x-xAdmir_Sa je napisao/la:Ima ova neka dojava sto je macak rekao ljudima na pp, ja mu se nisam javio, a fakat me zanima sta je![]()
Ako neko zna nek mi javi do pola 3 jer tad idem uplatit

oko 4,5,uplatio sam

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
x-xAdmir_Sa je napisao/la:Ima ova neka dojava sto je macak rekao ljudima na pp, ja mu se nisam javio, a fakat me zanima sta je![]()
Ako neko zna nek mi javi do pola 3 jer tad idem uplatit
Ma tesko,ja bih cak voleo da izgubimo,jer time smo ispali,i ovako smo ali eto,a kada ispadnemo to znaci rodjendan.Admir_Sa je napisao/la:Devilu, molim te mi reci mogu li ovi tvoji uzet u zadruZadar kad je najjaci bio nije uzmao u Bg, a ove godine uzeli, bojim se da im sad ne vrate
Da i mi znamo toliko sigurnih parova nebi bilo ovdjeEmirrr je napisao/la:Moze jedna sigurna, jedno 6-7 parova!!!
hahaha Ma hajde ono se kaze "isgurni" mada ni jedan nije vise siguranEmir_ZENICA je napisao/la:Da i mi znamo toliko sigurnih parova nebi bilo ovdjeEmirrr je napisao/la:Moze jedna sigurna, jedno 6-7 parova!!!
Grosseto - Sassuolo x/xmandraX je napisao/la:e sad onda mozete reci o kakvoj dojavi se radilo...koji par ?
e koji sam ja kreten jos se sinoc ovde zezam sa tim dojavama i hajvan odigram ih na 10kmEmir_ZENICA je napisao/la:Vidite da covjek nema pojma o dojavama,neko mu dao analizu i on stavio kao dojavae moj druze
Sad cu ti lagano reci :
NOGA SA FORUMA![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.