nadalovci misle da će lahko proći protiv Dimitrova? Dimi nije izgubio nijedan meč u ovoj godini, a ja očekujem neku povredu Nadala poslije ovog AO, kao i inače :mrgreen:
U drugom setu je osvajao samo 25% na drugi servis i opet ga je dobio.O cemu ti pricas? :crazy:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 25 jan 2017, 11:57

Kelner69 je napisao/la: Kompletni Milos koji udara ravno :guz:
Da primjera radi. Ili kompletni Milos koji leti za Kanadu prvim avionom. Ili Raonic kojem ce dobro doci pauza da obidje grad i mozda sta i na belegiju natakne sa Gasquetom! :rol: :rol: :rol:

Dalje strucnjaci kazu David Goffin bog tenisa, apsolutni GOAT, kazu lik ima sve u malom prstu, kazu onda struSnjaci Grile ne zna da igra, da on upola igra koliko guzi pokazo bi nesto. Vrlo moguca cinjenica: Grisha apstinira od yebacine, ide da osvoji titulu i da onda kao GS pobjednik tek krene kremu najboljih krema da yebe.

Kako god Grisha yebe i trpa i ne vadi. Ha picicima ha ovim kako ja volim reci "kvazi teniserima" :D
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 25 jan 2017, 11:57

Samosarajvo se vratio na pdf nakon tri godine :lol:

A bodiju se naravno dize na svaki bolje odigran Nadalov mec, samo kad se sjetim ejakulacije kad je osvojio Hamburg. :lol:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 25 jan 2017, 11:59

Smijem isto tako reći da je Monfils pružio veći otpor :roll:

Fun fact : 3 one handed backhand igrača su u polufinalu, Nadalu bi ležala sva 3, međutim tako je već jednom bilo, pa ga je Wawaš ' navodno povrijeđenog ' dobio u finalu.

Raonić i dalje pokazuje kakav je igrač te da je nedorastao GS-u, Delpo bi i sa slomljenim desnim zglobom iskoristio jednu od 6 set lopti, nažalost ovaj ne zna i to je to.

Nadal je proveo najviše sati na terenu, Stan i Roger najmanje, Dimitrov nema izgubljen meč, a Nadalu leži igra protiv sva 3 igrača, kako će biti dalje? Vidjećemo, ovo prvenstvo je otvoreno, što nije bilo odavno!

@Ashburton

Mislim da je pisalo dole u donjem uglu desnom, da je Nadal osvojio 25 poena? Ili je bio postotak..

Ali nebitno sada, pogledaj kako Miloš loše returnira, ovo je preloše, ne možeš ovako loš return imati na drugi servis Nadala, mora tu biti dosta jači.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 jan 2017, 12:01

Cuj ovog pacijenta, ''navodno povrijedjenog''. Nadal u tom finalu je jedva prebacivao lopticu preko mreze, o cemu ti pricas?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 jan 2017, 12:01

samosarajvo je napisao/la:Sve lopte su spasene na Nadalovu igru sem one duple greske.
Ne kakite puno :)
Sta ima nadalova igra :rol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 25 jan 2017, 12:02

Navodno povrijedjen. :rol: :bow:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 jan 2017, 12:03

Koliko je samo Miloš izgubio dobijenih poena, sve izgradi i dođe na mrežu odigra volley na sredini terena i Rafa ga lagano prođe ili s tim istim volleyom pogodi mrežu. Miloš i Kei vrlo dobri igrači za imati u žrijebu, imaš dobar meč gdje možeš vidjeti gdje si a znaš da ćeš pobjediti jer će ovi sve šanse koje imaju prokockati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 25 jan 2017, 12:04

Na Nadalovu igru spašene sve brejk lopte,koji racku?
You'll never walk alone.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 25 jan 2017, 12:04

Unofficialpage je napisao/la:Koliko je samo Miloš izgubio dobijenih poena, sve izgradi i dođe na mrežu odigra volley na sredini terena i Rafa ga lagano prođe ili s tim istim volleyom pogodi mrežu. Miloš i Kei vrlo dobri igrači za imati u žrijebu, imaš dobar meč gdje možeš vidjeti gdje si a znaš da ćeš pobjediti jer će ovi sve šanse koje imaju prokockati.
Da tako je. Tragedija na kojim dijabolama ostaje tenis. Bice vise chokiranja nego na WTA.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 25 jan 2017, 12:07

Al koliko Milos ima srece sa ovim close loptama, bukvalno svaki challenge je otisao na stranu Milosa, tj. Rafini udarci za zavrsavali po cent izvan, 3 gema na 30-30 ili 15-30 na Milosev servis i sve 3 loptice su otisle u njegovu korist, da je malo vise srece davno bi ovo gotovo bilo, ovako se Raonic jos nekako drzi u mecu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 25 jan 2017, 12:07

AA23 je napisao/la:Smijem isto tako reći da je Monfils pružio veći otpor :roll:

Fun fact : 3 one handed backhand igrača su u polufinalu, Nadalu bi ležala sva 3, međutim tako je već jednom bilo, pa ga je Wawaš ' navodno povrijeđenog ' dobio u finalu.

Raonić i dalje pokazuje kakav je igrač te da je nedorastao GS-u, Delpo bi i sa slomljenim desnim zglobom iskoristio jednu od 6 set lopti, nažalost ovaj ne zna i to je to.

Nadal je proveo najviše sati na terenu, Stan i Roger najmanje, Dimitrov nema izgubljen meč, a Nadalu leži igra protiv sva 3 igrača, kako će biti dalje? Vidjećemo, ovo prvenstvo je otvoreno, što nije bilo odavno!

@Ashburton

Mislim da je pisalo dole u donjem uglu desnom, da je Nadal osvojio 25 poena? Ili je bio postotak..

Ali nebitno sada, pogledaj kako Miloš loše returnira, ovo je preloše, ne možeš ovako loš return imati na drugi servis Nadala, mora tu biti dosta jači.
Postotak buraz.

Sto se tice Nadalove igre, evidentan napredak BHa i servisa.FH se lagano vraca,ali jos to nije na nivou.Kretanje je najveci problem.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 25 jan 2017, 12:08

Dobro bodi123, tvoje mišljenje, ja se sjećam da je taj isti ' povrijeđeni Nadal ' zaigrao u 3 setu ako se sjećam kao da mu ništa nije, :hmmmmm: a nije njemu prvi put da je razlog poraza povreda jelde?

Sinoć sam prognozirao i dao veće šanse Nadalu baš zato jer je Raonić ovakav kakav je..

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 jan 2017, 12:10

Believe je napisao/la:Na Nadalovu igru spašene sve brejk lopte,koji racku?
Servis vineri Rafe, direktan FH viner, duboki returni ili duboke spinovane loptice poslje kojih je Raonic grijesio.
Na to mislim znalci

Btw, jednu od tih BL je i dobio Nadalovom duplom, tj 2 zaredom jer je bilo 15:30.

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 25 jan 2017, 12:10

Joj ovih hejtera više puna vas kapa. Prije Zvereva talenat, prije Monfilsa priča, prije Raonića nema šanse ovaj mašina, sad kad siluje Raonića džaba mu jer će izgubit od Dimitrova?

Poserem se na komplekse.
Zadnja izmjena: vedoz, dana/u 25 jan 2017, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 25 jan 2017, 12:11

AA23 je napisao/la:Dobro bodi123, tvoje mišljenje, ja se sjećam da je taj isti ' povrijeđeni Nadal ' zaigrao u 3 setu ako se sjećam kao da mu ništa nije, :hmmmmm: a nije njemu prvi put da je razlog poraza povreda jelde?

Sinoć sam prognozirao i dao veće šanse Nadalu baš zato jer je Raonić ovakav kakav je..
Smijesan si, pitam se da li si ti uopste gledao taj mec?

Evo ti pogledaj isjecke drugog seta, covjek nije mogao hodati po terenu, primio injekcije i tablete, malo se popravilo a nedovoljno da pruzi svoju igru.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 jan 2017, 12:14

jestamaji je napisao/la:pitanje je da li miloš uopšte vjeruje u sebe ... ovo nije smio izgubiti

mislim da je ovo gotovo. kad je nadal ispustio 2:0 ako je ikad?
jeste. fonjini na USO. mislim i verdasko na AO
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 25 jan 2017, 12:15

Aha, a to ja ipak mislim da su bolovi bili od Stanove partije, ne od Nadalovih inače povreda, ja sam skeptičan uvijek oko Nadala i imam svoje mišljenje tu, svidjelo se tebi ili ne.

Ja sam sinoć svoj realan komentar ostavio, druga je stvar što navijam za Miloša u ovom meču.

TrollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la TrollsRoyce » 25 jan 2017, 12:16

Ni Raonic ni Nadal nemaju sanse protiv Fedexa, znaci Wawrinka i eventualno ludilo Dimitrova u finalu dijele Fedexa od punoljetstva.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 25 jan 2017, 12:18

schminka je napisao/la:
Sta je s tobom covjece, prodjel Rafa u drugu sedmicu slema? :mrgreen:

Hajmo zavrsiti ovo, visi brejk u zraku, ne bi bilo dobro bezveze jos 1 set igrati

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []