Strasan igrac, u svakom momentu moze ugroziti golmana. Nadam se da ce bi ti standardan, apsulutno je zasluzioJuveSissoko je napisao/la:Eta beta je gazda, kako se lik sam bori protiv odbrane, Matri to nikad nece moci.Steta sto je Quag koljeno sjebao, sada bi harao ligom.harebianconero je napisao/la:Uh jes mi drago.![]()
![]()
Strepio sam pravo, mislio sam da će opet X, a onda BOOOOOM - Marco Motta - spasioc.![]()
Po meni je Quagliarella bolji od Matrija, ja mislim da zaslužuje 1. postavu.![]()
Kako Vučko oplete po sudiji '' 'bem ti familiju čelavi ''![]()
Padoin je bio loš, al haj opraštam mu jer je prva tekma kao starter.
Bonucci dobar je bio.![]()
![]()
Storari nam pobi igrače![]()
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma nek igra Ibra nema veze, nedamise slusati kako nije igro ibra ovo ono. Oni sada lete previse jer misle da ce nas nakantiti ko Arsenala. Eh kako bi volio da im Pirlo ovkao neki slobodnjak zabije u sred San Siru i usuti i!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- harebianconero
- Kontakt:
Jeste li vidjeli onu situaciju kada je Storari uletio pa počeo da vuče Bonuccia za vrat.
Gleda Bonucci odvuče ga nešto, konta šta se dešava..
Gleda Bonucci odvuče ga nešto, konta šta se dešava..
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Pirlo: Neka Ibra igra protiv nas
Pobjedili su Udine vise sretno nego spretno. Uopste nisam vidio neku super ekipu, jos ih je Juve 2 puta pobjedio
Arsenal nije nikakvo mjerilo bilanove snage, po meni prosjecna ekipa koja nema nikave sanse da se plasira sledece sezone u LP...
-
jasko_juve
- Kontakt:
Kako se moze desit da Zlatan igra kad je dobio tri tekme kazne??
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nisam gledao nažalost,očekivano teška utakmica,ako ništa valjda nećemo više u ovom sastavu izlaziti na teren.
Šta se desilo sa Vučinićem i sudijom?
Ako neko nađe,molim da postavi neki link gdje mogu snimak tekme pogledati.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
nije tako davno bila utakmica Milan v JuventusSoloJuve26 je napisao/la:Ma nek igra Ibra nema veze, nedamise slusati kako nije igro ibra ovo ono. Oni sada lete previse jer misle da ce nas nakantiti ko Arsenala. Eh kako bi volio da im Pirlo ovkao neki slobodnjak zabije u sred San Siru i usuti i!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
http://www.fullmatches.net/" onclick="window.open(this.href);return false;Oxygen je napisao/la:Nisam gledao nažalost,očekivano teška utakmica,ako ništa valjda nećemo više u ovom sastavu izlaziti na teren.
http://www.rojadirecta.me/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje obicno budu postavljene utakmice u roku 24h.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Highlights utakmice.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Quagliarella je meni strasan napadac, opasan iz svake pozicije i to je to sto mi trebamo u napadu. Smeta mi to sto Krasic i Elia ne igraju nasa najkvalitetnija krila nego im neki Padoin uzima mjesto a on se nije nesta pokazao ni u defanzivi zbog koje i ima prednost.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- JuveSissoko
- Kontakt:

Conte potrosi energije kao pojedini igraci a sve imam osjecaj da im je jbo sve po spisku na poluvremenu.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- harebianconero
- Kontakt:
Hvala puno.Juventino je napisao/la: http://www.fullmatches.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rojadirecta.me/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje obicno budu postavljene utakmice u roku 24h.
@Hare

Šta im Storari uradi,nije normalan
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- harebianconero
- Kontakt:
„Mislim da smo bili dobri i u 4-3-3 i u 3-5-2 ove sezone, ali mislim da je tim sretniji sa ovom taktikom. Imamo tri izvrsna štopera i šteta je bilo koga od njih izostaviti." - Conte
Caceresa nije ubrojao..
Caceresa nije ubrojao..
Sada sam slušao intervju,jeste,rekao je da sada imaju i Caceresa tu.harebianconero je napisao/la: Caceresa nije ubrojao..
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- harebianconero
- Kontakt:
Aha, ima logike.Oxygen je napisao/la:Sada sam slušao intervju,jeste,rekao je da sada imaju i Caceresa tu.harebianconero je napisao/la: Caceresa nije ubrojao..
Jel šta govorio za onaj potez Storarija ?
Conte je rekao da je sudija bio izvrstan.
Smijao se,kaže da nije dobro da sami sebe povrijeđujemo.harebianconero je napisao/la: Jel šta govorio za onaj potez Storarija ?![]()
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Treba pouke izvući iz večerašnje utakmice, ovo je na kraju odlično ispalo, iako nije krenulo kako valja... Prvo greška je bila Padoin na strani u ovaj 3-5-2 formaciji, ali dobro je ispalo, nije nas mnogo koštalo, a Conte je uvidio da on nije za te pozicije, bar se nadam
.
Još jedan pozitivna stvar je Quagliarella, koji me podsjeća na onog iz prvog dijela prošle sezone, još samo mu malo fali, ali ovakav nam je igrač potreban protiv mali ekipa, koliko sam pokušava, još mi se ona prečka mota po glavi
. Nadam se da će uskoro ponovo dobiti šansu od prve. Pirlo možda odigrao i najbolju utakmicu ove sezone, imao je mnogo dobri utakmica, ali danas je baš bio raspoložen, nadam se da će tako biti i protiv Milana. Buffon kako sam odbrani onaj šut Almironu
(no.1
), koliko sam vidio da mu je i Almiron pružio ruku
. Chiellini nema riječi, kakav je to igrač
Dobra stvar što su se Licht i Vučko (malo odmorili), dok Matri nije nikako igrao, a imamo i Vidala kojeg nije bilo zbog kartona. I ukoliko se Conte odluči za 3-5-2 formaciju, nadam se da će PDC biti na lijevoj strani, jer me Garibija previše iživcirao zadnji nekoliko utakmicama, prije svega zbog svoje sebičnosti.
Još jedan pozitivna stvar je Quagliarella, koji me podsjeća na onog iz prvog dijela prošle sezone, još samo mu malo fali, ali ovakav nam je igrač potreban protiv mali ekipa, koliko sam pokušava, još mi se ona prečka mota po glavi
Dobra stvar što su se Licht i Vučko (malo odmorili), dok Matri nije nikako igrao, a imamo i Vidala kojeg nije bilo zbog kartona. I ukoliko se Conte odluči za 3-5-2 formaciju, nadam se da će PDC biti na lijevoj strani, jer me Garibija previše iživcirao zadnji nekoliko utakmicama, prije svega zbog svoje sebičnosti.
Conte baš forsira sunarodnjake,11/11 'talijana na terenu.
Quaglia se vraća,@Montero će biti sretan.
Za očekivati je naravno 3-5-2 formaciju protiv bbilana.
---------------------Gigi----------------------
--------Barza-----Bonnuci-----Chiello-----
Licht-------------------------------De Ceglie
-----------Vidal----Pirlo----Marcha-------
--------------Matri---Vučinić---------------
Lično ne bi mi smetalo da čak i Quaglia počne umjesto Vučinića,svejedno mislim da će igrati dobar dio utakmice jer mislim da bi nam njegova snaga,tehnika,ali i volja izuzetno mogla koristiti.
Pepe će nam također trebati,trebamo max iskoristiti našu desnu stranu jer je najjači dio tima.
Quaglia se vraća,@Montero će biti sretan.
Za očekivati je naravno 3-5-2 formaciju protiv bbilana.
---------------------Gigi----------------------
--------Barza-----Bonnuci-----Chiello-----
Licht-------------------------------De Ceglie
-----------Vidal----Pirlo----Marcha-------
--------------Matri---Vučinić---------------
Lično ne bi mi smetalo da čak i Quaglia počne umjesto Vučinića,svejedno mislim da će igrati dobar dio utakmice jer mislim da bi nam njegova snaga,tehnika,ali i volja izuzetno mogla koristiti.
Pepe će nam također trebati,trebamo max iskoristiti našu desnu stranu jer je najjači dio tima.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Vidi fakat, nisam obracao paznju na to, ali Buffon, Bonucci, Barzaglie, Chiellni, PDC, Giac, Marchisio, Pirlo, Borriello, Quagliarella, svi redom TalijaniOxygen je napisao/la:Conte baš forsira sunarodnjake,11/11 'talijana na terenu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.