fukara87 je napisao/la:2+SultanSulejman je napisao/la:+1JTS je napisao/la:Što više mislim o tome, sve ljepše zvuči "Sloboda Olympique"
3+
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
fukara87 je napisao/la:2+SultanSulejman je napisao/la:+1JTS je napisao/la:Što više mislim o tome, sve ljepše zvuči "Sloboda Olympique"
3+
Tebi je draze gledat tvoju svetinju u 1 LFBiH kako se muci, nego kako hara Premijer Ligom ..??Burberry46 je napisao/la:Iskreno ne mogu da vjerujem sta pojedinci pisu, pa vasa Sloboda ako se ovo desi ce se ugasiti i nastace neki drugi klub, i vi bi presli da navijate za ovaj novi klub? Gdje je tu ljubav!?
Ja ipak mislim da oni momci koji su bodrili i dan danas koji bodre Slobodu tj Fukare nece se sloziti sa ovom fuzijom!
Pozdrav pravim navijacim Slobode!
Ne navijam ja za Slobodu, samo mi je to cudno, ali ne bih se nesto puno mijesao u raspravu, samo sam iznio svoje misljenje!Maniaacs je napisao/la:Tebi je draze gledat tvoju svetinju u 1 LFBiH kako se muci, nego kako hara Premijer Ligom ..??Burberry46 je napisao/la:Iskreno ne mogu da vjerujem sta pojedinci pisu, pa vasa Sloboda ako se ovo desi ce se ugasiti i nastace neki drugi klub, i vi bi presli da navijate za ovaj novi klub? Gdje je tu ljubav!?
Ja ipak mislim da oni momci koji su bodrili i dan danas koji bodre Slobodu tj Fukare nece se sloziti sa ovom fuzijom!
A FK Sloboda, a FK Sloboda 1919.. to je sve isto, to vam je tri puta bolje nego da se skroz ugasite..
Sretno vam sa ovim, nadam se da ce dobro ispast za vas
Maniaasc jesil ozbiljan, pa zamisli da tvoj klub promjeni ime i izvrši fuziju sa FamosomManiaacs je napisao/la:Tebi je draze gledat tvoju svetinju u 1 LFBiH kako se muci, nego kako hara Premijer Ligom ..??Burberry46 je napisao/la:Iskreno ne mogu da vjerujem sta pojedinci pisu, pa vasa Sloboda ako se ovo desi ce se ugasiti i nastace neki drugi klub, i vi bi presli da navijate za ovaj novi klub? Gdje je tu ljubav!?
A FK Sloboda, a FK Sloboda 1919.. to je sve isto, to vam je tri puta bolje nego da se skroz ugasite..
Sretno vam sa ovim, nadam se da ce dobro ispast za vas
Sloboda je u dugovanjima, sad ili nikad.. Bolje im je da se mijenjaju ime i da se spajaju sa Olimpicom (koji ne igra neku ulogu u SA sto se navijaca tice) nego da se ugase pa da ne postoje vise nikako...Lik je napisao/la:Maniaasc jesil ozbiljan, pa zamisli da tvoj klub promjeni ime i izvrši fuziju sa FamosomManiaacs je napisao/la:Tebi je draze gledat tvoju svetinju u 1 LFBiH kako se muci, nego kako hara Premijer Ligom ..??Burberry46 je napisao/la:Iskreno ne mogu da vjerujem sta pojedinci pisu, pa vasa Sloboda ako se ovo desi ce se ugasiti i nastace neki drugi klub, i vi bi presli da navijate za ovaj novi klub? Gdje je tu ljubav!?
Sretno vam sa ovim, nadam se da ce dobro ispast za vasjel ti znaš šta to znači ?
Onda to nije tvoj svetinja više ako se sjedini sa nekim drugim klubom to je nešto drugo, po meni bolje u beton ligu nego biti ono što nisi.TheVerminator je napisao/la:Pa šta je vama? Jel' bolje ujedinit' se sa Olimpicom i preživiti kao klub, čak šta više, otići u PL ili ugasiti se totalno (jer nam je to jako blizu sa raznim kradljivcima u i oko kluba) i početi u 3 KL TK?
Ja bih više volio tu fuziju, jer sam onda siguran da se svetinja neće ugasiti. A četiri broja u imenu, to nije ništa, za mene će taj klub uvijek biti Sloboda.![]()
Iako, skeptičan sam što se tiče toga. Prije 7 dana je bila informacija o ulaganju šeika u taj Olimpik, pa qrc.
"Samo da se ne ugase" bi bilo ispravno. Što se mene tiče zadnja liga, zadnja liga, samo da se ne izgubi ime i identitet, 1919. !Saurman je napisao/la:Iz Slobode bi napravili fuziju i sa crnim djavolom samo da se vrate u Premijer ligu.Mozda se nesto i desi sve je moguce.
Objasnioekran je napisao/la:Vidim da je naglo porasla briga navijača nekih klubova za identitet FK Sloboda. Blago vama Tuzlaci. Svima je bitno da vi budete dobro![]()
![]()
I vise bi volio da bude tako nego Sloboda 1919JTS je napisao/la:Što više mislim o tome, sve ljepše zvuči "Sloboda Olympique"
Svaka cast na komentaru, lijep pozdrav za Zenicane.robijas_Ri je napisao/la:Po meni ova je ideja sjajna za Vas i ne treba se obazirat na ove provokatore. Gracic se dokazao da ima znanje, nekako najblizi bosanskoj verziji Mamica, a slicno ko i Mamicu mu fali publika, a s vama bi je dobio. Sloboda pored toga ima uvijek talentovanu djecu, i uz ulaganje u skolu, u sto ne sumnjam da bi Gracic poradio, moglo bi se pricat o zaradi u fudbalu a ne samo o troskovima. Licno mi ne bi smetalo da frajer preuzme i zenicki Celik, jer ovo sad je samo mucenje, jednostavno ne moze gore. Glavu gore krenut ispocetka , jedino se tako moze do uspjeha, **** i tradiciju , to ce se uvjek pamtit kako se god klub zvao, treba radit na buducnosti, da se ucestvuje u nekim takmicenjima, gleda dobar fudbal, a ne da kao dvadesetčetverogodisnjak jos uvjek zivim od prica kako je to Celik nekad davno pobjedio Fiorentinu, i sta imam od toga kad nisam zivio u to doba, htio bi da i ja nesto slicno dozivim, stoga ako se ova prica sa Gracicem stvarno obistini , mogu samo zavidit, i cekat da neko s jasnom vizijom i planom preuzme Celik. Pozdrav iz Zenice
http://sportsport.ba/bh_fudbal/gracic-i ... luce/92959" onclick="window.open(this.href);return false;classic je napisao/la:I vise bi volio da bude tako nego Sloboda 1919JTS je napisao/la:Što više mislim o tome, sve ljepše zvuči "Sloboda Olympique"
Sloboda Olympique !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.