Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
jos nema spota za FEAR i LUST, razocaran samDonnie Darko je napisao/la:
Certifikovani goat...
Humble by Kendrick Lamar
...
Chanel by Frank Ocean
...
Butterfly Effect by Travis Scott
...
Broken Clocks by SZA
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
						- Donnie Darko
- Kontakt:
Polahko. To ce na kraju, kao slag na tortu.miki_92 je napisao/la:jos nema spota za FEAR i LUST, razocaran samDonnie Darko je napisao/la:
Certifikovani goat...
Humble by Kendrick Lamar
...
Chanel by Frank Ocean
...
Butterfly Effect by Travis Scott
...
Broken Clocks by SZA
Sto je ovo Peter Prevc los. Nisam prosle pratio znam da 2016 dobar bio.Penaltiky je napisao/la:Jel gleda ko GarmišPartenKirhen
Miljenik admina i ostale moderacije
Ja to samo za NG gledam. Al evo Damjan nije loš.Ramsey8 je napisao/la:Sto je ovo Peter Prevc los. Nisam prosle pratio znam da 2016 dobar bio.Penaltiky je napisao/la:Jel gleda ko GarmišPartenKirhen
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
I prošle godine je bio loš, al' ove je baš propao. Nevjerovatno nakon onakvih rezultata da se ovakvo nešto dešava.Ramsey8 je napisao/la:Sto je ovo Peter Prevc los. Nisam prosle pratio znam da 2016 dobar bio.Penaltiky je napisao/la:Jel gleda ko GarmišPartenKirhen
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
						Re: RE: Re: Chat
Kako se onaj treci zovePenaltiky je napisao/la:Ja to samo za NG gledam. Al evo Damjan nije loš.Ramsey8 je napisao/la:Sto je ovo Peter Prevc los. Nisam prosle pratio znam da 2016 dobar bio.Penaltiky je napisao/la:Jel gleda ko GarmišPartenKirhen
Sent from Bosnian Kingdom using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
						- legenda reala
- Kontakt:
Sve je ovo normalno samo Ahonen i Malysz su drzali konstantu godinama, svi ostali su 2-3 sezone i padaliAerials je napisao/la:I prošle godine je bio loš, al' ove je baš propao. Nevjerovatno nakon onakvih rezultata da se ovakvo nešto dešava.Ramsey8 je napisao/la:Sto je ovo Peter Prevc los. Nisam prosle pratio znam da 2016 dobar bio.Penaltiky je napisao/la:Jel gleda ko GarmišPartenKirhen
Sliri je bio i dominantniji od Preveca pa ga sad nema nigdje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kad se sjetim, prije se zivjelo za ovu novogodisnju turneju, a vec 3-4 god to nikako ne pratim... Ahonen, Morgernstern, Loicl, Janda, Aman, Malis, Sliri i to je to sto je vrijedilo u zadnjih 10ak godina. Japanci su uvijek bili zanimljivi, Noriaki se vjerovatno i sad takmici. 

A Primož PeterkaFederer17 je napisao/la:Kad se sjetim, prije se zivjelo za ovu novogodisnju turneju, a vec 3-4 god to nikako ne pratim... Ahonen, Morgernstern, Loicl, Janda, Aman, Malis, Sliri i to je to sto je vrijedilo u zadnjih 10ak godina. Japanci su uvijek bili zanimljivi, Noriaki se vjerovatno i sad takmici. [emoji38]

Sent from Bosnian Kingdom using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
						- legenda reala
- Kontakt:
Mora se novogodisnja turneja vratiti BHT-u i Velidu ovo na ES mrtvoFederer17 je napisao/la:Kad se sjetim, prije se zivjelo za ovu novogodisnju turneju, a vec 3-4 god to nikako ne pratim... Ahonen, Morgernstern, Loicl, Janda, Aman, Malis, Sliri i to je to sto je vrijedilo u zadnjih 10ak godina. Japanci su uvijek bili zanimljivi, Noriaki se vjerovatno i sad takmici.
Loicl,Janda su bili samo jednosezonski bljeskovi ne mogu s velikanima ovog sporta
Meni najbolje sezone su bile tamo s pocetka ovog vijeka kad su Schmit-Malsyz-Ahonen zadnjim skokom rjesavali titulu pa onda Hanavaldova simultanka itd
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Fina djevojka iz postene kuceFoSte95 je napisao/la:odakle si prostitutku angažovaoOsim13 je napisao/la:Jes jes smocio ga je baba u sudijskoj nadoknadiDerdiyok je napisao/la:Sretna vam Nova godina, sve najbolje u životu.
Jesi kod onog jarana onog sto ih ima 6-7 na lageru?
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Sve najbolje raja
 mada sam joj ime zaboravio
 mada sam joj ime zaboravio  
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Iiiiiiiiideeeeeeee daaaleeeekoooooooooooooolegenda reala je napisao/la:
Mora se novogodisnja turneja vratiti BHT-u i Velidu ovo na ES mrtvo

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ma nisu mi nesto Slovenci nikad lezali. Bila su i ona braca, Kranjec ako se ne varam.Derdiyok je napisao/la: A Primož Peterka
Bas tako, Spaho se uzivi k'o da je uzivo tamo s njima.legenda reala je napisao/la: Mora se novogodisnja turneja vratiti BHT-u i Velidu ovo na ES mrtvo
Loicl,Janda su bili samo jednosezonski bljeskovi ne mogu s velikanima ovog sporta
Meni najbolje sezone su bile tamo s pocetka ovog vijeka kad su Schmit-Malsyz-Ahonen zadnjim skokom rjesavali titulu pa onda Hanavaldova simultanka itd

Ma dobro, nabrojao sam otprilike njih nekoliko dobri.. Zna se ko je tu bio najbolji. Ja sam za Janeom ludio, trcis kuci zadnji dan skole da uzivas tih nekoliko dana na raspustu.

- legenda reala
- Kontakt:
Sjajan doskok u telemarkukobe24 je napisao/la:Iiiiiiiiideeeeeeee daaaleeeekoooooooooooooolegenda reala je napisao/la:
Mora se novogodisnja turneja vratiti BHT-u i Velidu ovo na ES mrtvo
Kad sad gledam ovo na ES, Velid je institucija realno za sve komentatore
Feđa
Nisi spomeno velkog Schmita ni Matia Hautemakia
Sretna nova godina doktori
Hanavald je jedini pobjedio na sve 4 jel takolegenda reala je napisao/la:Mora se novogodisnja turneja vratiti BHT-u i Velidu ovo na ES mrtvoFederer17 je napisao/la:Kad se sjetim, prije se zivjelo za ovu novogodisnju turneju, a vec 3-4 god to nikako ne pratim... Ahonen, Morgernstern, Loicl, Janda, Aman, Malis, Sliri i to je to sto je vrijedilo u zadnjih 10ak godina. Japanci su uvijek bili zanimljivi, Noriaki se vjerovatno i sad takmici.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Adam Mališ je meni bio omiljeni.
Jel Kasai učestvuje na ovoj?

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Razmisljam sad i skontam da je ova 2017. bas dobra bila. Nek 2018. bude jos bolja.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
						- legenda reala
- Kontakt:
Damiki_92 je napisao/la: Hanavald je jedini pobjedio na sve 4 jel tako
Ima ih sa po tri pobjede Ahonen,Petersen itd al četri samo Hanavald
Ucestvuje al nije proso u drugu seriju on i Aman su jos tu od starih skakacaPenaltiky je napisao/la:
Jbt skacu djeca 2000 godiste evo
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 57 gostiju.