Kakva golčina, kakva asistencija Petraku za drugi gol...Besic je napisao/la:Filipović igračina za Peku

Uvijek si imao oko za prepoznati dobrog igrača...

Kakva golčina, kakva asistencija Petraku za drugi gol...Besic je napisao/la:Filipović igračina za Peku
I detektirat panja poput silnih Okića.PiazzaGrande je napisao/la:
Kakva golčina, kakva asistencija Petraku za drugi gol...![]()
Besic je napisao/la:I detektirat panja poput silnih Okića.PiazzaGrande je napisao/la:
Kakva golčina, kakva asistencija Petraku za drugi gol...![]()
Peko je kopitar, zabije se glavom u zemlju i trči. Filipović je dark horse ,nikako da mu se da prava prilika,a bolji je i od Jovića vjerojatno.
Edit: U mojoj blistavoj karijeri samo mi je Simeunović promakao i bio promašaj , za njega sam mislio da je zvijer. Na kraju se ispostavilo da samo dobro i brzo trči.
ALOBOLA je napisao/la:Filipović sigurno dobar naprijed ,fenomenalno izvodi slobodnjake jedini minus je defanziva tu dosta luta njje da se ne trudi ali....
Moram priznati da je i Peko napokon odigrao pristojnu tekmu protiv Radnika.
Odakle da Ce bit kaljuža, sviju tiALOBOLA je napisao/la:Samo jako.Ako hoćemo titulu onda nema kalkulacija.Sutra srce na teren,bit ce kaljuza ali nema izgovora ,tri boda se MORAJU uzeti.
Nemamo grijače... Tusanj je i u bivsoj drzavi imao jednu od najboljih drenaža...Nikad tu nije bila neka kaljuga strasna.... Karikiram,na 100 tekmi dodju 3,4 da je teren bas bio los i to je moralo neko strasno nevrijeme biti...Ogromna je razlika između NIJE SUH i KALJUGA....Ko nije bio u zvorniku taj ne zna STA je kaljuga... Hahaha....Al nebitno... Onako sam se ukljucioALOBOLA je napisao/la:Što, jel grijete teren?Pa sigurno nece biti suv teren
Besic je napisao/la:0-3 protiv komunista
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.