FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 17 nov 2011, 19:46

Što se oko toga toliko sekirate, mi ćemo sve trojicu dovest i već onda zamišljam Ulija kako je pružio trbušinu i kako gestikulira Kalleu koliko genijalaca u ekipi imamo i koliko smo moćni :lol: :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 nov 2011, 21:05

Kaka je dobar za maštu i snove, ali u prvih 11 nema mjesta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 nov 2011, 22:25

[youtube][/youtube]

Jedan i jedini Oli Kahn. :D :D

[youtube][/youtube]

Was erlauben Strunz ? :D :D

Danas me uhvatila neka nostalgija za starim dobrim vremenima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 18 nov 2011, 00:39

Kaka u Bayern - previse dobro da bi bilo istinito. Mada vidim da su podjeljena misljenja,ja bih ga ipak volio vidjet kod nas jednostavno je ikona fudbala...
Sto se tice Reusa ispade da ce momak prije doci u Bayern nego sto smo svi se nadali.
Sta je sa Rafinhe,hoce li igrat protiv zutalja? Ne vidim logiku da Boateng ide na bek a da Rafinha grije klupu
Stern des Südens

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 18 nov 2011, 10:34

Prognoza za 20.11.2011 :

[youtube][/youtube]

NUR DER BvB !!!!
BvB Echte Liebe !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 nov 2011, 10:54

[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 18 nov 2011, 12:47

Samo da napisem moje misljenje o ishodu meca sa Dortmundom. Verovatno vecina nece da se slozi sa mnom. Iako sam veliki navijac Bajerna, mislim da necemo da pobedimo. Jednostavno to NE SME da se desi. Jednostavno Bajern ne sme da pobegde na 8 bodova Dortmundu. Necemo da izgubimo, ali ne pobedjujemo sigurno. Bez obzira na izostanak Svajnija i Robena. I da su nam svi na raspolaganju, tu 1 ne dolazi.
Jeste da Dortmund ima tezak mec u Ligi sampiona, ali bez obzira na to, ne gube u Minhenu.

Svi redom pisu kako ce Bajern da zgazi Borusiju, kako ce da pukne petarda, kako ce da im se osvete, levo-desno. Pokidacemo mi njih na Westfalenu, u to sam siguran.

Sta li ce sad da mi napiste na ovo? :D
Mozda zvuci kao da pricam u prazno, ali to je moje misljenje.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 nov 2011, 13:02

Navodno smo bacili oko na napadaca Vitessea, Wilfreda Bonya.
U 11 utakmica je postigao 8 golova i njegova trzisna vrijednost iznosi oko 6 miliona eura.

A sto se tice tekme protiv BvB-a, ja kao i svaki navijac Bayerna zelim pobjedu. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 18 nov 2011, 16:02

@Omere sta kažeš za moj avatar? :D
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 nov 2011, 16:37

Semir bvb je napisao/la:@Omere sta kažeš za moj avatar? :D
Odlican, samo jos da je crvene boje. :D

slika 3:0 slika

:mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 nov 2011, 18:03

Sutra to neće biti laka utakmica ali vjerujem da ćemo dobit 2 gola razlike. Iako smo možda se malo slabije prezentovali protiv Augsburga ipak je to bilo više prividno nego što je odgovaralo stvarnosti. U dobroj smo formi, igramo dobru sezonu, a za dodatni pritisak na BVB se može u finišu pobrinut Robben. Tako da ne bi trebalo bilo šta krenut naopako.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 18 nov 2011, 18:32

Omerbavarac je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:@Omere sta kažeš za moj avatar? :D
Odlican, samo jos da je crvene boje. :D

slika 3:0 slika

:mrgreen: :mrgreen:
Ovo je moje tipovanje:

slika 1:2 slika :mrgreen:

- Ali ćemo ipak sačekat do sutra pa ćemo okačit rezultat koji bude ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 nov 2011, 18:54

Sutra idemo da Milionerima vratimo za poraz iz prosle sezone. MIslim da ce biti dovoljna pobjeda od 2 razlike, ali kada se raspucamo tesko stajemo. Naravno postoji i odredjena doza straha, prvenstveno zbog nase zadnje utakmice, ali mislim da ce momci to sutra razbiti vec u prvom poluvremenu. Robben se vratio (po koji put ove sezone?) i nadam se da bi mogao odigrati zadnjih pola sata.

Jel ima prijenos na Eurosportu sutra??
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 nov 2011, 19:15

el-fighter je napisao/la:Sutra idemo da Milionerima vratimo za poraz iz prosle sezone. MIslim da ce biti dovoljna pobjeda od 2 razlike, ali kada se raspucamo tesko stajemo. Naravno postoji i odredjena doza straha, prvenstveno zbog nase zadnje utakmice, ali mislim da ce momci to sutra razbiti vec u prvom poluvremenu. Robben se vratio (po koji put ove sezone?) i nadam se da bi mogao odigrati zadnjih pola sata.

Ima od 18.30. ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 nov 2011, 21:11

effe_sa je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Sutra idemo da Milionerima vratimo za poraz iz prosle sezone. MIslim da ce biti dovoljna pobjeda od 2 razlike, ali kada se raspucamo tesko stajemo. Naravno postoji i odredjena doza straha, prvenstveno zbog nase zadnje utakmice, ali mislim da ce momci to sutra razbiti vec u prvom poluvremenu. Robben se vratio (po koji put ove sezone?) i nadam se da bi mogao odigrati zadnjih pola sata.

Ima od 18.30. ;)
Hvala drug
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 nov 2011, 21:30

Danas je bila godisnja skupstina kluba gdje je saopsteno sljedece:

- godisnji promet kluba u prethodnoj sezoni je iznosio 330 miliona Eura - sto je drugi najveci promet u historiji kluba

- slobodna likvidnost kluba iznosi 130 miliona Eura - prosle godine ista je iznosila 64 miliona Eura

- ugovor sa Viagogo-om nece biti produzen i Bayern ce od sljedece sezone marketing preuzeti u svoje ruke

-ugovor sa Nerlingerom je produzen do ljeta 2014.godine

Iz prilozenih brojki se vidi sta je Bayern u stanju napraviti samo da hoce da odrjese "kesu"
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 18 nov 2011, 22:04

amerosm je napisao/la:Danas je bila godisnja skupstina kluba gdje je saopsteno sljedece:

- godisnji promet kluba u prethodnoj sezoni je iznosio 330 miliona Eura - sto je drugi najveci promet u historiji kluba

- slobodna likvidnost kluba iznosi 130 miliona Eura - prosle godine ista je iznosila 64 miliona Eura

- ugovor sa Viagogo-om nece biti produzen i Bayern ce od sljedece sezone marketing preuzeti u svoje ruke

-ugovor sa Nerlingerom je produzen do ljeta 2014.godine

Iz prilozenih brojki se vidi sta je Bayern u stanju napraviti samo da hoce da odrjese "kesu"
Mislim da smo jedini veliki klub koji ne kuburi sa dugovanjima, pa opet haman nema govora o dolasku nekog WC igraca na A.A.Al' štaš' Švabo k'o Švabo :?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 nov 2011, 10:57

Može se reći da je financijska strana našeg poslovanja primjer ostalima. U izvrsnom smo financijskom stanju, izjavio je izvršni predsjednik minhenskog Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.
Inace kako kaze Rummenigge Bayern ima 129,1 milion slobodnog novca, a ovo je 19-a godina u nizu u kojoj Bayern posluje u plusu. ;)

Riberyu odbacena svaka mogucnost kazne za 2009-u godinu, a svi znamo o cemu je rijec.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 19 nov 2011, 11:28

Pošto Manu nema puno posla ove sezone B-) odlučio se okušati u kvizu Tko želi biti milioner? i bio je vrlo dobar, otvorio je milionsko pitanje. No,odustao je i pokupio pola miliona :) Inače, to je bilo celebrity epizoda gdje su osvojene iznose davali u humanitarne svrhe.
A naš lepi momak Nero, pardon Breno, je konačno u pogonu i trenira sa B ekipom ;)
Ako današnja tekma bude dobro išla, očekujem Robbena u zadnjih 10 minuta ;) da barem asistira i nek mu iz uprave poklone gaće kao prije 2 godine da ga čuvaju od promahe :D
Sent from my Philips Smart TV.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 nov 2011, 11:30

Prihod u prošloj poreznoj godini drugi je najveći u historiji kluba. Veći je jedino onaj iz prethodnog jednogodišnjeg razdoblja, kada su Bavarci osvojili prvenstvo i kup, te igrali finale Lige prvaka.

Tada je uprihođeno rekordnih 312 miliona. S obzirom da je prošla sezona bila rezultatski katastrofalna (treće mjesto u Bundesligi, ispadanje u osmini finala Lige prvaka), i da je klub jedva izborio ulazak u Ligu prvaka, brojke su zapravo spektakularne.

Ovo me baš iznenadilo , uprkos lošim rezultatima u prošloj sezoni prihoda je bilo 312 mil :o
Kakvi će tek biti prihodi za ovu sezonu ukoliko se ostvari zacrtano Liga,Kup, i eventualno finale CL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.