FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RichmanBiH
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RichmanBiH » 20 nov 2016, 15:44

Rustem predobar danas, dijelio lopte uzimo, fauliro. Crnkic isto dobar prvo pol,drugo kad promjenise igraca nije se sastavio sa loptom. Balic I mihojevici losi,hodzic nista, hebib solida, bekic solida, dulja odlican.
UPRAVA NAPOLJE!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 nov 2016, 15:49

logično je kada ideš jako prema naprijed da bude propuh pozadi dobro je ovo danas bilo falilo je nama nekoliko igrača pa su morali igrati i oni koji ne zaslužuju da igraju tako uz nekoliko pravih pojačanja biti će ovo dobra ekipa :thumbup: :thumbup:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 20 nov 2016, 15:50

Umjesto 6:1,4:3.
Prvo poluvrijeme je pokazalo da se moze, a drugo da se mora trcati i ginuti, ako se hoće bježati od prosjeka.
Umjesto da ležerno odgledamo utakmicu, diže nam se šećer na kraju.
Sada dobro odraditi ove dvije utakmice prije pauze, a na proljeće je druga prića.
Idemo na duplu krunu.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 nov 2016, 16:01

FrancescoTotti je napisao/la:sta je sad, protiv krupe ste svi svrsavali a igra bila ista kao i sad. bitna su tri boda koja imamo nakon ove tekme i nista vise
Ista utakmica kao protiv Krupe? Ma ni blizu, danas su odigrali dobru utkamicu, stvarali šanse, moglo se nešto vidjeti, protiv Krupe je bila katastrofa, nisu se mogli sastati s loptom, jednom rječju - odron!
Zip je napisao/la:Nasa realnost je borba za drugo mjesto sa Radnikom, kospama, Krupom.. Ako se ukaze prilika za nesta vise, naravno da treba iskoristiti.
Trenutno jeste, mada, Krupa će polako ali sigurno pasti, imaju paklen raspored sada. Željo je duplo gori od nas. Radnik drži konstantu, ali mislim da nam neće biti konkurenti za prva 3 mjesta jer će ih vjerovatno najbolji igrači napustiti u prelaznom roku. Sloboda se raspada, Široki nikad gori. Volio bi da Zrinjski kiksa u ove 2 utakmice a da mi pobjedimo obje, i onda bi mogli maštati i o borbi s njima za to prvo mjesto, naravno ako se dobro pojačamo, ako ostane na ovome onda je i 3 mjesto - uspjeh ali naravno, pojačat ćemo i izgledat ćemo bolje na proljeće.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 20 nov 2016, 16:02

Ma kako Rustem može biti dobar, joj kad opali loptu prema porodilištu :lol: :lol: :lol:
Jedina dobra stvar kod njeg je što je imao par oduzetih lopti, al sve prema naprijed je za zatvora
SARAJEVO

General61
Kontakt:

Post Postao/la General61 » 20 nov 2016, 16:05

Ko bi svijetu ugodio? Odlična utakmica u kojoj je Sarajevo pokazalo da se sa pravim prisupom kao u prvom poluvremenu ,moze dosta toga uraditi. Uz 3 extra pojačanja u vezi i napadu mislim da možemo dosta napraviti na proljeće. Zaostatak za Zrinjskim je veliki / Hurticu sram te bilo/ ali plasman u Europu ne bi trebao doći u pitanje. Pokusati iskoristiti povoljan raspored jer u sljedećih 5utakmica 4 igramo u Sarajevu i gostujemo u Tuzli .Sa 4 pobjede i recimo bodom u Tuzli svašta može biti do kraja. NARAVNO I KUP JE ŠANSA tako da je najgori period iza nas.Nije ni Zrinjski mašina moraju i oni kiksati i to mozda već u sljedećem kolu.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 nov 2016, 16:14

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 20 nov 2016, 16:18

Evo svih golova.
Sarajevo ljubavi moja.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 20 nov 2016, 16:27

slika
:salut: :salut:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 20 nov 2016, 16:29

Crnkic, Duljevic, Hebibovic, Rustemovic, Kadusic odlicni.
Balic i Pavlovic najgori!
1946

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 20 nov 2016, 16:30

SiouxLukavac je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:sta je sad, protiv krupe ste svi svrsavali a igra bila ista kao i sad. bitna su tri boda koja imamo nakon ove tekme i nista vise
Ista utakmica kao protiv Krupe? Ma ni blizu, danas su odigrali dobru utkamicu, stvarali šanse, moglo se nešto vidjeti, protiv Krupe je bila katastrofa, nisu se mogli sastati s loptom, jednom rječju - odron!
Zip je napisao/la:Nasa realnost je borba za drugo mjesto sa Radnikom, kospama, Krupom.. Ako se ukaze prilika za nesta vise, naravno da treba iskoristiti.
Trenutno jeste, mada, Krupa će polako ali sigurno pasti, imaju paklen raspored sada. Željo je duplo gori od nas. Radnik drži konstantu, ali mislim da nam neće biti konkurenti za prva 3 mjesta jer će ih vjerovatno najbolji igrači napustiti u prelaznom roku. Sloboda se raspada, Široki nikad gori. Volio bi da Zrinjski kiksa u ove 2 utakmice a da mi pobjedimo obje, i onda bi mogli maštati i o borbi s njima za to prvo mjesto, naravno ako se dobro pojačamo, ako ostane na ovome onda je i 3 mjesto - uspjeh ali naravno, pojačat ćemo i izgledat ćemo bolje na proljeće.
Samo drzati bar nekih 4-5 bodova se iza Zrinje do lige za prvaka, a onda se pofajtati za titulu u medjusobnim okrsajima, pa sta bog dadne. Sad ako bog da na zimu Cala valjda odradi dobar skauting i dovede bar 3 provjerena pojacanja, pa da se imamo cemu nadati. Ali ne mozes ne primijetiti razliku u igri sada i na pocetku prvenstva sa onim retardom jbt, nebo i zemlja. Cala majstore. :bih:

Danas Pavlovic kao amater, ni odbrana nista bolja.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 nov 2016, 16:38

jurisicduska je napisao/la:Rustemovića i Bekića otjerat dok nije kasno.
Rustem nije bio uopste los danas.
Nakon ulaska Sarica i Projekta nasa igra je prilicno pala.

amorovski
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amorovski » 20 nov 2016, 16:57

hapuc je napisao/la:slika
:salut: :salut:
Nermine brate nas..
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 20 nov 2016, 16:59

fico je napisao/la:Ma kako Rustem može biti dobar, joj kad opali loptu prema porodilištu :lol: :lol: :lol:
Jedina dobra stvar kod njeg je što je imao par oduzetih lopti, al sve prema naprijed je za zatvora
Asiistencija nista? Onaj sut je nevazan. Bolesnici.
UPRAVA NAPOLJE!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 nov 2016, 17:03

steta sto duljevic, crnkic pa i hebibovic i dušan nemaju 10-ku da im fura lopte u prostor i da odigraju dupli pas, mislim da bi to bilo perverzno dobro.

Danas nismo pobjedili laganije jer nismo imali spica koji bi realizovao prodore krila... bekic vjecito ukopan iza stopera se krije. I kada dobije priliku sutira ocajno ....
e, meni nije jedna stvar jasna. Rustemovic.
iMA FENOMENALNU DUGU LOPTU, I PAS ROZ PROSTOR ... i umjesto da radi oni sto najbolje zna, tjj da igra na taj nacin, on uzme i valja loptu... pa sto crni rusteme? STo?

Kakve je lopte poslao danas ono dugo nisam gledao jos od stojceva, ali onda dobije loptu na sredini i pocne se vrtiti i dvati neke idiotske pasove....

Odbrana ne kontam sta i m danas bi?

crnkic i duljevic level iznad, strasno kako su odigrali!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 20 nov 2016, 17:11

RichmanBiH je napisao/la:
fico je napisao/la:Ma kako Rustem može biti dobar, joj kad opali loptu prema porodilištu :lol: :lol: :lol:
Asiistencija nista? Onaj sut je nevazan. Bolesnici.
Koja asistencija?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 nov 2016, 17:12

Onaj drugi gol Crnkića, evo ne znam.
Samo Saraj'vo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 nov 2016, 17:16

Dobro je Rustemovic igrao,nas su danas izmjene usporile jel su se u tom trenutku zajedno na terenu nasli Rustemovic,Radovac,Saric i to je samo po sebi samoubistvo jel tu svako svakoga gusi,i ima problema i naprijed i nazad.

Pavlovic je svoje odbranio ovdje,ovo ce mu i biti zadnja sezona kao jedinici.Nevjerujem ni da ce ga ostaviti kao zamjenu,mada eto nemoze mu se reci da je los,korektan je ali mislim da treba bolja jedinica i da mi je drago sto istu vec traze.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 20 nov 2016, 17:17

Duljevic je asist za 2 i 3 sigurno.

Za cetvrti mozda mada je tu zasluzniji nas igrac koji je preskocio loptu a najzasluzniji golman mladosti.

Ja stvarno ne znam ko je gurnuo loptu za 4. Gol.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 20 nov 2016, 17:23

Ko god misli da su Mikel i Projeka't igrači za Sarajevo, poserem mu se u usta!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”