Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Odlican, samo jos da je crvene boje.Semir bvb je napisao/la:@Omere sta kažeš za moj avatar?
Ovo je moje tipovanje:Omerbavarac je napisao/la:Odlican, samo jos da je crvene boje.Semir bvb je napisao/la:@Omere sta kažeš za moj avatar?![]()
3:0
![]()
Ima od 18.30.el-fighter je napisao/la:Sutra idemo da Milionerima vratimo za poraz iz prosle sezone. MIslim da ce biti dovoljna pobjeda od 2 razlike, ali kada se raspucamo tesko stajemo. Naravno postoji i odredjena doza straha, prvenstveno zbog nase zadnje utakmice, ali mislim da ce momci to sutra razbiti vec u prvom poluvremenu. Robben se vratio (po koji put ove sezone?) i nadam se da bi mogao odigrati zadnjih pola sata.
Jel ima prijenos na Eurosportu sutra??
Hvala drugeffe_sa je napisao/la:Ima od 18.30.el-fighter je napisao/la:Sutra idemo da Milionerima vratimo za poraz iz prosle sezone. MIslim da ce biti dovoljna pobjeda od 2 razlike, ali kada se raspucamo tesko stajemo. Naravno postoji i odredjena doza straha, prvenstveno zbog nase zadnje utakmice, ali mislim da ce momci to sutra razbiti vec u prvom poluvremenu. Robben se vratio (po koji put ove sezone?) i nadam se da bi mogao odigrati zadnjih pola sata.
Jel ima prijenos na Eurosportu sutra??
Mislim da smo jedini veliki klub koji ne kuburi sa dugovanjima, pa opet haman nema govora o dolasku nekog WC igraca na A.A.Al' štaš' Švabo k'o Švaboamerosm je napisao/la:Danas je bila godisnja skupstina kluba gdje je saopsteno sljedece:
- godisnji promet kluba u prethodnoj sezoni je iznosio 330 miliona Eura - sto je drugi najveci promet u historiji kluba
- slobodna likvidnost kluba iznosi 130 miliona Eura - prosle godine ista je iznosila 64 miliona Eura
- ugovor sa Viagogo-om nece biti produzen i Bayern ce od sljedece sezone marketing preuzeti u svoje ruke
-ugovor sa Nerlingerom je produzen do ljeta 2014.godine
Iz prilozenih brojki se vidi sta je Bayern u stanju napraviti samo da hoce da odrjese "kesu"
Inace kako kaze Rummenigge Bayern ima 129,1 milion slobodnog novca, a ovo je 19-a godina u nizu u kojoj Bayern posluje u plusu.Može se reći da je financijska strana našeg poslovanja primjer ostalima. U izvrsnom smo financijskom stanju, izjavio je izvršni predsjednik minhenskog Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.