FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hmm poredit nas s Rijekom i slicno
Mozda je lijepo mastati, pomijerati tu granicu vremenom, ali za pocetak mislim da je najbitnije da mi budemo najbolji u Bosni i Hercegovini sto se svega tice, pa cemo polako podizati tu ljestvicu. Mozda nije najbolje islo do sad, ili smo jednostavno bili nerealni i previse ocekivali, ne znam, ali mislim da smo prebrodili mracni period i da bi napokon trebali nastaviti pravim putem. Ne kazem, mozda nije sjajno, ali ne mora se brate mili sve pljuvat i crnit, jel tesko nekad podrsku pruziti ili presutiti ako vec niste u stanju lijepu rijec uputiti ?

1946~
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Amin, nadam se i ja da je to bio samo crni period gdje je sve islo naopako (zazmirit cu na sve manifetluke koji su se izdesavali s raznim osobama).ThrillerHz je napisao/la:Hmm poredit nas s Rijekom i slicnoMozda je lijepo mastati, pomijerati tu granicu vremenom, ali za pocetak mislim da je najbitnije da mi budemo najbolji u Bosni i Hercegovini sto se svega tice, pa cemo polako podizati tu ljestvicu. Mozda nije najbolje islo do sad, ili smo jednostavno bili nerealni i previse ocekivali, ne znam, ali mislim da smo prebrodili mracni period i da bi napokon trebali nastaviti pravim putem. Ne kazem, mozda nije sjajno, ali ne mora se brate mili sve pljuvat i crnit, jel tesko nekad podrsku pruziti ili presutiti ako vec niste u stanju lijepu rijec uputiti ?
A drugi dio posta, ne znam brate koliko si i da li si uopste primjetio al bar ja licno se trudim da zabpravim na taj crni period iza nas i prestao sam sa iznosenjem negative u nadi da ce krenut na bolje. I onda dobijes ovakve koji isprozivase mene, evandera i jos par nas zbog tri reda tribina... Pa ako ne treba crnjacit vise nemojte bit ni mitomani kao neki.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sve se slazem. Primjetio sam za tebe, ali Evander vjecno crnjak puca, ne kazem, bude cesto upravu, ali.. svi smo mi svjesni tih stvari, ili se bar nadam da smo, ja se drzim one pozitivno misli, pa ce ti se pozitivne stvari i desavati. Ukratko kad se nesto desi dobro, pohvalis, kad je lose, kritikujes.FrancescoTotti je napisao/la:Amin, nadam se i ja da je to bio samo crni period gdje je sve islo naopako (zazmirit cu na sve manifetluke koji su se izdesavali s raznim osobama).
A drugi dio posta, ne znam brate koliko si i da li si uopste primjetio al bar ja licno se trudim da zabpravim na taj crni period iza nas i prestao sam sa iznosenjem negative u nadi da ce krenut na bolje. I onda dobijes ovakve koji isprozivase mene, evandera i jos par nas zbog tri reda tribina... Pa ako ne treba crnjacit vise nemojte bit ni mitomani kao neki.
Ovo mi izgleda kao da ja obucem haljinu od Heidi Klum i stanem ispred ogledala i krivim haljinu sto ja ne izgledam kao Heidi Klum

Tako je i ovde stvar da nije bas uvijek do haljine

1946~
- hzzavidovici
- Kontakt:
Toti svaka cast za 2 posta za prelazni rok i ovaj u vezi kampa. Citajuci ostale postove vidjeh da se spominje zakon o sporu, u BIH se on nikad nece usvojiti dok klubovi zajedno ne krenu u rjesavanje tog problema. Situacija oko dugova drzavi na ime poreza kod otpisivanja kamate je jasan dokaz da ce to tek kad klubovi se ukljuce i biti usvojeno, ali ne samo fudbalski, nego i kosarkaski, rukometaski, odbojkaski itd. Kamp nek se gradi pa nek infrastruktura napreduje cent po cent generacije iza koje dolaze imat ce bar gdje trenirati a ne kao ove do sad. Po meni extra stvar sto se radi u tisini, a ispostovani navijaci u vidu objave informacije na BordoTV da se zna sta se radi.FrancescoTotti je napisao/la:Amin, nadam se i ja da je to bio samo crni period gdje je sve islo naopako (zazmirit cu na sve manifetluke koji su se izdesavali s raznim osobama).ThrillerHz je napisao/la:Hmm poredit nas s Rijekom i slicnoMozda je lijepo mastati, pomijerati tu granicu vremenom, ali za pocetak mislim da je najbitnije da mi budemo najbolji u Bosni i Hercegovini sto se svega tice, pa cemo polako podizati tu ljestvicu. Mozda nije najbolje islo do sad, ili smo jednostavno bili nerealni i previse ocekivali, ne znam, ali mislim da smo prebrodili mracni period i da bi napokon trebali nastaviti pravim putem. Ne kazem, mozda nije sjajno, ali ne mora se brate mili sve pljuvat i crnit, jel tesko nekad podrsku pruziti ili presutiti ako vec niste u stanju lijepu rijec uputiti ?
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
- ElCartel11
- Kontakt:
Evander je posebna prica, sta god, da se desi u klubu on to okrene na crnjak. Uopste nije pohvalio napravljenu tribinu, dao svoje misljenje u vezi toga, vec njegova konstantna prica i crnjak. Pa znamo i mi svi ostali sta je obecano i sta je do sad napravljeno, ali brate kad vidis ovu tribinicu u bordo boji pa srce ti zaigra.FrancescoTotti je napisao/la:j
Amin, nadam se i ja da je to bio samo crni period gdje je sve islo naopako (zazmirit cu na sve manifetluke koji su se izdesavali s raznim osobama).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- ThrillerHz
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: Evander je posebna prica, sta god, da se desi u klubu on to okrene na crnjak. Uopste nije pohvalio napravljenu tribinu, dao svoje misljenje u vezi toga, vec njegova konstantna prica i crnjak. Pa znamo i mi svi ostali sta je obecano i sta je do sad napravljeno, ali brate kad vidis ovu tribinicu u bordo boji pa srce ti zaigra.

1946~
Niti sam kudio, niti hvalio. Javio se pametnjakovic, nicim izazvan, da proziva mene radi tri reda stolica, a pritom niti jedne o tome sto ta tri reda stolica uopste nije dio projekta glavne zgrade sa tribinom. Sta to treba da znaci? Da se odustalo od te zgrade i da je ovo novo idejno rjesenje?ElCartel11 je napisao/la:Evander je posebna prica, sta god, da se desi u klubu on to okrene na crnjak. Uopste nije pohvalio napravljenu tribinu, dao svoje misljenje u vezi toga, vec njegova konstantna prica i crnjak. Pa znamo i mi svi ostali sta je obecano i sta je do sad napravljeno, ali brate kad vidis ovu tribinicu u bordo boji pa srce ti zaigra.FrancescoTotti je napisao/la:j
Amin, nadam se i ja da je to bio samo crni period gdje je sve islo naopako (zazmirit cu na sve manifetluke koji su se izdesavali s raznim osobama).
Samo sam mu argumentovano odgovorio.
Ne diraj mecku dok spava

U sustini, namjerno i ne pisem, ili jako rijetko pisem. Pustio sam da vidimo svi sta ce biti, da ne bude da se stalno ponavljam.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 24 nov 2016, 09:54, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bezveze vala da se poredimo sa njima, mi smo veci i trofejniji klub.ThrillerHz je napisao/la:Hmm poredit nas s Rijekom i slicnoMozda je lijepo mastati, pomijerati tu granicu vremenom, ali za pocetak mislim da je najbitnije da mi budemo najbolji u Bosni i Hercegovini sto se svega tice, pa cemo polako podizati tu ljestvicu. Mozda nije najbolje islo do sad, ili smo jednostavno bili nerealni i previse ocekivali, ne znam, ali mislim da smo prebrodili mracni period i da bi napokon trebali nastaviti pravim putem. Ne kazem, mozda nije sjajno, ali ne mora se brate mili sve pljuvat i crnit, jel tesko nekad podrsku pruziti ili presutiti ako vec niste u stanju lijepu rijec uputiti ?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovdje neki zive u zabludama,jesu ovi iz uprave svojim potezima i amaterizmom usporili neke stvari al pricat ove nebuloze ato Evander prica su smjesne. Prvo kupio nas je Tan tj kupio je maglu i par miliona duga i to neko pljuje? Za 100 godina nas niko nebi kupio,a htjeli mi to il ne nas klub za razliku od ostalih ima sad neki temelj i funkcionise normalno. Prije su igraci odlazili kad su htjeli,plakali da nemaju sta da jedu itd a da retultati moraju biti suplo bolji moraju
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Krenulo je na bolje, samo biti uz klub jos ove dvije posljednje utakmice pa onda zeljno iscekivati prelazni rok i vidjeti da li se nesto vise moze uciniti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koševski premijerligaš je u seriji od tri prvenstvena, ukupno četiri trijumfa u dva domaća takmičenja.
Repuh: Ahmetović igra u Travniku, on će biti spreman za Metalleghe
Repuh: Ahmetović igra u Travniku, on će biti spreman za Metalleghe
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nisi u pravu uopšte. I razlog što ga zovemo tako je upravo taj što nije vlasnik niti može biti vlasnik u postojećem zakonskom okviru.hilmo je napisao/la:Jeste, samo što ga mi zovemo "većinski vlasnik upravljačkih prava".Locust je napisao/la: Tan NIJE naš vlasnik.
A nemoj misliti da to njemu nije jasno, i da je on nekakav naivni filantrop koji je došao ovdje da usrećuje pitare.
Jedini koji zive u zabludi su oni koji razmisljao kao ti i koji ne vide dalje od nosa.zagor1987 je napisao/la:Ovdje neki zive u zabludama,jesu ovi iz uprave svojim potezima i amaterizmom usporili neke stvari al pricat ove nebuloze ato Evander prica su smjesne. Prvo kupio nas je Tan tj kupio je maglu i par miliona duga i to neko pljuje? Za 100 godina nas niko nebi kupio,a htjeli mi to il ne nas klub za razliku od ostalih ima sad neki temelj i funkcionise normalno. Prije su igraci odlazili kad su htjeli,plakali da nemaju sta da jedu itd a da retultati moraju biti suplo bolji moraju
Hoces da kazes da je klub prije Tana bio magla? Tako nazivas FK Sarajevo?
FK Sarajevo nije Tan i nije magla. Odnosno nije bio Tan, danas jeste jer je to njegova privatna prcija sa kojoj moze raditi sta zeli i koja mu nije na listi 100 prioriteta u zivotu. Niti drugi klubovi u ligi koji se nisu prodali nisu magla. Evo egzistiraju i u najmanju ruku su ravnopravni sa nama u svakom pogledu.
Jedan bjelosvijetski prevarant sigurno nikad ne bi maglu kupio.
Je li Vardar bio magla? Uporedi njihovog gazdu i naseg. Uporedi njihov intres za klubove koje su kupili.
Ja se ne zadovoljavam tim sto se nismo ugasili zahvaljujuci Tanu. I bez njega se ne bi ugasili. Nista losiji ne bi bili nego smo danas.
Kljucno pitanje, jesmo li mi ikakav napredak napravili prodajom kluba ili se klub tek onako prodao da bi se prezivjelo?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odredjeni pomak je napravljen, rezultatski prosla sezona nam se neponovila vise ali u administrativnom smislu je stvarno bolje i to osjetno. Sportski rezultati su nama belaj, administrativno je mnogo bolje sada kako sam vec rekao.Evander je napisao/la:Jedini koji zive u zabludi su oni koji razmisljao kao ti i koji ne vide dalje od nosa.zagor1987 je napisao/la:Ovdje neki zive u zabludama,jesu ovi iz uprave svojim potezima i amaterizmom usporili neke stvari al pricat ove nebuloze ato Evander prica su smjesne. Prvo kupio nas je Tan tj kupio je maglu i par miliona duga i to neko pljuje? Za 100 godina nas niko nebi kupio,a htjeli mi to il ne nas klub za razliku od ostalih ima sad neki temelj i funkcionise normalno. Prije su igraci odlazili kad su htjeli,plakali da nemaju sta da jedu itd a da retultati moraju biti suplo bolji moraju
FK Sarajevo nije Tan i nije magla. Odnosno nije bio Tan, danas jeste jer je to njegova privatna prcija sa kojoj moze raditi sta zeli i koja mu nije na listi 100 prioriteta u zivotu. Niti drugi klubovi u ligi koji se nisu prodali nisu magla. Evo egzistiraju i u najmanju ruku su ravnopravni sa nama u svakom pogledu.
Je li Vardar bio magla? Uporedi njihovog gazdu i naseg. Uporedi njihov intres za klubove koje su kupili.
Ja se ne zadovoljavam tim sto se nismo ugasili zahvaljujuci Tanu. I bez njega se ne bi ugasili. Nista losiji ne bi bili nego smo danas.
Kljucno pitanje, jesmo li mi ikakav napredak napravili prodajom kluba ili se klub tek onako prodao da bi se prezivjelo?
Osvojili kup, pa titulu, igrali play-off Evropske lige. Počeli gradit kamp, otvorili dva fanshopa, potpisali sponzorski ugovor sa Turkish Airlinesom, dogovorili saradnju sa Nikeom... ako sve to nisu koraci naprijed, ne znam šta onda jesu. Naš glavni problem je što nikad nismo zadovoljni, nije nam valjao Ibraković koji je mogao jednog Jajala dovest u Sarajevo, jednog Benku, Delača... halo, golman koji pripreme prođe s Cechom i Courtoisom je branio u Sarajevu. Sad je na njegovom mjestu ćevabdžija. Nije nam valjao ni Kodro, nisu valjali Bilbija, Todorović, Stojčev, Velkoski... hoćemo da budemo Dinamo za 3 godine, pa ne može tako. I Anzhi je htio da bude CSKA preko noći pa su se samo više uvalili. Al klub je u svakom slučaju napredovao u odnosu na sezonu 12/13, kad nas je Kukeši izbacio u drugom pretkolu a za klub nastupale vedete poput Melunovića, Radulovića, Huseinbašića, Bandovića...Evander je napisao/la:Jedini koji zive u zabludi su oni koji razmisljao kao ti i koji ne vide dalje od nosa.zagor1987 je napisao/la:Ovdje neki zive u zabludama,jesu ovi iz uprave svojim potezima i amaterizmom usporili neke stvari al pricat ove nebuloze ato Evander prica su smjesne. Prvo kupio nas je Tan tj kupio je maglu i par miliona duga i to neko pljuje? Za 100 godina nas niko nebi kupio,a htjeli mi to il ne nas klub za razliku od ostalih ima sad neki temelj i funkcionise normalno. Prije su igraci odlazili kad su htjeli,plakali da nemaju sta da jedu itd a da retultati moraju biti suplo bolji moraju
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Osvajali kupove i ranije.
Osvajali i titulu za vrijeme hebenog Baljka.
Play off igrali i ranije za vrijeme Hebenog Baljka.
Imali ugovor na Nike-om za vrijeme hebenog Baljka i to puno bolji ugovor, pravi ugovor, ne kupljene dresove. Sa Deltom bio potpisan.
Kao Dinamo necemo biti za 100 godina, ali je porazavajuce da budemo kao Krupa.
Ona ekipa iz 2012/13 bi nasamarala ovu ekipu.
Osvajali i titulu za vrijeme hebenog Baljka.
Play off igrali i ranije za vrijeme Hebenog Baljka.
Imali ugovor na Nike-om za vrijeme hebenog Baljka i to puno bolji ugovor, pravi ugovor, ne kupljene dresove. Sa Deltom bio potpisan.
Kao Dinamo necemo biti za 100 godina, ali je porazavajuce da budemo kao Krupa.
Ona ekipa iz 2012/13 bi nasamarala ovu ekipu.
Senad Repuh
Da bismo uradili iskorak u Evropi, trebaće još godinu ili dvije.
Da bismo uradili iskorak u Evropi, trebaće još godinu ili dvije.

SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.