Prioritet za mene je Djelma I svaka cast za Kosorica sto su sarnuli ali Kokota ma dajfanaticZeljin je napisao/la:Nije on kriv sto mu je flasa draga hehe, al neka ga moze nam valjati, ajdeeeee DjelmaaaaMuhamedTM je napisao/la:Nadam se da su mu smanjili platu jer on je kafanski igrac ,poslije 45 lipsa I izgubi snagu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Tamo svi citamo al su zaboravili napisatFKZ1921 je napisao/la:Klupska stranica,druze...ceze je napisao/la:Izgleda da mi je pomaklo ili nema nigdje napisano, na koliko je potpisao Kokot?
Đelmić sljedeći.
Čekamo te slobodo i te tvoje fukare, opet će nam se cijela tuzla napušiti kare
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Pratim klupsku stranicu, tu sam prvo i pročitao ali ne piše na koliko.FKZ1921 je napisao/la:Klupska stranica,druze...ceze je napisao/la:Izgleda da mi je pomaklo ili nema nigdje napisano, na koliko je potpisao Kokot?
Ofanzivac Plavih, Zoran Kokot, produžio je svoj ugovor sa našim Željezničarom.
Zoran je u dresu najtrofejnijeg bh. kluba odigrao 25 utakmica, a postigao je pet golova. Debitovao je na utakmici sa Olimpicom gdje je u pobjedi Plavih od 3:0 postigao dva gola. U Premijer ligi BiH Kokot je sakupio 164 nastupa, te postigao 41 gol.
– Iznimno sam sretan zbog produženja ugovora sa svojim klubom. Kada igrate za Želju motiva vam ne može nedostajati, tako da obećavam navijačima još bolje partije. Zahvaljujem se Klubu i zahvaljujem se navijačima koji su mi u proteklom vrmenu provedenom na Grbavici bili pokretačka snaga, kazao je Zoran Kokot.
Rođen je 28. juna 1985. godine u Sarajevu. Borbeni Kokot je u svojoj karijeri nastupao za OFK Kasindo, potom za Slaviju u nekoliko navrata, belgijski Beveren, iranski Kerman i Gol Gohar, te za sarajevski Olimpic.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Velahavle...U podnaslovu vijesti pise da je covjek produzio i da ga ugovor sad veze za Zelju do ljeta 2018.g
Podnaslov: Ofanzivac Plavih, Zoran Kokot, produžio je svoj ugovor sa našim ŽeljezničaromFKZ1921 je napisao/la:Velahavle...U podnaslovu vijesti pise da je covjek produzio i da ga ugovor sad veze za Zelju do ljeta 2018.g
Nebitno...kad god ode dobro otisao
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nisam se izjasnjavao o tome sta mislim o njegovom produzenju ugovora. Necu se ni izjasnjavati. Vjerujem da ljudi u klubu znaju bolje od mene sta je dobro za klub.pile87 je napisao/la:Podnaslov: Ofanzivac Plavih, Zoran Kokot, produžio je svoj ugovor sa našim ŽeljezničaromFKZ1921 je napisao/la:Velahavle...U podnaslovu vijesti pise da je covjek produzio i da ga ugovor sad veze za Zelju do ljeta 2018.g
mnogo kume, mnogo.
mada ja i dalje ostajem kod mišljenja da je on prevaga bar kao rezerva i jačem želji od ovog. a ovom je i dalje ključni igrač.
mada ja i dalje ostajem kod mišljenja da je on prevaga bar kao rezerva i jačem želji od ovog. a ovom je i dalje ključni igrač.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- SarajlijaTM
Carobna recenica :"neprimjereno skandiranje od strane vlastitih navijaca" ,koja se naravno u lijepoj nasoj bih tumaci selektivno...
I naravno,pojeo vuk magarca za sudjenje i njihov pokusaj da nas naprave ovcama,sve im je.bem lopovsko!
I naravno,pojeo vuk magarca za sudjenje i njihov pokusaj da nas naprave ovcama,sve im je.bem lopovsko!
dok je "ubij turčina" i dalje očito primjereno skandiranje. to su svi prihvatili kao normalno. ni "naši" se više ne trzaju, jer su i nas ubijedili da to tako treba i da drukčije ne može.
- SarajlijaTM
Kadija te tuzi,kadija ti sudi. Jasno ti daje do znanja da te moze pokrasti na ocigled javnosti i jos ti kaznu spucati ako se pobunis
bar se mogu pozdravit preko faceboka i nsbih i pilav i co
- Jaozinho22
- Kontakt:
shzna je napisao/la:Đelmić sljedeći.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ko bi nama ugodio....pile87 je napisao/la:Podnaslov: Ofanzivac Plavih, Zoran Kokot, produžio je svoj ugovor sa našim ŽeljezničaromFKZ1921 je napisao/la:Velahavle...U podnaslovu vijesti pise da je covjek produzio i da ga ugovor sad veze za Zelju do ljeta 2018.g
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Ubij turcina, baliju.... zakolji ovog onog----- bez kazne
savez napolje----1500 KM + ovo 4000 KM "propusti u organizaciji"
savez napolje----1500 KM + ovo 4000 KM "propusti u organizaciji"
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Pa sa ovim kaznama tek pokazuju koliki su moroni.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
SAVEZ STIDI SE SLUGA SI POLITIKE
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Kad vidim ove kazne stvarno pozelim da nas suspenduju zauvijek. Je.bem ima mater svima redom. Koje su to pi.cke...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trenutno korisnika/ca: bvsic, kosuljaplava i 54 gosta.