FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Lako bi SDP mogao ovo syebati sve i ne glasati na GV kao i Lugavic..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Malo je reći da je 3 puta bolja... Da ne govorim da je ovo sa Fukarama nešto što nikad nije imao. Ali sačekajmo, mora GU odobriti...antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 23:02Ako mu je interesu da se vrati i ako ima iskrene namjere, ima 3x bolju situaciju u klubu, nego kada je dosao prvi put. Barem tako svi mislimo, za sad.
Al opet ovo je Sloboda, do sutra ocekujem jos 2-3 bombe.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ma ne smrdi,idu slijedeće godine lokalni izbori.
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 30 maj 2023, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
- Beduin
- Kontakt:
Pa zar nije Dita "zamrznuta", Senad u toj slucaju vrati dug i odmrzne Ditu (jer se ona pod tim imenom i spominje) te automatski otpadnu i OKK i Aid?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ovo je davno dogovoreno.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
-
- Kontakt:
Dok ne bude sve ispeceno i zvanicno saopsteno, ne treba se radovati i zuriti previse.. da ne bi opet neko razocarenje bilo na kraju. Svi se nadamo najboljem naravno. 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nema se ljudi ovdje sta misliti, pod uslovom da je ovako kako su Fukare napisale. Nema tu price.
alternativa ti je Secer, hej Secer jbt ? pa njih podrzavaju samo ovi sto su licni interes imali i sto ce im Azmir razjebati talove.
ovi ne smiju ostati pa taman da niko ne vodi klub, a kamo li Azmir koji je vagon svojih para vec dao za isti
alternativa ti je Secer, hej Secer jbt ? pa njih podrzavaju samo ovi sto su licni interes imali i sto ce im Azmir razjebati talove.
ovi ne smiju ostati pa taman da niko ne vodi klub, a kamo li Azmir koji je vagon svojih para vec dao za isti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Ma vjerujes da je meni svejedno. Sto je neko rekao, bitno je da se nesto desava, gdje ima dima ima i vatre.Sky9 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 23:04Malo je reći da je 3 puta bolja... Da ne govorim da je ovo sa Fukarama nešto što nikad nije imao. Ali sačekajmo, mora GU odobriti...antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 23:02Ako mu je interesu da se vrati i ako ima iskrene namjere, ima 3x bolju situaciju u klubu, nego kada je dosao prvi put. Barem tako svi mislimo, za sad.
Prije sam za Senada, nego za Azmira. Znajuci cemu je Azmir sve sklon. Al eto, nek odluce oni koji bolje znaju.
Volim tebe, više od sebe
@antisisoja koji brate nick stavljas ako se vrati Azmir 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Znam da nije tema,ali sta ako Senad preuzme OKK sto se spominje,koliki je budjet dovoljan da bi se uslo u npr ABA LIGU…Imal neko ko se iole razumije,predpostavljam da su to ciljevi i ambicije jer ne vidim razlog da Senad udje u OKK i onda vrti se po ovoj nasoj ligi.
Nadam se u Bingusuperior1982 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 22:47Šećeru danas legla tranša iz Grada.Čekao pare da legnu,da ih rastali i da onda ode.
Neki su viđeni i u podmiri večeras![]()

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i sa Azmirom i bez Azmira ove je jucer trebalo otjerati. covjek se oglasava, radi glumi predsjednika a obrukao se za sva vremena.
puna podrska Fukarama, UPRAVA NAPOLJE pa sta god da poslije bude, gore ne moze
puna podrska Fukarama, UPRAVA NAPOLJE pa sta god da poslije bude, gore ne moze
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ja sam za Senada također, ali kad dosad nije htio, ne vjerujem ni da će sada. Neka vrati Ditu, bit će legenda Tuzle za sva vremena.antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 23:13Ma vjerujes da je meni svejedno. Sto je neko rekao, bitno je da se nesto desava, gdje ima dima ima i vatre.Sky9 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 23:04Malo je reći da je 3 puta bolja... Da ne govorim da je ovo sa Fukarama nešto što nikad nije imao. Ali sačekajmo, mora GU odobriti...antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 23:02Ako mu je interesu da se vrati i ako ima iskrene namjere, ima 3x bolju situaciju u klubu, nego kada je dosao prvi put. Barem tako svi mislimo, za sad.
Prije sam za Senada, nego za Azmira. Znajuci cemu je Azmir sve sklon. Al eto, nek odluce oni koji bolje znaju.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ne treba srljat i nikog prihvatat. Cekamo do kraja sedmice ponude Berluskonija i Abramovica
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Mrsko Senadu krenuti od najnižeg ranga takmičenja sa Ditom. Aid i OKK mu trebaju da odmah igra prvu ligu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Ponosnipodrinjac? Moze li?
Il sisinapoguznamuha?
Pomozite bratu svom, da ne bude odbacen

Volim tebe, više od sebe
Može li Sveti Sisojeantisisoja1919 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 23:18Ponosnipodrinjac? Moze li?
Il sisinapoguznamuha?
Pomozite bratu svom, da ne bude odbacen![]()
Ima i avatar odmah:

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tri miliona da budes fina ekipa u ABA ligi, da pobjedujes utakmice.TheRock075 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 23:13Znam da nije tema,ali sta ako Senad preuzme OKK sto se spominje,koliki je budjet dovoljan da bi se uslo u npr ABA LIGU…Imal neko ko se iole razumije,predpostavljam da su to ciljevi i ambicije jer ne vidim razlog da Senad udje u OKK i onda vrti se po ovoj nasoj ligi.
Znaci nesto kao sto ti treba i u fudbalu.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 30 maj 2023, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sjecam se jednog prelaznog roka, mi bili na kupresu, bila prica oko Stevanovica i nas, samo je tad ovako gorilo
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.