FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 29 nov 2012, 19:55

fukara87 je napisao/la:
SultanSulejman je napisao/la:
JTS je napisao/la:Što više mislim o tome, sve ljepše zvuči "Sloboda Olympique" 8-)
+1

:mrgreen:
2+ :mrgreen:
3+
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 nov 2012, 19:56

Iz Slobode bi napravili fuziju i sa crnim djavolom samo da se vrate u Premijer ligu.Mozda se nesto i desi sve je moguce.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 nov 2012, 20:07

ma tu je Gracic i nasa Sloboda ..uz lovu i ambicije ,podrsku navijaca i grada Sloboda u evropi za par sezona :)

slika
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 29 nov 2012, 20:17

Iskreno ne mogu da vjerujem sta pojedinci pisu, pa vasa Sloboda ako se ovo desi ce se ugasiti i nastace neki drugi klub, i vi bi presli da navijate za ovaj novi klub? Gdje je tu ljubav!?
Ja ipak mislim da oni momci koji su bodrili i dan danas koji bodre Slobodu tj Fukare nece se sloziti sa ovom fuzijom!
Pozdrav pravim navijacim Slobode!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 nov 2012, 20:23

De ba koji ce se klub u gasiti?..pa kako KK Zvezda i FMP se ujedinise sto se cigani nisu bunili?..sta ce se ba bunit ljudi ostala Zvezda koja je bolja jaca milion puta..samo u ime dodas 1919 i to je to ..ti mislis da su nasi ludi toliko?..prvo onda komotno isto mozemo to i sami uraditi bez Gracica..ugasis klub osnujes novi i odpocetka recimo sa Mramorom to spojis .. ali to odmah znas da je to novi klub ..dok ujedinjenje ove Slobode i Olimpika je sasvim nesto drugo ..svakako ni jedan navijac ne zeli to ..ja iskreno nikad ranije nebi volio da se to desi, ali nas ne moze nista drugo spasiti ..ako budemo ovakvi kakvi smo sad ugasit ce nam klub skroz , a kako su krenuli na dobrom su putu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 29 nov 2012, 20:24

Burberry46 je napisao/la:Iskreno ne mogu da vjerujem sta pojedinci pisu, pa vasa Sloboda ako se ovo desi ce se ugasiti i nastace neki drugi klub, i vi bi presli da navijate za ovaj novi klub? Gdje je tu ljubav!?
Ja ipak mislim da oni momci koji su bodrili i dan danas koji bodre Slobodu tj Fukare nece se sloziti sa ovom fuzijom!
Tebi je draze gledat tvoju svetinju u 1 LFBiH kako se muci, nego kako hara Premijer Ligom ..??
A FK Sloboda, a FK Sloboda 1919.. to je sve isto, to vam je tri puta bolje nego da se skroz ugasite..

Sretno vam sa ovim, nadam se da ce dobro ispast za vas ;)

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 29 nov 2012, 20:29

Maniaacs je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Iskreno ne mogu da vjerujem sta pojedinci pisu, pa vasa Sloboda ako se ovo desi ce se ugasiti i nastace neki drugi klub, i vi bi presli da navijate za ovaj novi klub? Gdje je tu ljubav!?
Tebi je draze gledat tvoju svetinju u 1 LFBiH kako se muci, nego kako hara Premijer Ligom ..??
A FK Sloboda, a FK Sloboda 1919.. to je sve isto, to vam je tri puta bolje nego da se skroz ugasite..

Ne navijam ja za Slobodu, samo mi je to cudno, ali ne bih se nesto puno mijesao u raspravu, samo sam iznio svoje misljenje!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 29 nov 2012, 20:30

Maniaacs je napisao/la:

Maniaasc jesil ozbiljan, pa zamisli da tvoj klub promjeni ime i izvrši fuziju sa Famosom :lol: jel ti znaš šta to znači ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 29 nov 2012, 20:34

Pa šta je vama? Jel' bolje ujedinit' se sa Olimpicom i preživiti kao klub, čak šta više, otići u PL ili ugasiti se totalno (jer nam je to jako blizu sa raznim kradljivcima u i oko kluba) i početi u 3 KL TK?

Ja bih više volio tu fuziju, jer sam onda siguran da se svetinja neće ugasiti. A četiri broja u imenu, to nije ništa, za mene će taj klub uvijek biti Sloboda. :!:

Iako, skeptičan sam što se tiče toga. Prije 7 dana je bila informacija o ulaganju šeika u taj Olimpik, pa qrc.
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 29 nov 2012, 20:50

Lik je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:

Maniaasc jesil ozbiljan, pa zamisli da tvoj klub promjeni ime i izvrši fuziju sa Famosom :lol: jel ti znaš šta to znači ?
Sloboda je u dugovanjima, sad ili nikad.. Bolje im je da se mijenjaju ime i da se spajaju sa Olimpicom (koji ne igra neku ulogu u SA sto se navijaca tice) nego da se ugase pa da ne postoje vise nikako...
Bolje Sloboda 1919 ( opet je to ta Sloboda, nosi ime, navijace i stadion) nego samo Sloboda u zadnjem rangu ;)

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 29 nov 2012, 21:01

TheVerminator je napisao/la:Pa šta je vama? Jel' bolje ujedinit' se sa Olimpicom i preživiti kao klub, čak šta više, otići u PL ili ugasiti se totalno (jer nam je to jako blizu sa raznim kradljivcima u i oko kluba) i početi u 3 KL TK?

Ja bih više volio tu fuziju, jer sam onda siguran da se svetinja neće ugasiti. A četiri broja u imenu, to nije ništa, za mene će taj klub uvijek biti Sloboda. :!:

Iako, skeptičan sam što se tiče toga. Prije 7 dana je bila informacija o ulaganju šeika u taj Olimpik, pa qrc.
Onda to nije tvoj svetinja više ako se sjedini sa nekim drugim klubom to je nešto drugo, po meni bolje u beton ligu nego biti ono što nisi.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 29 nov 2012, 21:04

Saurman je napisao/la:Iz Slobode bi napravili fuziju i sa crnim djavolom samo da se vrate u Premijer ligu.Mozda se nesto i desi sve je moguce.
"Samo da se ne ugase" bi bilo ispravno. Što se mene tiče zadnja liga, zadnja liga, samo da se ne izgubi ime i identitet, 1919. !

Sad koliko bi ova fuzija uzela identiteta Slobodi, to još niko sa sigurnošću ne zna. Mada ovo još uvijek nije sigurno, i sve mi je više nemoguće, kad shvatim ko će odlučivati o ovome iz Fk Sloboda.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 29 nov 2012, 21:14

Vidim da je naglo porasla briga navijača nekih klubova za identitet FK Sloboda. Blago vama Tuzlaci. Svima je bitno da vi budete dobro :lol: :lol: :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 nov 2012, 21:14

Ako bi Sloboda zadrzala ime i identitet onda to nije lose za vas. Druga bi stvar bila da se morate odreci necega od navedenog ili da, gluho bilo, mjenjate grad kao sto rade klubovi u Americi.
Danski FC Kopenhagen je nastao fuzijom nekoliko manjih klubova 1992 godine. Ispocetka su se navijaci bunili ali danas su najpopularniji klub u Danskoj. Ali kod njih je koliko sam shvatio nastao jedan sasvim novi klub a ovi manji su nestali.

Engleski giganti Newton Heath LYR FC i Dial Square su takodje promjenili imena pa ih danas zovu drugacije. (Man United i Arsenal). Ali za prave navijace, to jest one starije od 100 godina, oni su i dalje Newton i Dial :P

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 29 nov 2012, 21:23

ekran je napisao/la:Vidim da je naglo porasla briga navijača nekih klubova za identitet FK Sloboda. Blago vama Tuzlaci. Svima je bitno da vi budete dobro :lol: :lol: :lol:
Objasnio 8-) .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 29 nov 2012, 21:35

JTS je napisao/la:Što više mislim o tome, sve ljepše zvuči "Sloboda Olympique" 8-)
I vise bi volio da bude tako nego Sloboda 1919

Sloboda Olympique !
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 29 nov 2012, 22:05

Po meni ova je ideja sjajna za Vas i ne treba se obazirat na ove provokatore. Gracic se dokazao da ima znanje, nekako najblizi bosanskoj verziji Mamica, a slicno ko i Mamicu mu fali publika :D, a s vama bi je dobio. Sloboda pored toga ima uvijek talentovanu djecu, i uz ulaganje u skolu, u sto ne sumnjam da bi Gracic poradio, moglo bi se pricat o zaradi u fudbalu a ne samo o troskovima. Licno mi ne bi smetalo da frajer preuzme i zenicki Celik, jer ovo sad je samo mucenje, jednostavno ne moze gore. Glavu gore krenut ispocetka , jedino se tako moze do uspjeha, **** i tradiciju , to ce se uvjek pamtit kako se god klub zvao, treba radit na buducnosti, da se ucestvuje u nekim takmicenjima, gleda dobar fudbal, a ne da kao dvadesetčetverogodisnjak jos uvjek zivim od prica kako je to Celik nekad davno pobjedio Fiorentinu, i sta imam od toga kad nisam zivio u to doba, htio bi da i ja nesto slicno dozivim, stoga ako se ova prica sa Gracicem stvarno obistini , mogu samo zavidit, i cekat da neko s jasnom vizijom i planom preuzme Celik. Pozdrav iz Zenice ;)

dise0701
Kontakt:

Post Postao/la dise0701 » 29 nov 2012, 22:09

Ovo bi bilo nesto najbolje sto se moze desiti Slobodi!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 nov 2012, 22:09

robijas_Ri je napisao/la:Po meni ova je ideja sjajna za Vas i ne treba se obazirat na ove provokatore. Gracic se dokazao da ima znanje, nekako najblizi bosanskoj verziji Mamica, a slicno ko i Mamicu mu fali publika :D, a s vama bi je dobio. Sloboda pored toga ima uvijek talentovanu djecu, i uz ulaganje u skolu, u sto ne sumnjam da bi Gracic poradio, moglo bi se pricat o zaradi u fudbalu a ne samo o troskovima. Licno mi ne bi smetalo da frajer preuzme i zenicki Celik, jer ovo sad je samo mucenje, jednostavno ne moze gore. Glavu gore krenut ispocetka , jedino se tako moze do uspjeha, **** i tradiciju , to ce se uvjek pamtit kako se god klub zvao, treba radit na buducnosti, da se ucestvuje u nekim takmicenjima, gleda dobar fudbal, a ne da kao dvadesetčetverogodisnjak jos uvjek zivim od prica kako je to Celik nekad davno pobjedio Fiorentinu, i sta imam od toga kad nisam zivio u to doba, htio bi da i ja nesto slicno dozivim, stoga ako se ova prica sa Gracicem stvarno obistini , mogu samo zavidit, i cekat da neko s jasnom vizijom i planom preuzme Celik. Pozdrav iz Zenice ;)
Svaka cast na komentaru, lijep pozdrav za Zenicane.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 29 nov 2012, 22:14

classic je napisao/la:
I vise bi volio da bude tako nego Sloboda 1919

Sloboda Olympique !
http://sportsport.ba/bh_fudbal/gracic-i ... luce/92959" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo na Vama je kako će se zvati, dakle ni to 1919 nije konačno, nego kako kaže gospodin sve je do Tuzlaka tj. Fukara.

Sretno Vam s ovim.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.