mah, lupa samo tako. slucajno, imam aplikaciju kojom se moze vidjeti trenutni status racuna za bilo koju firmu iz bih (ne za fizicka lica) i sada pogledah. ni priblizno ne iznosi tacne informacije (tacno je da imamo blokiranih, kao i aktivnih racuna), ali nema veze s ovim sto on pise o broju blokiranih i vremenu blokade. nemam namjeru ovdje iznositi tacne informacije.FKZ1921 je napisao/la:Stvarno bi bilo bobro ne citirati dokazanog lazova...lijepo je ne vidjeti novu laz.ChWilla je napisao/la:naknada za eksproprijaciju je po zakonu sastavni dio rješenja kojim se ona određuje. i korisnik eksproprijacije ne može ući u posjed eksproprisanog dok ne plati ili ustupi naknadu. i postupak određivanja naknade se vodi po službenoj dužnosti taman niko ne zatražio. taj postupak je u toku i u njemu učestvuju ovlašteni predstavnici kluba.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Sto se tice upravljanja klubom nikad nisam bio zadovoljni ljudi imaju plan i rjesavaju stvari po prioritetima.Daleko je to od idealnog ali je mnogo bolje i od perioda kada je Amar bio u klubu.
Ima izgleda da se popravi i stanje sa sportskom i igrackom krizaljkom jer su se ukljucili jos neki ljudi. Mislim da ce biti jos finih vijesti u bliskoj buducnosti.
Ima izgleda da se popravi i stanje sa sportskom i igrackom krizaljkom jer su se ukljucili jos neki ljudi. Mislim da ce biti jos finih vijesti u bliskoj buducnosti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ovi pisu kao sto je i Violina vodio marketing...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
i nisam citirao, pišem kako jeste po zakonu. kojeg svako može naći u dva klika i provjeriti ovo. nije ni velik.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Rekao bi neko mi zabijamo 5 golova po utakmici...pa pises da gomilamo igrace...Jaozinho22 je napisao/la:Pored Joce,Beganovića,Kokota,Diatte još jednog špica kupovat i davat mu platu,DIVNOYYY je napisao/la:Nusmir Fajic dobio i zvanicno nogu iz Dinama Minska, slobodan igrac uz to Edo Kurtagic mu novi menadzer, menadzer Kvesica, Kerle, Kosorica itd.
Stizu pare pa neka ih barem sad pametno uloze ...

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
E ovo je u pravu. Znam lično i provjereno da je Željo mogao dobiti velike pare za nadoknadu izgubljene zemlje za saobračajnicu jer je to po pravilima Evropske banke koja finansira projekat. Još dok je Đelo bio direktor to se moralo tražiti. Inače cijela saobračajnica je pomjerena do samog stadiona iz ličnog interesa Koldže i njegovih kuča. Čak ni sad nije kasno da se pošalje pismo EBRD-u u kojem bi se napisalo da vlasti nisu isoštovale evropska pravila banke i projekat bi bio obustavljen sve dok se ne izvrši revizija ceaste i Željo ne obešteti. Izgleda da se ovdje svi boje Koldže a ovo pišem zato što znam da je tako.ChWilla je napisao/la:naknada za eksproprijaciju je po zakonu sastavni dio rješenja kojim se ona određuje. i korisnik eksproprijacije ne može ući u posjed eksproprisanog dok ne plati ili ustupi naknadu. i postupak određivanja naknade se vodi po službenoj dužnosti taman niko ne zatražio. taj postupak je u toku i u njemu učestvuju ovlašteni predstavnici kluba.
Tako je kako sam objasnio, samo sto cvila lupa ko maxim po diviziji, sve covjek znabojamora je napisao/la:E ovo je u pravu. Znam lično i provjereno da je Željo mogao dobiti velike pare za nadoknadu izgubljene zemlje za saobračajnicu jer je to po pravilima Evropske banke koja finansira projekat. Još dok je Đelo bio direktor to se moralo tražiti. Inače cijela saobračajnica je pomjerena do samog stadiona iz ličnog interesa Koldže i njegovih kuča. Čak ni sad nije kasno da se pošalje pismo EBRD-u u kojem bi se napisalo da vlasti nisu isoštovale evropska pravila banke i projekat bi bio obustavljen sve dok se ne izvrši revizija ceaste i Željo ne obešteti. Izgleda da se ovdje svi boje Koldže a ovo pišem zato što znam da je tako.ChWilla je napisao/la:naknada za eksproprijaciju je po zakonu sastavni dio rješenja kojim se ona određuje. i korisnik eksproprijacije ne može ući u posjed eksproprisanog dok ne plati ili ustupi naknadu. i postupak određivanja naknade se vodi po službenoj dužnosti taman niko ne zatražio. taj postupak je u toku i u njemu učestvuju ovlašteni predstavnici kluba.

Koliko znam sada je kasno za sve, pare su vec odobrene, vlasnici onih autopraonica, plavog oka i onog restorana su uzimali za one supe od prostora i one realno manja zemljista naspram Zeljinog i po 150.000 KM, koliko bi tek mi uzeli

Kao sto rekoh kasno je za sve, i realno neko bi morao preuzeti odg. sto to nije "zaganjano", ovako ispade da drzavi poklanjamo besplatno zemlju

1921'
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
mora biti naknada za ono što će ti uzeti i biće. ne može se postupak okončati bez toga. formalno ona još nije ni uzeta. u toku je postupak i pregovori o cijeni, odnosno naknadi.
Pa napisa ti čovjek i ko je kriv. "Gospodin" Muharemović, ali što ti imaš problem sa ChWillom jer te čovjek demantovao u svim lažima koje si izrekao, to je drugi par obuće.
DRUG NEBI TI PUNCA
sve se još vodi na FK, što može vrlo lako provjeriti svako ko hoće. a vodi se zato što postupak nije gotov. a ne može niti biti gotov bez određivanja naknade, što opet piše u zakonu i što svako može provjeriti.
priča frajer o stupskoj petlji, koja se rješavala deceniju. zašto? upravo zato što se sa svakim moraš ili dogovoriti ili presuditi na sudu.
priča frajer o stupskoj petlji, koja se rješavala deceniju. zašto? upravo zato što se sa svakim moraš ili dogovoriti ili presuditi na sudu.
ovo je odlična vijestFKZ1921 je napisao/la:Sve je bitno. Nekom nesta izgleda bitnije od neceg drugog,i to je ok. Ono sto je vazno,sa svima kojima isticu ugovori u narednih 1,5 godinu,a struka (sef strucnog staba,sef oml.pogona,sportski direktor,par ljudi iz uprave)kaze da su vazni,pocelo se razgovarati o produzenju ugovora. Kako se skim bude postizalo zadovoljavajuce rjesenje,potpisivace se.Guvo88 je napisao/la:Dobro je sto se tice Ace, ali je bitnije sta je s Ogijem i Kokotom??
Ono sto je jako dobro,sa svim perspektivnim omladincima,ustvari sa najperspektivnijim,do godista 98.su potpisani ugovori. Sa par mladjih kadeta(99.g )se takodje priprema teren za potpis.
mislim da sam po ovom pitanju bio najdosadniji na forumu i ovo me obradovalo malo je reći
tako "rano" krenuti u produživanje ugovora znači samo jedno,a svi pravi, normalni i istinski Željovci znamo i šta

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
još jedna vijest za pohvalu svakakoMinjore je napisao/la:Od danas firma kristal cisti dresove i opremu, te takodjer su zaduzeni za ciscenje stadiona prije utakmica
ovo samo pokazuje kako u klubu misle ozbiljno, istina nekad im treba i ukazati na neke stvari ali vidi se da postoji kohezija...radi se šta se može a ovo je odličan primjer kako se sa vrlo malim stvarim može mnogo popraviti imidž kluba
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
- bistrikboy
- Kontakt:
Na Slobodu bez kartoniranih Beganovica,Memije i Kosorica te povrijeđenog Enisa Sadikovica.Tekma u srijedu od 18.30...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Beganovic svakako nije u formi, Memija i Kosoric ce nam bas faliti. Ali dobra stvar sto bi Livaja mogao pokazati da li je za prvog tima ili ne. Sloboda u formi, dolaze kompletni, odavno nisu bili u vrh i sigurno dolaze po pobjedu, za razliku od nas koji nismo u formi, fali nam igraca a pri tome zamjene su jako upitne. Jako bitna utakmica za sve, ovo ce biti prekretnica svega, ako izgubimo bice svega ne sumnjam!bistrikboy je napisao/la:Na Slobodu bez kartoniranih Beganovica,Memije i Kosorica te povrijeđenog Enisa Sadikovica.Tekma u srijedu od 18.30...
i uzelac, sad ne može staviti enisa na stopera sve da hoće.
Ma nek ne igra Beganović. Ali odsustvo Memije, Kosorića a i Enisa će biti hendikep jer smo desetkovani na defanzivnim pozicijama. Zamisli situacije, ne daj Bože, povrijedi se neko u toku igre, ko bi mogao ući u defanzivnu liniju? Još smo uzdrmani zbog lošeg rezultata u Zenici, nameće se imperativ pobjede a Sloboda u formi, igraće neopterećeno. Biće teško.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ima Hodzurda,opusti seshzna je napisao/la:Ma nek ne igra Beganović. Ali odsustvo Memije, Kosorića a i Enisa će biti hendikep jer smo desetkovani na defanzivnim pozicijama. Zamisli situacije, ne daj Bože, povrijedi se neko u toku igre, ko bi mogao ući u defanzivnu liniju? Još smo uzdrmani zbog lošeg rezultata u Zenici, nameće se imperativ pobjede a Sloboda u formi, igraće neopterećeno. Biće teško.

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sta bi od price u vezi stadiona?
Cudi me samo sto ne spominju da je stadion etaziran na sest dijelova, tj sest vlasnika!
Cudi me samo sto ne spominju da je stadion etaziran na sest dijelova, tj sest vlasnika!
Ma jarane ovdje se nista ne spominje, sve je kod nas dobro, nas je stadion, racuni su blokirani godinama, ova uprava 3 godine radi pravi posao, kad pitas sta su uradili Boga pitaJ. Bila je ono kao prica da je odluka upravnog odbora ili predsjednistva da ce zvati revizorsku, cak je mislim Gredic na zvanicnoj stranici rekao da ce angazovari revizorsku kucu i utvrditi tacan dug, i zasto niko nije pokazao taj NALAZ ?
Zadnja izmjena: HeartSock, dana/u 04 sep 2015, 22:11, ukupno mijenjano 2 puta.

bistrikboy je napisao/la:Ovi pisu kao sto je i Violina vodio marketing...
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Kompromis, MoSaZeLjo1921, Napapijri, Pablo11, Pact1921 i 64 gosta.