FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 20 nov 2016, 21:07

Lakoste je napisao/la:Ja i? Sta predlazes? Da prestanemo ici na utakmice, radovati se pobjedama?
Ti crnjaci za sebe, ne moras trovati sve redom svojim negativnim mislima.
Hehehehe, eto vidiš kako ti razmišljaš, ja ipak smatram da treba da se ide i uvijek da do znanja, da hoćemo srce na teren, jer smo mi Sarajevo i ne želim da ganjamo neki svinjski sa nekim otpatcima! Moje negativne misli ova ekipa zaslužuje sa truhlama koje posjeduje u svojoj ekipi, i dok se ne otjeraju i napravi zdrava ekipa, i zadovoljavajuće mjesto na tabeli a to je 1. mjesto!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 20 nov 2016, 21:09

Novakovic, Balic, Hodzic, Ivetic, Saric, Cetkovic, Hebibovic, Crnkic, Ahmetovic na jednoj strani. Na drugoj Adilovic, Andjusic i Husejnovic na drugoj. Sta je ovdje Ihtijarevic pogriješio puno? Ja se slažem da može puno bolje, odnosno mora puno bolje ali brate imao je "koga" da traži igrace da mu se dovedu. Sad ovaj prelazni rok kako odradi možemo dati kvalitetan sud. Što se mene tu tiče ja bih Husrefa, Hadzibegica i Sušica, ali svi oni imaju trenerske ambicije.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 nov 2016, 21:15

Ja u nekih 90% podrzavam i shvatam @ledesmu, ali sam prestao s tim pljuvanjem cisto da vidim sta ce se desit na pauzi...
Kao sto sam vec rekao, drago mi je sto smo podobro istopili ovu prednost zrinjskog, al kad smo se uopste doveli u situaciju da zaostajemo 11 bodova ne vidim ko ima pravo da brani nekom da bude nezadovoljan!
Cekam pauzu, i cekam da vidim jel nasim klosarima u klubu u cilju da idemo naprijed ili standardno da osvajamo titulu svakih 8 godina.

Da me bolje razumijete, necu ja prestat navijat, boze sacuvaj, ako nam klub OPET kiksa na prijelaznom roku, pa opet ne izborimo ni europu. Ni slucajno. Samo cu shvatit jos jednom, bolno, da sve ono cime su nas filovali nije istina i da smo cisti prosjek lige koji s vremena na vrijeme sastavi generaciju koja valja.
Tad cu dosta mirnije i pratit sve te tekme i sve dogadjaje .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 20 nov 2016, 21:29

Fb navijaci dodjite i na kosevo nekad

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 nov 2016, 21:32

dynamodresden1 je napisao/la:Fb navijaci dodjite i na kosevo nekad
Hajd ti na kosevo opet

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 20 nov 2016, 21:44

Dobro je ovo danas bilo, najvažnija su 3 boda i svakako ono takođe jako bitno da Čala zna kako treba i šta hoće a na pauzi malo metla, malo šta kvalitetno dovesti i onda uzet dobru kandžiju :opaopa:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 20 nov 2016, 22:21

Kao sto rekoh juce za Zrinjski da su k ekipa koja ima srrcu da je konkurencija nikad losija, mi smo isto pokazali danas. Zabiti kuci 4 gola, i opet pobjedu dovesti u pitanje je sve samo ne ekipa za vrh.
S druge strane, takva liga pa smo opet pri vrhu. Jedina razlika izmedju nas i madjara je to sto mi nismo imali pripreme i sto smo dobar dio sezone odradili sa parmakom koji ne zna odraditi ni pripreme. Tu su dobili ovo fore sto imaju i to je sve.
Eh sad, ako se Cali na pauzi dovede ono sto bude trazio, al fakat ono sto bude trazio (ne da kaze hocu desetku, oni mu dovedu cetkovica). Mi bi mogli liciti na ekipu koja zna sta hoce. Ne treba tu puno, 2, max 3 igraca.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 20 nov 2016, 22:34

Zrinjski je predobra ekipa. Kakva vam je to prica?
Sto se tice iduca dva kola nek dobiju zelju a izgube od viteza :D. Misljenja sam da ce uzeti 6 bodova.
UPRAVA NAPOLJE!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 nov 2016, 22:36

Hahah, 1. poluvrijeme već šampioni, Zrinjski se već bio usrao, ovih 7 bodova im pustili fore da bude zanimljivija liga. 2. poluvrijeme, ekipa za sredinu tabele, očajno, gasi sve :lol:

Da nas nema trebalo bi nas izmisliti :mrgreen:
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 nov 2016, 22:45

“Fudbal je još jednom pokazao sve svoje čari. Odigrate sjajno prvo poluvrijeme, vodite 4-1, sve kontrolišete i samo se vi pitate na terenu. Onda dođe drugo poluvrijeme, gdje primite brz gol za 4-2, promašite 2-3 šanse, onda primite još jedan gol i na kraju drhtite za pobjedu. Jednostavno, meni je neshvatljivo koliko smo komotno odigrali drugo poluvrijeme. Klubu koji ima renome kakav ima FK Sarajevo to se jednostavno ne smije dogoditi.", kazao je Janjoš, osvrnuvši se na nastup kapitena Sarajeva.

“Haris Duljević je pronašao pravu formu. On je pravi igrač, pravi pokretač naših napada. Igra kapitenski, igra tačno onako kako od njega očekujemo i jako smo zadovoljni njegovim partijama.“

“U meču protiv Metalleghea nam se vraćaju Almir Bekić i Perica Ivetić koji su danas bili suspendovani. Neće biti Dušana Hodžića koji je danas dobio treći žuti karton, a ja se nadam da će nam se vratiti i Mersudin Ahmetović. Vidjet ćemo i šta će biti sa Advanom Kadušićem, koji se povrijedio danas i morali smo ga zamijeniti. Napravili smo jedan sjajan rezultatski niz i gledat ćemo da ga nastavimo i protiv Metalleghea. Postavit ćemo se tako da nas zanima samo pobjeda.“, dodao je Janjoš.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 20 nov 2016, 23:35

Sljedece kolo sta god da se desi u Mostaru uz nasu pobjedi jajcana je za proslavit. Dobije Svinjski gurbeti iza nas 5 bodova i onda im je upitno i razigravanje. Dobiju gurbeti eto nas blizu Mostarca. Nerjeseno bjezimo krmadima i priblizavamo se laznim mostarcima. Naravno, moramo dobiti Metalege :opaopa:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 nov 2016, 00:15

U Ligi za prvaka se može stići i razlika od 9 pa možda čak i 12 bodova. Tu će svaka sedmica biti mnogo,mnogo teška i ekipa mora biti na vrhunskom nivou i pripremljena i uigrana.
Sabrine mi moje!

husE
Kontakt:

Post Postao/la husE » 21 nov 2016, 00:21

Dulja u zadnje tri utakmice imao asistencije u svakoj, odlicno mu lezi novaa pozicija on i Crnkic strasni.

Rustemovic i Saric su samo gusili igru.

Do transfer roka osvojiti sto vise bodova, dobro se pojacati i onda bi se i imali nadatu necem vecem do tada ne treba prognozirati nista niti najavljivati.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 nov 2016, 00:26

BosnianKingdom je napisao/la:U Ligi za prvaka se može stići i razlika od 9 pa možda čak i 12 bodova. Tu će svaka sedmica biti mnogo,mnogo teška i ekipa mora biti na vrhunskom nivou i pripremljena i uigrana.
To je i presudno. Ovaj prelazni rok se mora obavit bez greske, ciljana pojacanja, ojacati deficitarne pozicije, rijesiti se skarta, uz Calinu ruku bi moglo izaci sve na dobro.
Al prvo da se rijese jos ove dvije utakmice i izvuce 6 bodova. :salut:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 21 nov 2016, 00:40

FrancescoTotti je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:U Ligi za prvaka se može stići i razlika od 9 pa možda čak i 12 bodova. Tu će svaka sedmica biti mnogo,mnogo teška i ekipa mora biti na vrhunskom nivou i pripremljena i uigrana.
To je i presudno. Ovaj prelazni rok se mora obavit bez greske, ciljana pojacanja, ojacati deficitarne pozicije, rijesiti se skarta, uz Calinu ruku bi moglo izaci sve na dobro.
Al prvo da se rijese jos ove dvije utakmice i izvuce 6 bodova. :salut:
Upravo tako, prvo da uzmemo naredne dvije pa mozemo mastati. Sreca pa imamo super skauta da nam "probere" ciljana pojacanja. Vidim vecina prekrizila Slobodu i Listicu a vidjecete da to nije pametno.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 nov 2016, 02:52

Da li smo u stanju kvalitetno pojacati ekipu i popuniti one pozicije koje skripe? Gospodin Ihtijarevic mi ne ulijeva povjerenje ama bas nikako. :(
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 21 nov 2016, 05:50

Sabinho je napisao/la:Da li smo u stanju kvalitetno pojacati ekipu i popuniti one pozicije koje skripe? Gospodin Ihtijarevic mi ne ulijeva povjerenje ama bas nikako. :(
bice mozda nekih prinova, ali pojacanja JOK

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 nov 2016, 07:07

BitiSrcemVezan je napisao/la:Hahah, 1. poluvrijeme već šampioni, Zrinjski se već bio usrao, ovih 7 bodova im pustili fore da bude zanimljivija liga. 2. poluvrijeme, ekipa za sredinu tabele, očajno, gasi sve :lol:

Da nas nema trebalo bi nas izmisliti :mrgreen:
bukvalno smo tako i igrali, porazno je da neki smatraju da je to do navijača, a ne do mentalnih patuljaka na terenu kojima se dobre igre incidentalno i vrlo rijetko dešavaju, toliko rijetko da se zbune kad vode i ne znaju rutinski privesti utakmicu kraju, kontrolisati loptu i tempo protiv fudbalski siromašne ekipe.... :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 nov 2016, 08:37

Iz FK Sarajevo za SportSport.ba su potvrdili da je Kadušić dobio jedan neugodan udarac te nije mogao nastaviti utakmicu, ali da se ne radi o povredi ozbiljnije prirode. Fudbaleri Sarajeva nakon pobjede nad Mladosti DK (4:3) danas imaju slobodan dan, a već od sutra kreću pripreme za duel 17. kola sa Metallegheom. Izabranici Mehmeda Janjoša su u sjajnoj formi, nalaze se na trećem mjestu i navijači bordo tima vjeruju da njihova momčad na pauzu može otići sa stopostotnim učinkom iz posljednja dva kola.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 21 nov 2016, 10:22

Naravno da će biti novca i pojačanja na prelaznom roku al dali će biti kvalitetnih fudbalera koje možemo dovesti :hmmmmm:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, Dave, keli, mnon46, Napapijri, perodeformero i 58 gostiju.