U jesmo i prišli, evo usra se...Lakoste je napisao/la:Kad se uzmete preseravati. Dobili utakmicu, prisli vodecoj ekipi a vi se i dalje preseravate oko Radovca, Rustemovica i ostalih. Ebalo vas preseravanje, radujte se. Ja vjerujem u titulu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ne bi mi bili Sarajevo kad bi rahat priveli tekmu kraju!
Sad je vakat da se Metalhehehe-u osvetimo sto nas isprangijase na Kosevu!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Yebo te on, kakav je to igrač koji visi u kladionici, tačnije na Mejtašu(Čekaluša, premier)... Sad zamislite, kakve mi ološe imamo... Neću da ih viđam po kafanama, kladionicama, lutrijama, šišama.., ako nema rezultata, neću! Tad bi im jedino oprostiostreetstyle je napisao/la:Volio bih da se cesce da prilika Cetkovicu. Slican igrac crnkicu , zna sa loptom...ima dobar pregled igre.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
ledesma je napisao/la:Yebo te on, kakav je to igrač koji visi u kladionici, tačnije na Mejtašu(Čekaluša, premier)... Sad zamislite, kakve mi ološe imamo... Neću da ih viđam po kafanama, kladionicama, lutrijama, šišama.., ako nema rezultata, neću! Tad bi im jedino oprostiostreetstyle je napisao/la:Volio bih da se cesce da prilika Cetkovicu. Slican igrac crnkicu , zna sa loptom...ima dobar pregled igre.
Prvo ....hebo on tebe
Cuj igrac koji ide u kladaru je olos.....

- franklampard8
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo gurati dalje, bit ce ovo ok..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
franklampard8 je napisao/la:A voli i zestinu uz cigaru.
ko benko jel

sjećam se ovog posta i borbe protiv mahale. i kad je mahala bila na koljenima klub je napredovao,Dirk je napisao/la:Mahala , mahala , mahala , mahala , mahala , mahala , mahala![]()
![]()
međutim danas je ponovo mahala ta koja vodi glavnu riječ. zbog toga i jesmo tu gdje smo sada.
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.
Drago mi je.ledesma je napisao/la:U jesmo i prišli, evo usra se...Lakoste je napisao/la:Kad se uzmete preseravati. Dobili utakmicu, prisli vodecoj ekipi a vi se i dalje preseravate oko Radovca, Rustemovica i ostalih. Ebalo vas preseravanje, radujte se. Ja vjerujem u titulu.
Ocito da je nekim krivo sto smo dobili i sto smo se priblizili Zrinjskom pa ne mogu da crnace.

-
- Kontakt:
Hajd ti lagano u Banoviće i nemoj ovdje da vrijeđaš ljude nije ti ovo babovina.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
haris004 je napisao/la:Sutra imam osjećaj da će bit neka luda utakmica, sa puno golova.
Bilo bi lijepo vidjeti Saida da je spreman od prve minute, mislim da je vrijeme nakon pola godine da i odigra nešto.

Čudi me nekako što nema Ćetkovića više na terenu. Za Saida sumnjam da će više i zaigrat ozbiljan nogomet. Šteta zbog velikih očekivanja kojih smo imali.
Danas dobra utakmica, očekivano odbrana popustila nakon niza dobrih utakmica, sve dok zabijamo više nego što primamo dobro je.
Zanimljivo razdoblje pred nama. Sa pojačanjima možemo i do titule jer je skoro sve u našim rukama. Sve dobijemo do kraja i mi smo prvaci.
Očekujem barem to drugo mjesto, kup po mogućnosti, ubacivanje nekoj juniora u prvi tim u vatru, na način kao što je Kadušić dobio priliku, pa šta bude.
-
- Kontakt:
Meni nije zato nikog i ne vrijeđam. Ako imaš šta da kažeš reci argumentima nemoj ljudima govorit da su jadni i da su im majke jadne. Jednostavno nećeš to raditi i ćao. Ovdje se zasniva razgovor na fer osnovi, radi šta hoćeš al poštuj malo i tuđe mišljenje. Ljudi majkla nisu vrijeđali na taj način.
Mnogo sam ja argumenata potrošio, i objasnio, i dočarao, ali da mi ovi sad dolaze i pamet sole, i svršavaju protiv Mladosti 4:3, možeš da pročitaš sve moje postove!jurisicduska je napisao/la:Meni nije zato nikog i ne vrijeđam. Ako imaš šta da kažeš reci argumentima nemoj ljudima govorit da su jadni i da su im majke jadne. Jednostavno nećeš to raditi i ćao. Ovdje se zasniva razgovor na fer osnovi, radi šta hoćeš al poštuj malo i tuđe mišljenje. Ljudi majkla nisu vrijeđali na taj način.
Niko nije zadovoljan sadasnjim dijelom sezone, al ako uzmemo da smo prije mjesec dana kasnili 12 bodova a sad kasnimo 7 bodova za vodecim to je napredak. Nije se danasnjom utakmicom razlika mogla smanjiti svih 10 bodova nego maximum tri. Ovo sto ekipa pruza zadnje utakmice je odlicno i evidentan napredak. Ko ne zeli to da vidi klasicni je serator.
-
- Kontakt:
Pa ne moraš ih vrijeđati majstore. Ima ljudi ne prate fudbal nikako ima ljudi pretjerani optimisti. Šta je problem ako neko ima drugačije mišljenje. Ne mora biti jadan i majka mu jadna. Mislim glupo je da i ulazimo u diskusiju oko tog. 3 boda su 3 boda igru nemoj ni očekivati do 2017. Na momente mogu ali ovo nije ekipa koja će odigrati dominantno 90 minuta nemamo kadar za to. Ali ljudi su optimisti jer vide da malo fali da ovo bude ko bombona 2/3 igrača.
Pozitivno je što je ofanzivni dio proradio što Čala ima viziju kako igrati, dakle ima nekih pomaka nije da nema.
Pozitivno je što je ofanzivni dio proradio što Čala ima viziju kako igrati, dakle ima nekih pomaka nije da nema.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 20 nov 2016, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Da, ali, ovdje vlada anarhija. Čuj odmah ideš na ban, zašto? Jel ja to ne smijem reći da Rustem ne valja, da je projekat ku.rac, i da imamo alkosa jadnog koji nam govori protiv slobode bravo legende....joker90 je napisao/la:Nema se sta praviti anketa, zna se da nismo zadovoljni i da hocemo vise i bolje..ledesma je napisao/la:Evo neka taj isti Hilmo, napravi anketu, jesmo li zadovoljni učinkom naše ekipe u prvom dijelu, ako bude više za, nego protiv, ja više nikad neću riječ napisati na ovom forumu.joker90 je napisao/la:Hiiiilmo!! Evo hiiiin, opena se tuččču!!
Pa svako ko spomene da je Mikel igračina, vrijeđa moju fudbalsku inteligenciju i smijem da mu kažem da je ''jadan'' !!!!
Ja nisam zadovoljan što mi ganjamo jedan svinjski.. nisam... sa Tanom sa historijom jednostavno nisam...
U utakmici Zrinjski - Željezničar najbolje X. Sa pobjedom jednom priđeš 2 boda bliže, a drugom pobjegneš dodatno još 2 boda. 

SRETAN BROJ - 1725
Bravo, super. Dobar zaključak. A jel znaš da je u nas ista uprava na čelu sa bordom direktora i Farukom I., I da će ti ta ista upava prirediti sa svojim neznanjem i drugi dio sezone, sa svojim pravljenjem i kreiranjem ekipe...Lakoste je napisao/la:Niko nije zadovoljan sadasnjim dijelom sezone, al ako uzmemo da smo prije mjesec dana kasnili 12 bodova a sad kasnimo 7 bodova za vodecim to je napredak. Nije se danasnjom utakmicom razlika mogla smanjiti svih 10 bodova nego maximum tri. Ovo sto ekipa pruza zadnje utakmice je odlicno i evidentan napredak. Ko ne zeli to da vidi klasicni je serator.
Ja i? Sta predlazes? Da prestanemo ici na utakmice, radovati se pobjedama?
Ti crnjaci za sebe, ne moras trovati sve redom svojim negativnim mislima.
Ti crnjaci za sebe, ne moras trovati sve redom svojim negativnim mislima.
Naravno da smijes reci to za Rustema, tu se apsolutno slazem s tobom. I u dosta drugih stvari se slazem s tobom, nezadovoljan sam i ja, ali ti ne bi skodio malo blazi pristup prema drugim bordo forumasima.ledesma je napisao/la: Da, ali, ovdje vlada anarhija. Čuj odmah ideš na ban, zašto? Jel ja to ne smijem reći da Rustem ne valja, da je projekat ku.rac, i da imamo alkosa jadnog koji nam govori protiv slobode bravo legende....
Pa svako ko spomene da je Mikel igračina, vrijeđa moju fudbalsku inteligenciju i smijem da mu kažem da je ''jadan'' !!!!
Ja nisam zadovoljan što mi ganjamo jedan svinjski.. nisam... sa Tanom sa historijom jednostavno nisam...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Kera1403, misstianopenaldo, samoFKS, senad82 i 56 gostiju.