valja i ta,ali malo talijanskog nije naodmetDirk je napisao/la:Dario Puric
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
padobranac1978
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Ciaopadobranac1978 je napisao/la:valja i ta,ali malo talijanskog nije naodmetDirk je napisao/la:Dario Puric
Dosta za pocetak
-
padobranac1978
- Kontakt:
bona sera signorinaBegAx je napisao/la:Ciaopadobranac1978 je napisao/la:valja i ta,ali malo talijanskog nije naodmetDirk je napisao/la:Dario Puric![]()
![]()
Dosta za pocetak
dobar avatar
Samo da bude nešto od toga. Što je najvažnije ima interesa sa obadvije strane !padobranac1978 je napisao/la:treba uciti talijanski
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
od dolaska purica nema nista to je samo mazanje ocijuDirk je napisao/la:Dario Puric
-
padobranac1978
- Kontakt:
sve znamo,ali necemo o tome,ucimo talijanskiformance je napisao/la:Samo da bude nešto od toga. Što je najvažnije ima interesa sa obadvije strane !padobranac1978 je napisao/la:treba uciti talijanski
Naravno ! Baljak Ciao ! 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Dario Purichrk je napisao/la:od dolaska purica nema nista to je samo mazanje ocijuDirk je napisao/la:Dario Puric
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
padobranac1978
- Kontakt:
Martedi (utorak)Dirk je napisao/la:Dario Purichrk je napisao/la:od dolaska purica nema nista to je samo mazanje ocijuDirk je napisao/la:Dario Puric
purke je skoro pa dosao hehehe

a samo parlajmo talijano hehehehe
I TISU !!!! HEHHEEH

a samo parlajmo talijano hehehehe
I TISU !!!! HEHHEEH
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Uzeli smo od skretnicara Semira Đipa , njihovog najtalentovanijeg igraca u omladinskom pogonu kojeg su imali u zadnje vrijeme 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
aa jesu ga furali, a sada ce biti nevalja ovo ono ahahahah ..Dirk je napisao/la:Uzeli smo od skretnicara Semira Đipa , njihovog najtalentovanijeg igraca u omladinskom pogonu kojeg su imali u zadnje vrijeme
Strumfovska politika !!!!!
FK SARAJEVO.
Ma vecu su poceli da pricaju tako, iako su svjesni da je vec prije godinu dana trebao biti u prvom timu , covjek je bolji i od Rovcanina i onog Popovica ali ne valja on jer je nas , vjerujem da ce sa njim biti kao sa Dzekom kojeg su isto tako dbacili , tacnije u ovom slucaju su oni odbacenimma_hz je napisao/la:aa jesu ga furali, a sada ce biti nevalja ovo ono ahahahah ..Dirk je napisao/la:Uzeli smo od skretnicara Semira Đipa , njihovog najtalentovanijeg igraca u omladinskom pogonu kojeg su imali u zadnje vrijeme
Ne zna druzina sa uske pruge ko valja , njima je popovic vrhDirk je napisao/la:Ma vecu su poceli da pricaju tako, iako su svjesni da je vec prije godinu dana trebao biti u prvom timu , covjek je bolji i od Rovcanina i onog Popovica ali ne valja on jer je nas , vjerujem da ce sa njim biti kao sa Dzekom kojeg su isto tako dbacili , tacnije u ovom slucaju su oni odbacenimma_hz je napisao/la:aa jesu ga furali, a sada ce biti nevalja ovo ono ahahahah ..Dirk je napisao/la:Uzeli smo od skretnicara Semira Đipa , njihovog najtalentovanijeg igraca u omladinskom pogonu kojeg su imali u zadnje vrijeme
Kakav je taj Semir Dzip ....jel 4x4
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 jan 2011, 00:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
puni pogonharishp je napisao/la:Kakav je taj Semir Dzip ....jel 4x4
nego kako zvuci navijanje u titovoj

Strasan napadac , najtalentovanije dijete koje trenutno igra fudbal u Sarajevskim klubovima ... ima veliki potencijal a konacno je dosao i u veliki klub jer to sve ide zajednoharishp je napisao/la:Kakav je taj Semir Dzip ....jel 4x4
Kaze jedan od strumfova na njihovoj temi " propo ko zeton"
Pojedose se
Dirk je napisao/la:Strasan napadac , najtalentovanije dijete koje trenutno igra fudbal u Sarajevskim klubovima ... ima veliki potencijal a konacno je dosao i u veliki klub jer to sve ide zajednoharishp je napisao/la:Kakav je taj Semir Dzip ....jel 4x4![]()
Kaze jedan od strumfova na njihovoj temi " propo ko zeton"![]()
Pojedose se
iskreno od srca da Bog da vam svaki tako kvalitetan doso
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Dirk je napisao/la:Strasan napadac , najtalentovanije dijete koje trenutno igra fudbal u Sarajevskim klubovima ... ima veliki potencijal a konacno je dosao i u veliki klub jer to sve ide zajednoharishp je napisao/la:Kakav je taj Semir Dzip ....jel 4x4![]()
Kaze jedan od strumfova na njihovoj temi " propo ko zeton"![]()
Pojedose se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.