jel se javio ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Razmisljao sam o tome, evo da vidim hoce li se javiti.
Ako ne bude sam, onda moram(o) urgirati.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jel se javio ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Razmisljao sam o tome, evo da vidim hoce li se javiti.
Ako ne bude sam, onda moram(o) urgirati.
ma raspust je zar spavaju ovako rano ,ima li ko da sjeli do kasno na ovom forumu ili svi spavaju ranoPuma je napisao/la:Zivi su ljudi, samo otisli na spavanje
de ne prizivaj djavlalegenda reala je napisao/la:gdje ste ljudhi ????'jestel živhi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
šta je sa tobom
treba li ti pomoć ,za uzimanje loveEmir_ZENICA je napisao/la:ja evo kafu napravio i listam premier ponudu za sutra,moram uzeti neku lovu
evo ti dva para od mene pa uzmi ti njima lovuEmir_ZENICA je napisao/la:uzimaju meni lovu na veliko,nemoj jos ti na muku pristajati
Činiti seStivi_Dzi je napisao/la:Igra li neko CityVille na facebooku ?
pretjerao silegenda reala je napisao/la:
Leeds-Arsenal -1X ,2.10
Deportivo-Almeria-1, 2.00
vidjećeš kad oba dođu moj emire ili admire kako većEmir_ZENICA je napisao/la:pretjerao silegenda reala je napisao/la:
Leeds-Arsenal -1X ,2.10
Deportivo-Almeria-1, 2.00
De trebaju mi policajciDžoka_TM je napisao/la:Činiti seStivi_Dzi je napisao/la:Igra li neko CityVille na facebooku ?
Emir,emirlegenda reala je napisao/la:
vidjećeš kad oba dođu moj emire ili admire kako već![]()
![]()
a sa njim se onda dopisivo neki Admir iz Crkvice i on njega i Wolwerina zna a oni njega ne znajuEmir_ZENICA je napisao/la:Emir,emirlegenda reala je napisao/la:
vidjećeš kad oba dođu moj emire ili admire kako već![]()
![]()
Unica je druga prica
![]()
A ja sam Admir,zezao malog Unicu :d ,neka malo ajdelegenda reala je napisao/la:
a sa njim se onda dopisivo neki Admir iz Crkvice i on njega i Wolwerina zna a oni njega ne znaju
reko je da mu je ovo profil od jarana Emira iz Zenice![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.