FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Eto Slavko Petrović popiša Zrinjski tamo gdje niko nije uspio više od 3 godine. Samo kažem. 

Samo Saraj'vo.
Taj poraz nam je bio dobitak,fico je napisao/la:Ma moramo im se osvetiti za onu sramotu na Kosevu
Kutarisali se gurbetskog golmana.
Dosao nam pitar(Cala).

On je svakako suspendovan za ovu tekmu, ako se ne varam..ThrillerHz je napisao/la:Jel ispravno rec da je sinoc Dusan Hodzic docekao zoru u Walteru ili sacekat ponedeljak?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Gdje je on sad? Nadam se da nije ostao u klubu..Esport je napisao/la:Taj poraz nam je bio dobitak,fico je napisao/la:Ma moramo im se osvetiti za onu sramotu na Kosevu
Kutarisali se gurbetskog golmana.
Dosao nam pitar(Cala).
![]()
Velika kriza svinjskog, bez pobjede zadnje tri utakmice. I prošlu protiv slobode su trebali izgubiti.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Onda cemo zatvorit oci, dobre plavke bile s njim.joker90 je napisao/la:On je svakako suspendovan za ovu tekmu, ako se ne varam..ThrillerHz je napisao/la:Jel ispravno rec da je sinoc Dusan Hodzic docekao zoru u Walteru ili sacekat ponedeljak?
1946~
Pita M. sutra krećemo najkasnije u 10h prema Piro ti da je zapalimo ako treba, sad il nikad!!! 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Sta ce on koga je on vodio sedmoligase po njemackoj **** od treneraPitarBordo je napisao/la:Eto Slavko Petrović popiša Zrinjski tamo gdje niko nije uspio više od 3 godine. Samo kažem.

-
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- Burberry46
- Kontakt:
Juniorska Premijer liga, 17. kolo: Sarajevo - Metalleghe 16:0

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Hadžić 8 golovaBurberry46 je napisao/la:Juniorska Premijer liga, 17. kolo: Sarajevo - Metalleghe 16:0

Šta je ovo ljudi moji, upalim TV, kad 4-0 za željkana hohohohohoo
P.S. Pozdrav svim forumašima

P.S. Pozdrav svim forumašima

hapuc je napisao/la:Kadeti 9-2
Juniori 16:0
![]()
![]()
![]()

Mogu misliti koliko će dug biti video izvještaj. Jedno 5 muzičkih podloga će se izmijeniti.
Sramota je da Hadzic jos nije dobio sansu u prvom timu, treba decka gurati ionako smo tanki u napadu,ovakog talenta Sarajevo dugo nije imalo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Da mi je neko prije 3 sedmice pricao da ce biti ovakva pozitiva kod nas, otjerao bih ga u 3 lijepe. Kako nam samo ide mlin na vodu, sutra ima da preoremo Pirotu uzduz i poprijeko!
Zaboravio sam ono najvaznije: SVI SVI SVI
Zaboravio sam ono najvaznije: SVI SVI SVI
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijeli, mire971, Napaceni87 i 35 gostiju.