Kawhi je napisao/la:Sah je bio bolja opcija.
Trolingeru, imo si dobrih upisa što jes jes, al kad izvališ, ne more ni fap povuć.
Što se mene tiče, slobodno kritikuj, svakako smo šugavi a ima se i šta kritikovat. Možeš krenuti od samog islama tj. od onoga što smo mi od njega napravili.
Barem će se imat šta pročitat. Možda će nas to natjerat da budemo bolji.
Al mani ba valjanja gluposti.
Što se tiče irana, imali su demokratiju i demokratski izabranu vlast, ali se to nije svidjelo usa teroristima. Oni su smaknuli mosadega i postavili šaha.
Drugo, opet se ti isti američki teroristi javljaju i laprdaju o nekim gladnim ljudima koji protestuju

Bilo bi ok da u tom njihovom teroristanu nema 40+ miliona gladnih.
Dobro se zna zašto je usa protiv Irana.
I sad, kad spominješ šaha, dedera, ne bilo ti zapovjedeno, izguglaj i postavi kolika je bila pismenost u iranu za vrijeme šaha a kolika je danas. Koliko je bilo žena sa završenim faxom a koliko je danas. Koliko je bilo gladnih a koliko je danas.
I sve to pod sankcijama koje traju nekih 40 godina.
I opet, pored svega toga, pomažu i drugima. Recimo bosni. Recimo gazi. Recimo mijanmaru. Recimo kataru.
U ovih par godina sam uspjeo da neš pročitam i naučim i na osnovu tog znanja kažem da ne vidim da se u nekoj zemlji sprovodi božiji zakon(jedini sistem u kojem insan živi dostojanstveno), ali to nije ni l od lošeg kako to neki žele prikazati.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."